- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Valóban, kösz és elnézést. Annak, hogy miért ilyen (nem akarom minősíteni milyen) stílusban beszélünk egymással előzménye van, de ez nem rátok tartozik, a nézeteltéréseinket ezért nem is itt kéne rendeznünk.
Persze, ez csak addig tart. Egyébként mókásan nézett ki a 240 x 320-as autós játék 800 x 352-re széthúzva.
Nem láttam, de biztos vagyok benne, hogy olvasható.
Teljesen stabil, bár volt egy hely ahol meg-meg szakadozott, de ott a gyenge jelerősség miatt - nem is hittem, hogy látni fogja egyáltalán a hálózatot. A QWERTY gombok elég furcsák, nem lehet olyan nagyon lenyomni őket, de jól használhatók. Nyomáspontjuk van, de nem olyan, mint egy ''rendes'' telefonon.
HSDPA-t megmondom őszintén nem próbáltam, de gyanítom, hogy működik.Hanghívás minősége kifogástalan (ha nem írunk róla semmit, az ezt jelenti, csak akkor térünk ki rá, ha valami gáz van, elvégre egy telefonnál ez elvárható).
-
Pompi
nagyúr
Szerintem - ez az én véleményem látatlanban - jobb vele telefonálni, mint az E61-vel, mert nem annyira széles, vagyis majd' másfél centivel keskenyebb. A vastagsága csak a mai penge korszakban mondható nagynak, de szerintem 2 cm még simán a jól használható méretek között van (durván ennyi pl. az N95 is). A hosszúsága a legdurvább, de legalább jól meg lehet fogni
- ezt szerettem az Ericsson R320-ban is annó (ami kb ilyen hosszúságu), igaz az cserébe vékony volt. Kézbe kell majd fogni ahhoz, hogy a méretéről és a súlyáról lehessen érdemben nyilatkozni, ez itt csak az én elméleti gondolatmenetem volt.
-
Pompi
nagyúr
''Bár mondjuk nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet ilyen nagy Telefonnal a fülemen. Akkor lehet, hogy már elegánsabb a BT füles.''
Lehet, hogy manapság nagynak számít ez igaz. De pl. kisebb és könnyebb, mint az anno elég nagy sláger volt 2110 amit elég sokan használtak a fülükkel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest