- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller69
csendes tag
válasz
feco99 #10671 üzenetére
Nekem akkor csinál ilyet, amikor be van kapcsolva a BT és párosítva is van valami rá.
Korábban ugyanez volt Sony Xperia SP-nél is, ha BT megy akkor a WIFI eszméletlenül belassul.
Szervizes és elektronikai tapasztalataim/tudásom alapján ez azért van, mert a WIFI és BT egy azon feldolgozó IC-n (alkatrészen) keresztül megy. Ez azért okoz(hat) gondot, mert kevés lesz a sávszélesség a 2 fajta vezeték-nélküli kommunikáció lekezeléséhez.
Vagy csak simán nem jól van megírva a driver az adott alkatrészhez.
Első kép - BT és WIFI bekapcsolva
Második kép - WIFI és BT is be van kapcsolva, de a BT-n nincs párosított eszköz.Nem látom a képeden, hogy be volt-e kapcsolva a BT, de ez is lehet az oka.
Vagy éppen szinkronizált a telefon amikor a mérést is elvégezted, és a szinkronizáció foglalt le a sávszélességből. -
retesz147
addikt
válasz
feco99 #10666 üzenetére
Húha, ezt így elég nehéz lesz kideríteni szerintem.
Esetleg meg kéne figyelni, hogy mikor következik be a hibajelenség... (valamilyen program inditása/használata után, vagy ilyesmi). Újraindítás után meddig jó, mikor bolondul meg. Amikor még jó, egy több gigás fájlt elindítani letöltésre és figyelni mikor lassul be.
Miután belassul, utánna már nem is "gyorsul vissza"?
Esetleg más wifi hálózaton is előjön a hiba (havernál, ismerősnél)?
Nekem jobb ötletem nincs.
Esetleg googleba keresgélni angolul, hátha... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest