- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember #12 üzenetére
Dehogynem. Csak lehet, hogy nem lenne túl mérvadó betolni egy 13 éves Toyotába, amiben 2db 10 centi átmérőjű gyári hangfal szolgáltatja a hangot.
bocs, ezt nem bolondembernek, hanem eggyel lentebb szántam.
de ha már: a cucc ára, ha jól emléxem, akkor 44+ÁFABog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
dabadab
titán
A SpeedShopban lattam egy (szinten Parrot markaju) CD-s fejegyseget, amibe BT kihangositot integraltak. Azt nem akarjatok tesztelni?...
DRM is theft
-
engusz
veterán
Az áramelvétel nálam is tapasztalható, és nem újdonság.
Ellenben, néha szoktam vezetés közben telefonálni. Ilyenkor mindig a fülemhez emelve a telefont, egy kézzel vezettem. De a jelengi telefonomban sokkal jobb a kihangosítás, mint gondoltam volna. Miután erre rájöttem, azóta így használom.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Bog
HÁZIGAZDA
bolondember: igen, automata kocsival nehéz lefulladni, bár már sikerült egy meredek emelkedő végén hirtelen elvenni a gázt, mire lefulladt. Magam is meglepődtem.
A kütyü egyszerre 5 eszközzel párosulhat. Amelyik csöng, az kerül kihangosításra.
Indításkor a legtöbb autó elveszi az egyéb fogyasztóktől az energiát. Lásd rádió és fényszórók.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
sbazsi
veterán
na igen.
de a leirtakat ugy is lehet értelmezni, hogy mondjuk 5 ember ül a kocsiban, és ha valakinek bejövője van, akkor az meg a kihangosítora.
ehhez az kell, hogy kapcsolódva legyenek.
ha pedig 5höz tud úgy kapcsolodni, hogy benne marad a memoriában, nem kell minden alkalommal párosítani, az megint más történet. -
shev7
veterán
Elvileg semmi akadalya annak, hogy egyszerre mind az othoz csatlakozzon. Az meg nem lehet limitalva, hogy osszesen hany telefonnal tud kapcsolatot letesiteni (ugy ertem nem egyszerre)
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
kukac7
tag
van egy eliras itt a cikkben:
''A teljes mértékben kompatibilis telefonok listája: Sony Ericsson P-sorozat, Sony Ericsson K600i, K750i, Sasmung E530, E620, E720, Windows CE.'' -
sbazsi
veterán
Tovább növeli a kényelmi faktort, hogy öt telefonnal is hajlandó együttműködni az eszköz, így bárkinek jön hívása, azt kezeli a kihangosító.
Na hogy van ez kéremszépen?
Öt telefont kezel egyszerre? és akinek jön a hívás, annak csörög, vagy egyszerre csak egyet, és aki elsőként csatlakozik beszálláskor?
Mert nem mindegy. -
shev7
veterán
Akkor sem ertem, az autoradio is szol ha nem megy a motor (ha jol van bekotve, az enyeben pl nem, de azt elb@aszta a tanacs
) Szoval ezt nem lehet ugy bekotni, hogy akkor is kapjon az akksirol aramot, ha nem megy a motor?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
ByB
addikt
válasz
bolondember #1 üzenetére
''...amikor bénán lefulladunk és újra kell indítani a verdát...'' - A cikkíró itt azonosult az átlagfelhasználó egy hétköznapi szituációjával, nem feltétlenül magára értette a dolgot!
-
bolondember
MODERÁTOR
na de Uram, automata kocsival lefulladni nem egyszerű...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Parrot nem más, mint egy autóba szerelhető, színes kijelzős Bluetooth kihangosítható. Autóba szereltük, teszteltük.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Watch Dogs
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Smart Folio iPad Pro (11"& 12.9") - Csomagolásbontott (új), eredeti
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple iPhone 15 Pro Max Fine Woven
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest