- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
borob
tag
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
ja, hát a stílusért szorri, nem kenyerem a széptevés...
amúgy meg valószínűleg készségesen átmásolják az AT&T kártyáról a dolgokat, sőt, megkockáztatom, hha szolgáltatót vált az embör, még akkor is lerántják Neki a dolgokat, és átrakják.
vagy van egy olyan ötletem is, h contactokat szinkronizálni még régi telóról, és azt az iphonenal. -
borob
tag
ááá, ez lol, mintha nem olvastátok volna eddig a híreket...
a userek rinyáltak, h kellenek külső programok, Apple pont ezért nem akarta, mer nem mindegy ki csinál, és milyet, milyen fényt vet ez a cégre, mennyire stabil, használható...
az, h nem tud sim kártyáról kontaktokat másolni sztem nem meglepő annak fényében, h csak az AT & T-nél kapható, és Ők adják hozzá a simet. világos, amit írok?
és igen, elvileg tényleg kéne lennie egy kis betűsornak a névjegyzéknél, amin, ha végighúzod az ujjad, akkor bezony a kezdőbetűkre ugrik.
gondolom az sem tűnt fel, h ez egy amerikai telefon, aminek _majd_ lesz eu verziója - addig pedig elvileg nem is lehetne használni sehol -, tehát nem értem mi a para az amcsi T9-cel...
amúgy ne értsetek félre, nem savazni akarok, csakhát ezek egyszerű logikával, kis odafigyeléssel, olvasással egyértelműen kikövetkeztethetőek...
sztem nem teljesen objektív a dolog, de bla
amúgy meg valszeg én se venném meg, hiába fasza, inkább várok, amíg a többi gyártó is hozza a full touch screenes cuccokat, és a piaci versenyben egymás fejlesztéseit überelik.
kiv vagyok egy év múlva milyen lesz egy csúcs- és egy középkategóriás telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest