- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
De ismerős ez. Mikor az illetőnek ott van a kezében a Galaxy S II vagy az iPhone 4, HTC Desire S és nincs pénze a 200ft-os alkalmazást megvenni...
elég szánalmas.
De ugyanez a véleményem akkor is, amikor pl. drága videokártyára telik valakinek, de játékra már nem. Csak itt nevetségesebb, amikor 200ft-ot se tud már kiadni, vagy nem akar, mert akkor nem jön ki a drágább cigi.[moderálva]
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Plebi
senior tag
Szerintem egyáltalán nem relatív, ha ahhoz nézem, hogy az első itthon kapható szolgáltatós iphone hol indult, és itt ne nézzük az árfolyamot, mert az akkorihoz képes kb 26 Ft-al emelkedett és egy mindenhol kb 200dodós (nálunk eurós árral számolva) telefonnak itthon, 6000 Ft-ot lett volna szabad drágulnia, de még a 10k is belefér. Engem nem izgat, hogy ők most drágábban kapják, meg ilyen adó, olyan adó, stb, én is több adót fizetek, de ettől függetlenül, akkor is rohadtul megdrágult.
Akkor még a 3G-s iphone-t, ikon 400-ban 2 év hűséggel 29900 Hufért kaptam. Most mennyi is??? Az új iphone legyen i4, i4s, akkor is iphone, nem egy többlet, máshol maradt ugyanannyi, mint amennyivel a régi kezdett.
Szóval ez nem relatív emelés, ez k*rva nagy emelés. 2 évre aláírok egy ikon 400-as csomagra és 100 fölött vehetem meg azt amit ezelőtt 30 ért kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest