Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• borob

tag

válasz Viktor0610 #43 üzenetére

ja, hát a stílusért szorri, nem kenyerem a széptevés...
    amúgy meg valószínűleg készségesen átmásolják az AT&T kártyáról a dolgokat, sőt, megkockáztatom, hha szolgáltatót vált az embör, még akkor is lerántják Neki a dolgokat, és átrakják.
    vagy van egy olyan ötletem is, h contactokat szinkronizálni még régi telóról, és azt az iphonenal.

• borob

tag

válasz Bog #37 üzenetére

ááá, ez lol, mintha nem olvastátok volna eddig a híreket...
    a userek rinyáltak, h kellenek külső programok, Apple pont ezért nem akarta, mer nem mindegy ki csinál, és milyet, milyen fényt vet ez a cégre, mennyire stabil, használható...
    az, h nem tud sim kártyáról kontaktokat másolni sztem nem meglepő annak fényében, h csak az AT & T-nél kapható, és Ők adják hozzá a simet. világos, amit írok?
    és igen, elvileg tényleg kéne lennie egy kis betűsornak a névjegyzéknél, amin, ha végighúzod az ujjad, akkor bezony a kezdőbetűkre ugrik.
    gondolom az sem tűnt fel, h ez egy amerikai telefon, aminek _majd_ lesz eu verziója - addig pedig elvileg nem is lehetne használni sehol -, tehát nem értem mi a para az amcsi T9-cel...
    amúgy ne értsetek félre, nem savazni akarok, csakhát ezek egyszerű logikával, kis odafigyeléssel, olvasással egyértelműen kikövetkeztethetőek...
    sztem nem teljesen objektív a dolog, de bla
    amúgy meg valszeg én se venném meg, hiába fasza, inkább várok, amíg a többi gyártó is hozza a full touch screenes cuccokat, és a piaci versenyben egymás fejlesztéseit überelik.
    kiv vagyok egy év múlva milyen lesz egy csúcs- és egy középkategóriás telefon.

Új hozzászólás Aktív témák