Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Akkora lesz a kávamentes iPhone XX, mint egy tálca
- Yettel topik
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Mobil flották
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfehér73
csendes tag
Az ébtesztő kikapcsolt állaptban is működik!!!
-
nagyfehér73
csendes tag
Na, emberek, a Magyarországon forgalmazott Honor 6-ban (H60-L04) is van távirányításra alkalmas infravörös port!
A használatához az alábbi két apk-t kell telepíteni (SD kártyáról, vagy számítógépről HiSuite-tal):1. lépés: töltsd le és telepítsd az UEIAndroidServicesSDK-t
2. lépés: töltsd le és telepítsd a HwRemoteController-t
Ez a hivatalos Huawei Okos vezérlő (Smart Controller) alkalmazás, amit a Huawei Malaysia tett közzé az ottani official fórumon. Az app tud magyarul és nálam tökéletesen működik, eddig háromféle TV-vel (Panasonic, Philips, LG) illetve egy Denon BR/DVD-lejátszóval és egy ősrégi JVC DVD-lejátszóval próbáltam, mindegyikkel gond nélkül ment.
Köszönet! :-)
-
Melanor
tag
-
YerbaMateo
csendes tag
Kínán kívül hivatalosan csak a H60-L04 típust forgalmazzák, a többi verzió (H60-L01, -02, -03, -11, -12, -21) elvileg belpiacos modell, persze kínai webshopokból beszerezhető, gondolom, a hardveraprón forgó példányok is onnan származnak.
-
judas13
veterán
Nem engednék, hogy megnézzem, ajánlgatnak valami mást
utoljára lennék ott + mindenkit lebeszélnék a helyről az tuti! 
-
riszter
senior tag
Magyarországon (és egész Európában) egyelőre csak az 1 SIM kártyás H60-L04 típust forgalmazzák.
Akkor ezek honnét jönnek amiket itt is pl. az aprón árulnak? Csájnából?
-
Zeki
nagyúr
-
nimba1
aktív tag
-
szacso
csendes tag
-
Farkas82
tag
-
atikó
őstag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ettől függetlenül ezt most is tudja a Honor 6. És elvileg tudja azt is, hogy az élességet és a fénymérési pontot külön kalibrálod, egyszer véletlenül sikerült előhoznom, de soha többet.
Áhh, rájöttem, hosszan kell taperolni a kijelzőt.
-
csabili74
aktív tag
Előtte én is a Sonyakat nézegettem, na azok kamerájáról sem olvastam túl jókat. Személy szerint tetszenek, de amikor a speedhopban kézbe vettem, tudtam, ez nagy nekem Én szebben hordom, szigórúan erre van fenntartva a jobb zsebem, semmi más mellete, nem karcolódik. És mikor megtapogattam a Honort, és láttam az árát, és a kétév garit, eldőlt, hogy nem Sonym lesz:9 én eddig nem bántam meg. Persze a Sony Alpha 100 gépem jobb képeket csinál, de hát az egy profi cucc, 15 cent hosszú, 9 tagú tükörreflesexes akármi. Szerintem a Honor a mindenapokban megfelel, majd a Mui 3 vagy mi a szösz meghozza az esetleges javításokat remélem

Bá*******z. Helyesírást nem javítok

-
szacso
csendes tag
-
Zeki
nagyúr
Nem, csak 1 sim-es. Én is gondolkodom 1 ilyen készüléken, de a kamera nem győzött meg.
Meg szeretném látni élőben, Honor 6, G2, Alpha, Z3C-n gondolkodom. Az alpha tetszik, de akkutól félek, most G2 minim van és nagyon jó benne az akku. A Z3C nem tetszett élőben.
Még várom a tesztet.Honor 6 ki is van téve Eddigitálnál, kézbe lehet venni?
Ahol raktáron van, ott lehet hogy megnézheted.
-
nimba1
aktív tag
Nem, csak 1 sim-es. Én is gondolkodom 1 ilyen készüléken, de a kamera nem győzött meg.
Meg szeretném látni élőben, Honor 6, G2, Alpha, Z3C-n gondolkodom. Az alpha tetszik, de akkutól félek, most G2 minim van és nagyon jó benne az akku. A Z3C nem tetszett élőben.
Még várom a tesztet.Honor 6 ki is van téve Eddigitálnál, kézbe lehet venni?
-
csabili74
aktív tag
-
YerbaMateo
csendes tag
-
atikó
őstag
Hát én tegnap megvettem a Honor 6-ot, két év garival az Edigitalban, jobb áron, mintha kínából rendeltem volna. Én, aki sosem ragaszkodom semmilyen cuccomhoz nagyon, sokszor cserélek, stb, most a Honornak készülök becenevet adni, És köztünk alszik

Na jó, ez túlzás, de egy nagyon tetszetős darab, a mai nap próbálok pár képet feltölteni, meg esetleg videót. Ha ma esetleg későn érnék haza, akkor holnap.
2 sim kártyás? mert hiába hívtam a edigitált nem tudták megmondani. köszi
-
YerbaMateo
csendes tag
Van IrDA port és működik is, ld. itt!
-
csabili74
aktív tag
Na, emberek, a Magyarországon forgalmazott Honor 6-ban (H60-L04) is van távirányításra alkalmas infravörös port!
A használatához az alábbi két apk-t kell telepíteni (SD kártyáról, vagy számítógépről HiSuite-tal):1. lépés: töltsd le és telepítsd az UEIAndroidServicesSDK-t
Ez a hivatalos Huawei Okos vezérlő (Smart Controller) alkalmazás, amit a Huawei Malaysia tett közzé az ottani official fórumon. Az app tud magyarul és nálam tökéletesen működik, eddig háromféle TV-vel (Panasonic, Philips, LG) illetve egy Denon BR/DVD-lejátszóval és egy ősrégi JVC DVD-lejátszóval próbáltam, mindegyikkel gond nélkül ment.
Köszi. Ha hazaértem, kipróbálom én is.

-
YerbaMateo
csendes tag
-
YerbaMateo
csendes tag
-
csabili74
aktív tag
Oksa, majd feltöltöm a dropboxra.
Íme a Lumia 735 tesztvideó
És a Huawei Ascend 7 tesztvideója
Erősítsen vagy cáfoljon meg bárki, de én nem látom sokkal jobbnak, mint a Honor 6-ét. De szerintem bohóckodni bőven elég ez.
-
z0d1AK
nagyúr
-
csabili74
aktív tag
Most látom, hogy lesz rá EMUI 3. Létezik, hogy a fotón és videón vagy bármin javítson?
-
ronda
aktív tag
-
csabili74
aktív tag
Lehetséges, hogy a videót a youtube megvariálja? Mert az eredeti gépen, mintha jobb lenne. Van valami tárhely, ahova módosítatlanul feltehetem?
U.I.: utolsó teszt 43415 , beelőzte a HTC One M8t-t

-
Zeki
nagyúr
-
kócos87
tag
Szívesen. Szerintem is, ráadásul itt még semmit nem állítgattam. Viszont a zárt képernyőnél a hangerőgomb kétszeri megnyomásával készült képek megfizethetetlen

42000 -t futott az antutu. A kijelző gyönyörű, a készülék gyors. akinek nem kell a két sim, vegye meg , a 2 év gari is megnyugtató. Viszont a füles hiánya nem tetszett. De majd a Pistonnak utána olvasok, és lehet rendelek egyet.
Ja, a billentyűn a por nem állandó, csak költözésben vagyunk, és gondoltam, hogy rajta hagyom a kép kedvéért.
Szia. Kösz az infót. Az a helyzet, hogy muszáj leszeka huawei-t rendelni, mert nekem kelleni fog a dual-sim, de akkor itthon nem lehet kapni csak a single-sim verziót? :-(
-
ronda
aktív tag
Kipróbálná valaki, hogy ha a képernyőzár pin-kódos védelemre van állítva, akkor is működik a hangerőgombos fotózás?
Illetve, hogy ha a mobil adat forgalom "3G/2G auto"-ra van állítva, az magában foglalja a HSPA-t is, vagy az csak akkor megy ha a "4G/3G/2G auto" van beállítva? -
ronda
aktív tag
Szívesen. Szerintem is, ráadásul itt még semmit nem állítgattam. Viszont a zárt képernyőnél a hangerőgomb kétszeri megnyomásával készült képek megfizethetetlen

42000 -t futott az antutu. A kijelző gyönyörű, a készülék gyors. akinek nem kell a két sim, vegye meg , a 2 év gari is megnyugtató. Viszont a füles hiánya nem tetszett. De majd a Pistonnak utána olvasok, és lehet rendelek egyet.
Ja, a billentyűn a por nem állandó, csak költözésben vagyunk, és gondoltam, hogy rajta hagyom a kép kedvéért.
A képek tekintetében nem is várok többet egy telefontól, ezek tényleg nem rosszak. De a videó elég ergya...
-
csabili74
aktív tag

-
delibab
senior tag
-
csabili74
aktív tag
-
csabili74
aktív tag
Sziasztok.
Pár éve volt egy okos telefonom amit 1 évig használtam és nagyon tetszett, ezért úgy döntöttem, hogy újra veszek egyet.
2 telefon között gondolkozom: a Huawei Honor 6 (dual-sim) vagy a OnePlus One (64 GB). A véleményeteket szeretném kikérni, hogy szerintetek melyiket vegyem meg. Mind a 2-t külföldről rendelném. Olyanok is leírhatnák a tapasztalataikat pár sorban, akik már legalább 1 - 1,5 hónapja használják a készüléküket.
Előre is köszönöm a segítségeteket.Hát én tegnap megvettem a Honor 6-ot, két év garival az Edigitalban, jobb áron, mintha kínából rendeltem volna. Én, aki sosem ragaszkodom semmilyen cuccomhoz nagyon, sokszor cserélek, stb, most a Honornak készülök becenevet adni, És köztünk alszik

Na jó, ez túlzás, de egy nagyon tetszetős darab, a mai nap próbálok pár képet feltölteni, meg esetleg videót. Ha ma esetleg későn érnék haza, akkor holnap.
-
kócos87
tag
Sziasztok.
Pár éve volt egy okos telefonom amit 1 évig használtam és nagyon tetszett, ezért úgy döntöttem, hogy újra veszek egyet.
2 telefon között gondolkozom: a Huawei Honor 6 (dual-sim) vagy a OnePlus One (64 GB). A véleményeteket szeretném kikérni, hogy szerintetek melyiket vegyem meg. Mind a 2-t külföldről rendelném. Olyanok is leírhatnák a tapasztalataikat pár sorban, akik már legalább 1 - 1,5 hónapja használják a készüléküket.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
marcee
addikt
Ez a honor 6 és az ára annyira megtetszett, hogy szinte sajnálom, hogy van egy jó készülékem, amivel elégedett vagyok és bőven van még hátra a szolgálati idejéből.
Külön tetszik, hogy olvasom a hírben a 300€-s árat, aztán átkattintok a magyar forgalmazóhoz és kapható, raktáron van és nem drágább. Nagyszerű! -
csabili74
aktív tag
Van valakinek ötlete, hogy honnan ehet rá gyorsan tokot szerezni? Alin láttam alumíniumot, illetve műanygokat, merev műanyagot nem szeretnék, ne karcolja, milyet érdemes? Bár a legjobb, hanem Aliexpresses lenne, mert az sok idő.
-
delibab
senior tag
Köszi

Nem tökéletesre csak használhatóra van szükségem, leginkább a gyerkőc miatt... ha tudja azt amit mondjuk egy iPhone 5 akkor az nekem már elég, nem várom el, hogy olyan legyen mint a note 4!
-
csabili74
aktív tag
De, holnap lövök párat. Bár, ha nem lesz tökéletes, akkor sem fog zavarni, gyönyörű ez a gép, és antutu 40 fölött

De holnap majd készítgetek. Meg a GPS-t is kipróbálom
-
delibab
senior tag
A kamerával nem lőnél pár képet???
Note 4-ről váltanék és ez az egyetlen pont ami miatt gondolkodok, hogy megéri e... -
csabili74
aktív tag
Mindegy, köszönöm. Nem cetelemezek, megvettem. Anno egy hitelkártyával már megszívtam.
Gyönyörű ez a telefon
És az antutu.. igaz, melegedett rendesen közben
-
delibab
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
delibab
senior tag
Asszem a kártyadíj csak akkor van ha használod is, de ha kiegyenlíted a tartozást akkor nincs plusz költség, de ezt azért kérdezd meg mert nem tudom pontosan... viszont az üzletben megmondanak mindent!
-
csabili74
aktív tag
Na ez a kérdés, hogy mennyi ez a kártyadíj. Mert ha pl 5000, és a jövő évre is ennyi, akkor már nem nyertem semmit. De mindenesetre köszönöm, megkérdezem.
-
Zeki
nagyúr
-
csabili74
aktív tag
-
törölt tag
-
csabili74
aktív tag
-
delibab
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
csabili74
aktív tag
-
Zeki
nagyúr
-
Engikrisztus
tag
-
csabili74
aktív tag
Skacok, ez most mi az E-diginél? Mert ha ez a Huawei Honor 6, már kattintok is rája

-
delibab
senior tag
A fényképek minőségéről valakinek valami infója???
Szemezgetek vele, de azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen képeket készít... -
Zeki
nagyúr
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni, vásároltam egy Huawei Honor Mediapad x1 készüléket de nincs rajt magyar nyelv, próbálkoztam több rom cserével is de azok se tartalmaztak sajnos, viszont amit itthon forgalmaznak azokon van Magyar nyelv. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni abban hogy találjak rá meg felelőt, írtam az itthon Huawei csoportnak is de még nem válaszoltak. Előre is köszönöm!

TABLET topik
itt is próbáld meg. -
Steaz
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni, vásároltam egy Huawei Honor Mediapad x1 készüléket de nincs rajt magyar nyelv, próbálkoztam több rom cserével is de azok se tartalmaztak sajnos, viszont amit itthon forgalmaznak azokon van Magyar nyelv. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni abban hogy találjak rá meg felelőt, írtam az itthon Huawei csoportnak is de még nem válaszoltak. Előre is köszönöm!

-
gamegod
senior tag
-
törölt tag
-
Yuri_1
tag
-
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
Hány pontot kapott antutuba?
-
Yuri_1
tag
-
Farkas82
tag
-
riszter
senior tag
Bármilyen élmény beszámolót/tapasztalati leírást szívesen látunk!
-
nimba1
aktív tag
És 1 vagy 2 év gari van rá?
-
mati12
senior tag
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz. Én is tőle rendeltem meg a készüléket amit tegnap kaptam kézhez.Korrekt megbizható "kereskedőnek" tartom bátran ajánlom mindenkinek.
-
Yuri_1
tag
Camel !
Én is innen rendeltem, amit (#146) richte ajánlott. A fórumtársunk tökéletesen korrekt gyors szállítás megbízható ügyintézés. Nekem a kiírt árat kellett fizetni a többit mobileman intézte. MAGYAR GARANCIAJEGGYEL !!!! Bátran ajánlom a készüléket és mobilemant is
Üdv ! -
riszter
senior tag
-
Zeki
nagyúr
-
Camel
csendes tag
Mekkora kár, hogy nem dual sim-es. Mondjon vki egy dual-ost, ami jól néz ki, minőségi anyagfelépítéssel rendelkezik, kb ilyen áron van, jó akkuval. Kár érte

