- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
PowerBuldog #3 üzenetére
Jah....
Ez az USD-EUR átkonvertálás igencsak idegesítő.... -
trufa12
addikt
hát én amit láttam róla nem mondanám csúnyának mai szemmel de 3 év múlva ez is csúnya lesz
mert tudnának neked olyan grafeszt mutatni a készítők ott kapnál sokkot 1 nagy 110 cm es tv előtt
de nem teszik mert nem akarják hogyorsan haladjon előre
sokszor le húzzák a bőrt
meg az agynak is szokni kell szépen lassanként a látvány elemeketgondolj bele 10 éve még a ps1 es játékok is szépnek tűntek
-
mcmike
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #103 üzenetére
Ez így van, én is tudom az átlag kereseteket ismerősok révén (Németország, Svájc, Írország, Anglia), pont ezért írtam...no de OFF vége...
-
TESCO-Zsömle
titán
Németország 2950€ (~800kHUF)
Közeli ismerősök vendégmunkásként gipsz-kartonoznak. Ők hoznak haza havi 400k-t, amibe már nincs benne a koszt és a kvártély.
-
AssAssynn
addikt
Arra a térképre már csak Dalmáciát kellene vissza(!) rajzolni, s akkor egész lenne. ;D
-
maszi99
őstag
válasz
Wolverine #96 üzenetére
Köszi a fáradozást
, nem kellett volna, mert ha 1 mód van rá akkor a kézzel fogható dobozos jobban bejön nekem
Biztosan vannak még elszórt eladó példányok, Steam-hez akkor folyamodok, vagy valami közösségi játékhoz, ha már nincs más megoldás, és muszáj
Ha van 1 kis szerencsém akkor valakinek épp felesleges mind 2 kiadás -
trufa12
addikt
a régi elderscrollsok
szarul néznek már ki mai szemmel de rá kell érezni
az oblivion még élvezhetőezt meg várjuk
-
ch003067
addikt
Háth, nem valami olcsó
Viszont remélem a játék grafikáját nem gondolták komolyan .... Nagyon csúnya :S
-
trufa12
addikt
rohadt drága
de nem gyűjtőibe biztos elérhető lesz -
maszi99
őstag
válasz
Wolverine #79 üzenetére
Köszönöm:
Akkor nem vesztek semmit, ha most kapcsolódom bele
Stílusilag is mások, mert ilyenekkel már volt dolgom, van oly rész amit jobb kihagyni
Legutóbb a Dragon Age 2-vel történt meg velem ez, jobb lett volna bele sem kezdeni, hamar abbahagytam
Ritkán bánok meg vásárlást, de inkább hagyjuk (nagy bukás maradjunk annyiban). -
maszi99
őstag
Ez így van pontosan
, valahogy ez kimaradt eddig sajnos
De nézzük a dolgok jó oldalát, őszinte vagyok, és passzol a műfajomhoz is
Lenyűgözött a trailer (egyéb you tube-s részletek), és a zenéje valami fenomenális
Érzésem szerint nagyon nagy durranás lesz, hülye lennék kihagyni.
Akkor most miröl is szól -
keIdor
titán
Kénytelen vagyok maradni szokás szerint a simánál, örül az ember, ha azt meg tudja venni...
Nálam ezek az extrák valahol max +5k-t érne meg talán, ha a minőség is olyan.
41k, vicc... annyiért konzolt vagy hardvert kapok. -
andras87
tag
Milyen szokás ez hogy minden amerikai dolog it annyival drágább amennyivel jobb az euró a dollárnál? Ez nem megkülönböztetés? Ilyet miért szabad?
-
maszi99
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #63 üzenetére
Húúú, te aztán vágod ezt a témát, átlag polgárnak ezek meg sem fordulnak a fejébe
Van pár normális tag is aki reális áron juttat hozzá be nem szerezhető játékokhoz, hozzáteszem az sem éppen olcsó, de legalább korrekt
Azért az ilyenek előtt le a kalappal
Év végére ez az 1 játék lesz amit megveszek, ha csak a diabló meg nem jelenik, mert akkor az lesz a 2.
Bevallom őszintén, hogy egyetlen régebbi részével sem játszottam, de ezt nem fogom kihagyni
Az idei év sikere számomra eddig csak a Witcher 2 volta Dragon Age mellett ami brutális bukás lett sajna számomra is
Lövöldözős játékok nem az műfajom de van 1 azok között is ami nagyon megfogot, és magasan kiemelkedik a többiek közül: STALKER, jut eszembe alig várom a 2. részét -
AnginaP
aktív tag
Én annyira szeretem Elder Scrolls-t, meg annyira várom, hogy símán megvenném a CE-t is ártól függetlenül ...ha lenne rá keret!
Egy CE-nek HANGULATA van!
Vannak dolgok amik annyira bejönnek, hogy mind1 mennyibe kerül...
-
nagyjából millióféleképp lehet megoldani, nálunk a víz síklap, csak az a 4 vertexe van, ami közé ki van feszítve. az egészet a shaderek teszik hullámzóvá és átlátszóvá/áttetszővé meg vízszínűvé.
teljesen én sem vagyok tisztában a metódussal, mert modellező vagyok, de ha érdekel, hétfőn kifaggatom a shaderprogramozó kollégát -
TESCO-Zsömle
titán
Nem is kell. Mint mondtam, aki kényelmes fizesse meg.
Battlefield 3-ból se jön kis hazánkba "Physical Warfare Pack", hát előrendeltem Angliából. 10k lesz postával együtt, míg itthon az alap és a Limited Edition 9k posta nélkül.
De említhetném a DeusEx3 Collector's Edition-t is, azt se lehet itthon kapni, viszont elérhető ott, ahonnan rendeltem. 3 font (~1k) a posta /csomag. Ha nincs bolt az ember közelében, ennyit itthon is leakasztanak róla a szállításért...
És ezek ugye korlátozott darabszámban készülnek.
Nézd meg hányszoros áron adnak egy VooDoo5 6000-es VGA-t, vagy egyéb ritkaságot.
Ezek a dolgok így mennek. Hogy az alapelvekből idézzek:
"Minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni."Hogy mennyi jön MO-ra, az a beszállítótól függ, hogy rendel-e. Gyakran nem azért nem hoznak ide, mert olyan kevés van. Hisz külföldi oldalakon még megjelenés után hónapokig leet kapni az adott termékeket.
-
maszi99
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #61 üzenetére
Amit leírtál az rendben is lenne (aki kényelmes fizesse meg), csak én minimum 1,5x-es árról beszélek minimum, de gyakori a 2x-es vagy néha néha a magasabb ár is
Hozzáteszem valszeg kis hazánk nem is kap ezen ritka példányokból 1db-ot sem
Vagy van erről valakinek valami konkrétuma -
TESCO-Zsömle
titán
Nincs ebben semmi rossz. Ez így természetes.
Aki nem veszi a fáradságot, hogy utánajárjon, előrendelje, esetleg napokat, heteket töltsön ezzel foglalkozva, az nyúljon a zsebébe és fizesse meg azt, aki ezt megteszi helyette.
Mobile.de-n rendszeresen találkozni limitált szériás autócsodákkal, amik hogy-hogy nem 15-30%-al drágábbak, mint a gyári vételáruk...
Nem mindenkinek van lehetősége a gyártótól megvenni őket, még ha anyagilag bírnák is. Másoknak jó üzlet megvenni és eladni ezeket. -
maszi99
őstag
Látom a jó munkás emberek gyorsan kiszámították : miért annyi az annyi-t
TESCO-zsömle:(1 szakértői leírás)
Lelki szemeim előtt látom (ne úgy legyen), 1-1db-ot 60 ezer környékén fogják adni a kufárok a ph apróban
Assassins Brotherhood-dal (extrakiadással) is így történt, meg megannyi játékkal
Na ezen lehet ám kiakadni -
hmmm
eddig úgy képzeltem el a vizet, hogy vmi víz-algoritmus alapján csinál a SW egy nagy rakás vertexet a felülethez (meg animálja őket, hogy hullámozzon), aztán erre rárakja a háromszögeket, víz-matériát rendel hozzájuk, és a többi a lighting dolga. eszerint teljesen másképp van?
-
TESCO-Zsömle
titán
Egy ekkora dögnek való öntőszerszám kimunkálása milliós tétel, súlya pedig mázsában mérhető. És akkor azzal egyszerre csak 1db-ot öntesz. És ehhez hozzájön, hogy a gép nem 20W-ot eszik meg a 3 fázisról, illetve az azt kezelő legalább 2 ember bére, plusz akik sorjáznak, majd a festés, minőség ellenőrzés, csomagolás, stb...
Dolgoztam fröccsöntővel.
-
Youri
veterán
Elég sok imserősöm van Angliában, és hidd el, nagyon el vannak az emberek tévedve az ottani dolgokkal kapcsolatban. Tény, hogy sokkal több mindent engedhetnek meg maguknak, de maga az élet is drágább. 15 db, egyenként ~40-50 eurós szoftver havonta? Persze, van olyan aki megteheti, de az nem az áltlag. Közel sem. 130 GBP, egy szoftverért, azt ott is jól meggondolja az ember, mert ott sem piskóta az adó...
-
maszi99
őstag
Nem tudom sokan miért akadnak ki
, mert nem a játék árán kellene kiakadni, hanem hogy miért ilyen gyatra a fizu nálunk
Én amondó vagyok, hogy 1 fejlesztő cég, ha minőségi munkát ad ki a kezéből akkor a + dolgokat igenis megfizettetem, pláne az extrákat
Az megint 1 más kérdés, hogy miért annyi az annyi ?
De nézzük a dolgok jó oldalát, kapunk normál kiadást szokott áron, elképesztő játékélménnyel, mert nagyon úgy fest jelenleg trailer-ből
A játék zenéje meg egyszerűen lenyűgöző, hozzáteszem utálom sok esetben a zenét, és általában halkan játszom, de ezt sokszor kimaxolva fogom üvöltetni
Remélem még sok ilyen szám lesz a játékban -
Pollux66
tag
Egyszer még talán jó 5-6éve magyar-angolon volt egy tag aki benyögte a "ki a fa*om az Beckham!" mondatot...valamiért ez jutott most eszembe!
Amúgy ez az ár irreális...még ha simán dollárban is nézem(euróban meg aztán pff).
Jó lesz nekem a sima. Annyit nem ér egy art book...egy plasztik sárkány meg főleg.
Tessék példát venni a Witcher 2 Editor kiadásáról, mai ugyan annyiba került mint az alap gamma! -
kexksz
addikt
Semmi gond nincs az árakkal, teljesen normálisak. Az más kérdés, hogy ebben az országban negyede a havi kereslet, kb. bármely másik országhoz viszonyítva. Ha úgy nézitek azoknak, akik máshol élnek ez kb olyan, mint a mi fizetésünkhöz viszonyítva 10k forint.
-
ddekany
veterán
41K? Támogatandó megközelítés. Aki nem normális az fizessen sokat, hogy ezzel is átvállaljon fejlesztési költséget azoktól, akinek még nem ment el józan eszük.
-
anulu
félisten
lehet rám köpködni, de először "letöltve" megnézem a játékot, aztán ha tetszik megveszem, ha hulladék, akkor megy a levesbe .kevés olyan játék van, amit előrendelek, mert pontosan tudom, h mire számíthatok.
lehet, ha a játék megjelenése előtt adnának ki értékelhető tartalmú demo-t (lást Burnout Paradise), akkor nem ez lenne a sorrend nálam. csak akkor az, h valami hulladék, hamarabb kiderülne. ha viszont valami jó, akkor felpörgetné az eladásokat -
Inv1sus
addikt
Csak a könnyebb érhetőség kedvéért: a shadert is úgy kell felrakni mint egy textúrát. Szóval egy vízre új shadert rakni ugyanannyi munka majdnem, mint egy ajtóra új textúrát tenni.
-
-
VictorHUN
aktív tag
Biztos a szobrot Michelangelo készítette azért ilyen drága
-
Malachi
veterán
nem az én világom, de ettől a trailertől még mindig borzongok. állati jól eltalálták. gondolom a sztori sem 5 óráig köti majd le az embert, inkább ezért kérjenek sokat, mint a többi divatos játékért. ha rajongó lennék, nem sajnálnám rá a pénzt.
-
Inv1sus
addikt
Az ilyen előrendelések annyira gázak. Mi lett volna, ha Duke Nukemnél is előrendelem azt a Közepesre sikeredett játékot? Csak a szobor ért volna valamit.
Nem bízok az ilyen kindertojásokban... (Bár ezzel a játékkal kapcsolatban optimistább érzéseim vannak)
-
hát ennek a sárkánynak a szája ismét failbloghoz hasonló oldalakon fog szerepelni...
-
-
nuke7
veterán
csak én látom, hogy a videoban 1:25-nél a víz milyen GÁNY?!
szerintem ez a gáz kategória grafikailag, pedig szép lenne..
mondjuk ebben a gameplay trailer-ben nem igazán láttam nyomát a dx11-nek, amikor sétált a karakter a faluban akkor az út is elég csúnyácska volt -
igazán leszokhatnának már erről az 1EUR = 1USD dologról, mert b*szott idegesítő...
-
Fücsök007
őstag
Ennyiért nem nagy eresztés a limitált kiadás.
25K körül lenne reális szerintem.
-
Vistaboy
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
A szobor magassága 31 cm, nagyjából kikövetkeztetheted, ha megnézed a képet.
#25: Igen, tudom, úgy értettem, hogy ahhoz viszonyítsa a térkép méreteit.
-
teeem
aktív tag
válasz
PowerBuldog #19 üzenetére
De azt írta hogy marad a sima, ebből gondoltam hogy a normál kell neki.
Wolverine: Igen, fail, de már nem tudtam szerkeszteni
-
Youri
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #15 üzenetére
Sehogy se jó.... marad a sima, csak kérdés, hogy hol kellene eéőrendelni, hogy megkapjam a cuccokat
-
teeem
aktív tag
válasz
PowerBuldog #12 üzenetére
Hát nem tudom, én nem vagyok vele kibékülve. Oké, még azt mondom, hogy az USA ár az oké, annyit másért is elkérnek, de a többi, pl az Angol, de még az Ausztriai ár is horribilis. De mindegy is igazából, max nem lesz gyűjtőim és ennyi.
Közben fanatikus tag lettem.
-
Youri
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
És miután kifizetted a postát, ugyanott vagy. Vagy lehet, hogy tévedek
Vistaboy: az már kiderült, hogy hol kellene előrendelni, hogy ezeket megkapjam?
-
teeem
aktív tag
Igazság szerint ezek közül az árak közül mindegyik a fölött a csík fölött van, amit én még kiadnék érte.
Szóval, azt hiszem hogy nekem mindenféleképpen marad a normál kiadás, arra nem sajnálom a pénzt. De azért némileg felháborít, hogy 41 ezer pénzt elkérnek egy figuráért meg egy pár négyzetcentis vászonanyagért, amikor pl a Shogun 2 ben kb dupla ennyi cuccot adtak, és ott is talán a legdrágább gyűjtői kiadás az 27 ezer körül volt. Ez így nem igazán éri meg, viszont a normál verzió az biztos vétel.
-
Boxi88
őstag
Már majdnem felháborodtam, hogy milyen drága... mikor rájöttem, hogy azt se tudom mi ez?! és nem is érdekel!
Aki ennyiért megveszi meg is érdemli!
-
Youri
veterán
Van valakinek ismerőse az USA-ban?
-
PowerBuldog
veterán
Ez az EUR ár egyszerűen vicc.
-
kapeti07
senior tag
Ezek sajnos nem magyar embernek lettek kitalálva. német lennék havi 4 kilós fizuval akkor talán elgondolkodnék rajta de így sajnos még az sem biztos, hogy megveszem. Talán majd csak akkor ha 1 éves lesz a játék és lenyomják majd az árát.
-
teeem
aktív tag
Persze hogy pont Európában a legdrágább, mit is vártam...
Egyébként tetszetős, csak sajnos félhavi keresetet nem szívesen áldoznék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- EA Sports WRC '23
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óra topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest