- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janoka99
csendes tag
Nekem pont ellenkező a tapasztalatom: használtan vettem egy ma már ősöregnek számító TomTom GO 710-t, vettem hozzá egy 4GB-s SD kártyát (erre ráfér a teljes Európa-térkép szabdalás nélküli verziója), és az aksija (ami vásárláskor üres volt, nyilván az előző tulaj évek óta nem használta) kis túlzással örökké bírja. És funkcióban szinte minden olyat tud, mint az újak, talán az FM transmitter-t leszámítva. A magyar térképpel sem volt eddig komoly bajom.
Az biztos, hogy a TomTom ügyfélszolgálatról (főleg az email-esről) olvastam negatív dolgokat, de én ezt a kütyüt le nem cserélem, amíg térképfrissítést lehet kapni hozzá.
Ja, és az is béna, hogy 2GB-nak hívtak olyan térképeket, amik nem férnek rá 2GB-ra, ill. ez a szabdalásos technika a 2GB-s GPS-ekhez, de ahogy említettem, ezt egy 2-3e Ft-ba kerülő 4GB-s SD-kártya vásárlásával meg lehet egyszerűen oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest