- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Ne tudom épp melyik tesztben mi van, régebben irtak problémákat azokban is, mostanaban nem sokat néztem, de tökmindegy is, a nagy külföldi fórumok valósabb képet festenek, mint egy kitudja ki felé hajló teszt, ahol lehet normalisan meg sem nézik hogy működik-e, csak futtatnak egy fajta gamet 1 percig vagy hasonló.
Az Nvidia-nak meg szerintem megmarad a saját modulja is. -
Sinesol
veterán
Én nem tanácsolom a Freesyncet, lassan egy éve szívok vele, többnyire nem működik, amikor néha összejön, akkor is bugos. Tényleg minden fellelhető fórumot átnéztem, amit tanácsoltak, végeredményben az jött le, hogy ez ilyen, totál random az esély, hogy éppen működni fog e vagy sem, bugos lesz e vagy sem.
-
Sinesol
veterán
Szerintem meg ugyanúgy megmarad, ugyanis az képviseli a Gsync legmagasabb szintjét, ez a minősítés nem azt jelenti, hogy ugyanazt a szintet képviselik a tesztelt monitorok, hanem csak azt hogy van rá hivatalos támogatás, hoznak egy bizonyos szintet.
Mondjuk az is sokat elmond a Freesync minőségéről, hogy többszáz monitorból csak maroknyi felel meg a követelményeknek. Személy szerint ezerszer megbántam már, hogy a Freesync platform mellett döntöttem, egy kalap kaka az egész, ahogy mondják olcsó húsnak híg a leve. Maga a monitor tényleg nagyon jó, meg nem is nagyon volt/van alternativa jó képminőségű 27 inches 4K IPS-ben, viszont kár volt ezért AMD kártyát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest