Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• G-Guts

aktív tag

"Többen is írták, hogy csakis függetlent, előfizetés nélkül, "rablánc nélkül" stb... érdemes venni telefont, de szerintem 100E+ kategóriában a legnagyobb ostobaság nem előfizetéssel, valamelyik csomagban venni telefont. De hát bárki lehet a saját pénztárcája ellensége

Nekem pl. kb. 1500 Ft-os a havi előfizetésem, amit csak telefonálásra használhatok, internetezni rajta nem tudok, de nem is akarok, ott van a wi-fi, azt használom. Gondolom így a pénztárcám ellensége vagyok...

Aki meg akarja és tudja fizetni a havi 10.000-20.000. vagy még annál is több havidíjat a mittudomén milyen fantázianevű internetes díjcsomagra, azt meg nem sajnálom, fizesse csak.

Ha pl. egy Sony Xperia Neo vagy hasonló kaliberű teló illetve egy Iphone 4 közül kellene választanom, akkor sem kellene nekem az Iphone 4 egyébként, így tehát engem nem ér az a "veszély", hogy többet kell érte fizetnem. Ettől függetlenül jó telefonnak tartom azért az Iphone-t, bármilyen meglepő.

A T-Mobile pedig úgy látom ássa maga alatt szorgosan az árkot, amit majd később feltölthetnek azokkal a telefonokkal, melyek a "jó" üzletpolitikájuk miatt rájuk rohadtak.

Új hozzászólás Aktív témák