Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
grat samu
szép eredmény
szinte minden szegmenst lefed annyi készüléket dob a piacra... -
8nemesis8
veterán
Jól áll a samu, ezzel az olcsóbb szegmenssel szerintem biztosan nagyon fognak. Válság ideje van még, így pláne kedvez nekik az eladott darabszámot nézve, még ha a haszon kisebb is.
-
Dassler
őstag
válasz
RandomGosu
üzenetére
Ha elég jó, máshol is teret nyer, lásd a cikket. Bár azért mondjuk egy iphone hívőt nehéz átcsábítani
(mondjuk arról is meg van a véleményem...nem negatív, de valahol a sznob szó is szerepel benne) -
Dassler
őstag
válasz
madarasz92
üzenetére
Középkategóriában mindenképpen ott van az LG-vel együtt sztem. Felső kategóriában viszont nekem mindig oylan kapkodás szagú néhány megoldásuk. Saját példámon: itt az Omniám, gyárilag elég ratyi a SW, némi utántlepítgetéssel sokkal jobb/használhatóbb PDA varázsolható belőle...ezt gyárilag is megoldhatná a cég, mert bizony ennyi pénzért vannak alapból használhatóbb darabok. (a kortársai közül értem)
Ettől függetlenül innovatív meg próbálkozó gyártó minden téren, termékvonalon, szóval nekem szimpi a cégpolitika ezen iránya, mégha multi is. -
madarasz92
őstag
Szerintem jók is a Samuk én szeretem őket..
-
plus44
veterán
Az olcsó érintősökkel bizony arat, ezért marad le a Nokia ilyen téren, ott van kiesés rendesen.
-
Dassler
őstag
válasz
RandomGosu
üzenetére
A Samu mindig is elsők között van/volt, ha újdonságról van szó, szóval ez ügyben semmi baj velük. De attól még a touch felületükkel nem vagyok megbékélve
úgyhog ycsiszolgassanak csak. -
JanFe
aktív tag
Ha igy folytatjak meg kiutik a Nokiat az elso helyrol

-
Dassler
őstag
Pedig sztem az egyik legrosszabb érintőfelületük van - ami nem azt jelenti, hogy rossz - a konkurenciával összehasonlítva, de tény, hogy elérhető áron produkálnak azért használható telefonokat, bár én már az Omniámat nem sokáig nyúzom sztem.
-
Norbi21
senior tag
Nagyon komoly számok ezek, elismerés érte, mégha csomó olyan érintősük is van, amit soha nem vennék. Dehát a piac diktál, amire igény van, azt csinálják. Már csak Lg-ékre vagyok kíváncsi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(mondjuk arról is meg van a véleményem...nem negatív, de valahol a sznob szó is szerepel benne)