-
gekkoXT
senior tag
miért nem tud 4k videót? (nekem szükségem lenne rá)
azonnal megvenném, ha tudna -
Rula
tag
Üdv!
Ez az Edigitálnál való megjelenés időpontja akarna lenni?
kép forrás -
CJ4567
nagyúr
-
kimista
aktív tag
én a 8 MP-es Sony modulra lennék kiváncsi, hogy milyen képeket lő..
illetve h ez a 920-as proc milyen kategóriában van a snapival, kb melyik szint. 800? -
davidsz
senior tag
-
ctvagyok
őstag
Nem IPS? Hát amit írnak a kijelzőről nem rossz, de betekintési szögnek durván betesz majd.
-
judas13
veterán
Nem hiszem el, hogy hátul van a hangszóró!!!!
Pedig érdekelt volna
-
anderledani
őstag
-
halkow
őstag
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
INGJOKE
veterán
Kifizetem egyben a kártyával, másnap meg +320-al elutalom és kész. Van még éves kártyadíj amit most nem vágok, de még az is belefér. Csak elvben veszed hitelre, mert utána kártyazárásig elutalod a 320Ft-al (számla kiállítás díja) és már kész is. Így vettük az lg tv-t 220 helyet 200 ért, a tükőr reflexes gépem meg olcsobb volt így egy 10-essel a szürkeimportos árnál.
Ez működik az edigitnél, euronic, MM. -
z0d1AK
nagyúr
A Cetelem meg csak jófejségből fog olcsósítani, meg ingyen hitelt adni. Azt hittem, hogy a deviza hitelek elég rendesen lecumiztatták a népet ahhoz, hogy ne akarjunk minden vacakra hitelt felvenni, de tévedtem ezek szerint.
-
INGJOKE
veterán
-
INGJOKE
veterán
Első blikkre bár nem szoktam, de most megnéztem a tv-s adást is (mondjuk ebbe közrejátszott, hogy a céges autót barmolják és van wifi a szervízbe, erre számítva elhoztam s tabit is, jól tettem, mert az értékesítök semmit nem láttak volna az i4-en) azért megvárom az írásos tesztet, hogy az aksi a hosszabb nyüstőlés alatt hogy alakul+ a fényképező. Ígéretes versenyző, ha nem lesz pénzem I6-ra.
-
z0d1AK
nagyúr
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Zeki
nagyúr
Azért a Mi4-et veszem és nem ezt, mert a T-628MP4 kb 35%-kal gyengébb az 578MHz-en pörgő Adreno 330-nál.
Javítsatok ki ha nem így van.A Mi4 tud LTE-4G-t?
Kinek mi a fontos. -
anderledani
őstag
Azért a Mi4-et veszem és nem ezt, mert a T-628MP4 kb 35%-kal gyengébb az 578MHz-en pörgő Adreno 330-nál.
Javítsatok ki ha nem így van. -
ctvagyok
őstag
Lehet, hogy az a másodlagos mikrofon nem? Amúgy szerintem is jó az infra. Sajnos nem tanitható, és a Thomsom tévénket nem tudom kapcsolgatni. Programban meg nem találtam semmit amivel jó lenne. Elég régi már, és vacakol a távirányitója. Amúgy csak könyvtárban szoktam kapcsolgatni a tévét néha, ott hasznos

-
Pearce
aktív tag
Itt a honor? Nem inkább itt az honor? Nem angolosan ejtjük?
Mondta Bog az MA adásban, hogy utánanézett és mindkét névelő jó, a és az is.
-
stamas80
tag
Hölgyeim és Uraim,
örömmel tudatom, hogy az MP4-MP6 GPU-témakörben felvettük a kapcsolatot az illetékesekkel, akik már reagáltak is és elnézést kértek, valamint kifejezték nagyrabecsülésüket a fórumozók felé a hiba felderítésében: valóban MP4 van a cuccban.
Az észrevételt mi is köszönjük, a Honor is köszöni, így kerek a világ.
Akkor ebbe ügyesen beletenyereltem!

-
manchester85
veterán
Itt a honor? Nem inkább itt az honor? Nem angolosan ejtjük?
-
mati12
senior tag
-
Garadow
csendes tag
Szerintetek ez a teló, mármint a honor 6 vagy egy samsung galaxy a7 (majd ha megjelen olyan specifikációval amit nemrég irtak egy hírben)?
-
atikó
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
-
sy75
csendes tag
hát, kipróbálom.
Megrendeltem. Győrben holnap után átvehetem.
mindenestől 105 volt -
sy75
csendes tag
-
mati12
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
Valószínűleg úgy, hogy az EU-ban jelentősen több extra költség rájön a készülékekre, mint Kínában, emiatt a legtöbb kisebb gyártó ott próbál spórolni, ahol tud, még ha pár dolláros tételekről is van szó.
-
halkow
őstag
Mati12 kolléga sikeresen kiderítette hogy a kínai verzió kapot egy irDA portot is, nem is értem hogy lehetet ezt a csekélységet kihagyni az eu-s változatból

