- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
#16820480 #43 üzenetére
Nokia ugye már csak telefonok területén jeleskedik, 20-25 éve még videomagnó, tévé, gumiabroncs, és acél huzal is volt ezen márkanév alatt.
A Siemens kiszállt a Fujival alkotott csapatból, nem is bántam, nem volt éppen nyerő párosítás.
Az Ericsson meg ugye megint telefont gyárt, a Sony-val karöltve, önmagában pedig inkább hálózati cuccokat.Milyen jó volt, mikor az Orion és a Videoton magyar márka volt...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
#16820480 #28 üzenetére
Abban az esetben valóban mindegy. De mivel nem nagyon rendelek ilyet, így nem tudom, minőségben hol vannak.
Egyébként az Archos új PMP és internet táblái is Market nélkül jönnek. Az áruk viszont nyerő.
Bár azért nekem egy tabletből lehet hiányozna a GPS. De ha esetleg egy 5K-s nokia bt-s gps modullal párosítható, akkor meg nem érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest