Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

Miért erőltetik ennyire a webes technológiákat? Azok nem erre valók. Ráadásul még ha platformfüggetlen is, ha más nem használja okostelefonokhoz, akkor mit nyernek a platformfüggetlenségből? Az Androidnak ott a Dalvik, a WP7-nek a Silverlight, az iOS nem tudom.. miből gondolják, hogy mindenki fel fog sorakozni a HTML5 mögé és egy nem csak webes környezetben használható nyelvet fejlesztenek belőle?
    Most tanulok programozónak és a végén még nem lesz munkám, mert minden a webes technológiákra fog épülni, amit nem nagyon fognak tanítani, mert nem webprogramozást tanulunk, de már az op.rendszereknél és a mobilos op.rendszereknél is ez a cél lassan, böngészőben vagy azon kívül, már nem számít. Csak nekem antipatikus az internet integrálása az op.rendszerekbe, amivel lényegében összemossák az internetes oldalakat az op.rendszeren futó alkalmazásokkal, amiből idővel kialakul a cloud és a cloud computing megkerülhetetlensége?
    A natív fejlesztőkörnyezet vajon C++-ra (de nem szeretem ezt így leírni) fog épülni legalább?

Új hozzászólás Aktív témák