www.gizmochina.com/2014/06/24/huawei-honor-6-review-new-flagship-smartphone-with-kirin-920-octa-core-processor/
-
Sn00k
veterán
Fullos telefon , jó felszereltség + ár. Egyedül, amit sajnálok, hogy hátulra került a hangszoró :/ A kérdésem , csak annyi, hogy érdemes egy nexus 5 lecserélni rá ? Gondolom teljesítményben hozza egy S800 szintjét ?
-
törölt tag
Ha új márka akkor nem sok kicsit rögtön 6-ossal indítani ? Csak azért mert szifonból is van 6 ? Vagy ez csak nekem tűnt fel ?
Új márka, kicsit a márkán belül. Ez már egy hónapok óta létező telefon (HW -ben van több kiadás), tehát nem lenne célszerű nevet váltani az ismertsége miatt. Több Honor is volt már...
-
voyager4.4
senior tag
Ha új márka akkor nem sok kicsit rögtön 6-ossal indítani ? Csak azért mert szifonból is van 6 ? Vagy ez csak nekem tűnt fel ?
-
davidsz
senior tag
-
Devil
tag
Szevasztok!
Ezen a csodán lesz értesítő led?
(bosszantó módon csomó új telefonról lehagyják) -
Zeki
nagyúr
-
atike
nagyúr
Nem semmi a 6...
Jöhetne valami félhivatalos úton ide... Vagy mint mondjuk a Xiaomi... 
-
WOT-H-A-C
veterán
Hölgyeim és Uraim,
örömmel tudatom, hogy az MP4-MP6 GPU-témakörben felvettük a kapcsolatot az illetékesekkel, akik már reagáltak is és elnézést kértek, valamint kifejezték nagyrabecsülésüket a fórumozók felé a hiba felderítésében: valóban MP4 van a cuccban.
A PH és a Mobilarena lassan fogalommá válik kínában!!

-
etohun
aktív tag
Hölgyeim és Uraim,
Nos ezek szerint joggal furcsáltuk, és meglepően gyorsan válaszoltak.

-
Pearce
aktív tag
ez vmi huawei fórumról van:"Huawei Mobile
Thank you for your mail.
Huawei Honor 6 have five models, H60-L01, H60-L11, H60-L02, H60-L12, H60-L06."és ez is:
Huawei Mobile
Thank you for your mail.
H60-L01: TDD and TD-SCDMA single sim
H60-L11: TDD and TD-SCDMA high version(32GB) single sim
H60-L02: TDD, FDD and WCDMA dual sim
H60-L12: TDD, FDD and WCDMA high version(32GB) dual sim
H60-L06: dual simMost lehet, hogy full hülye amatőrnek fogtok nézni, de itt: "Huawei Honor 6 have five models" miért have-et írt a csóka és nem has-t?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hölgyeim és Uraim,
-
G.FeT
tag
A címért hatalmas respekt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- VR topik
- Revolut
- Házimozi belépő szinten
- Az eltitkolt Face ID — ezért nincs arcfelismerő a Mac-eken
- Van képe hozzá: LG UltraGear 52G930B monitor tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GTA 6 előrendelés !! Standard: 26.990 Ft ! Ultimate: 34.990 Ft !
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple MacBook Neo (A3404) // SZÁMLA // GARANCIA //
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ iPhone 17 256 GB WHITE - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - ÁFÁ-s + 3 ÉV GARANCIA
A használatához az alábbi két apk-t kell telepíteni (SD kártyáról, vagy számítógépről HiSuite-tal):

utoljára lennék ott + mindenkit lebeszélnék a helyről az tuti! 

sok tapasztalatot olvashatsz ha érdekel. Minden Honor 6 tulajt és leendő tulajt szívesen látunk