- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
válasz
Wolverine #96 üzenetére
Köszi a fáradozást
, nem kellett volna, mert ha 1 mód van rá akkor a kézzel fogható dobozos jobban bejön nekem
Biztosan vannak még elszórt eladó példányok, Steam-hez akkor folyamodok, vagy valami közösségi játékhoz, ha már nincs más megoldás, és muszáj
Ha van 1 kis szerencsém akkor valakinek épp felesleges mind 2 kiadás -
maszi99
őstag
válasz
Wolverine #79 üzenetére
Köszönöm:
Akkor nem vesztek semmit, ha most kapcsolódom bele
Stílusilag is mások, mert ilyenekkel már volt dolgom, van oly rész amit jobb kihagyni
Legutóbb a Dragon Age 2-vel történt meg velem ez, jobb lett volna bele sem kezdeni, hamar abbahagytam
Ritkán bánok meg vásárlást, de inkább hagyjuk (nagy bukás maradjunk annyiban). -
maszi99
őstag
Ez így van pontosan
, valahogy ez kimaradt eddig sajnos
De nézzük a dolgok jó oldalát, őszinte vagyok, és passzol a műfajomhoz is
Lenyűgözött a trailer (egyéb you tube-s részletek), és a zenéje valami fenomenális
Érzésem szerint nagyon nagy durranás lesz, hülye lennék kihagyni.
Akkor most miröl is szól -
maszi99
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #63 üzenetére
Húúú, te aztán vágod ezt a témát, átlag polgárnak ezek meg sem fordulnak a fejébe
Van pár normális tag is aki reális áron juttat hozzá be nem szerezhető játékokhoz, hozzáteszem az sem éppen olcsó, de legalább korrekt
Azért az ilyenek előtt le a kalappal
Év végére ez az 1 játék lesz amit megveszek, ha csak a diabló meg nem jelenik, mert akkor az lesz a 2.
Bevallom őszintén, hogy egyetlen régebbi részével sem játszottam, de ezt nem fogom kihagyni
Az idei év sikere számomra eddig csak a Witcher 2 volta Dragon Age mellett ami brutális bukás lett sajna számomra is
Lövöldözős játékok nem az műfajom de van 1 azok között is ami nagyon megfogot, és magasan kiemelkedik a többiek közül: STALKER, jut eszembe alig várom a 2. részét -
maszi99
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #61 üzenetére
Amit leírtál az rendben is lenne (aki kényelmes fizesse meg), csak én minimum 1,5x-es árról beszélek minimum, de gyakori a 2x-es vagy néha néha a magasabb ár is
Hozzáteszem valszeg kis hazánk nem is kap ezen ritka példányokból 1db-ot sem
Vagy van erről valakinek valami konkrétuma -
maszi99
őstag
Látom a jó munkás emberek gyorsan kiszámították : miért annyi az annyi-t
TESCO-zsömle:(1 szakértői leírás)
Lelki szemeim előtt látom (ne úgy legyen), 1-1db-ot 60 ezer környékén fogják adni a kufárok a ph apróban
Assassins Brotherhood-dal (extrakiadással) is így történt, meg megannyi játékkal
Na ezen lehet ám kiakadni -
maszi99
őstag
Nem tudom sokan miért akadnak ki
, mert nem a játék árán kellene kiakadni, hanem hogy miért ilyen gyatra a fizu nálunk
Én amondó vagyok, hogy 1 fejlesztő cég, ha minőségi munkát ad ki a kezéből akkor a + dolgokat igenis megfizettetem, pláne az extrákat
Az megint 1 más kérdés, hogy miért annyi az annyi ?
De nézzük a dolgok jó oldalát, kapunk normál kiadást szokott áron, elképesztő játékélménnyel, mert nagyon úgy fest jelenleg trailer-ből
A játék zenéje meg egyszerűen lenyűgöző, hozzáteszem utálom sok esetben a zenét, és általában halkan játszom, de ezt sokszor kimaxolva fogom üvöltetni
Remélem még sok ilyen szám lesz a játékban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest