- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motyi
senior tag
Ezek már egyedi igények és mint ebből is látható még mindig megéri így venni ha valaki T-mobile-s.De pl. amikor megvettem anyukámnak ajándékba akkor csak a független jöhetett szóba, mert igaz t-mobile előfizető, de alig beszél telefonon, viszont netezget-emailezget rajta,ezért felesleges lett volna egy drága csomag mellé "olcsón" megvenni, inkább független lett és így olyan előfizetést használhat mellé amilyet csak akar.
Amúgy be is fejeztem, azért írtam csak mert láttam, sok embert felháborít a T-mobile üzletpolitikája és csak akartam jelezni, ha valakinek nem tetszik akkor van alternatíva.
-
Motyi
senior tag
Már ne haragudj de ez a luxuscikk dolog elég butaság.
Egy Ferrari, egy yacht vagy magánrepülő luxuscikk.Itthon is és a világ minden részén.
Egy apple telefon nem az, maximum az elmaradott és szegény országok átlag alatt élő polgárainak.De nekik nem is az a fő problémájuk, hogy a T-mobile megemelte az árát. -
Motyi
senior tag
Ha drágának találja valaki és /vagy nem szimpatikus neki a T-mobile akkor itt megveheti:[link]
Minden más csak felesleges duma, az egyszerű paraszt így is meveszi náluk 12 havi kamatmentesre valamilyen 20k csomaghoz, aztán majd belerakja a jó öreg dominót és nyögi a részleteket + havidíjat.
Az emberek többsége soha nem tudja meg, hogy emeltek, akinek meg van sütnivalója az úgy is függetlent vesz.Ha meg van sütnivalója, de pénze annál kevésbé akkor meg nem is foglalkozik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest