- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finder
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #162 üzenetére
1. Én is így gondoltam amíg valaki le nem szarozta a Mac-et, mert a freemail rendszere nem működött akkor amikor ő az én gépemet használta. (nem lehetett bejelentkezni, megnéztem akkor PC-n sem ment)
2. Megnézem. Köszönöm. Hátha van valami klassz...Nincs, de ők mondhatják azt, hogy nem ők tehetnek arról, hogy a user illegálisan használta, ellenben az Apple esetében ez nem így van. Sajnos szerintem is gáz egy picit...
-
Finder
csendes tag
válasz
blueMerle #155 üzenetére
MMS-t életemben eddig egyszer küldtem szóval ezt nem tudom átérezni. Bocsánat.
A csengőhang már más kérdés. Ott arról van szó, hogy ha már nem csak hallgatsz egy zenét hanem csengőhangként használod akkor azért extra jogdíjat kell fizetned, márpedig az Apple-nek jóban kell lennie a kiadókkal.
És még valami: iPhone: a zene + a csengőhang amiben te választhatod ki a kívánt részt = $1.98
Egy csengőhang egy átlagos szolgáltatónál (USA): $2.49 és nem te döntöd el, hogy melyik részre van szükséged és a teljes szám sincs meg neked.
A videó felvétel: Picit hiányzik. -
Finder
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #153 üzenetére
1. Sajnos sok user esetében ez nem ilyen egyértelmű és ha egy program szar az nekik egyenlő azzal, hogy a cucc a szar. Ez van.
9. Egy normális térkép program. Semmi extrát nem akarok, csak egy normális MŰKÖDŐ google maps szintű valamit. Esetleg ha egy normális zenelejátszót vagy képnézegetőt tudsz mondani annak is örülök. De igazából bármilyen S80-as proginak örülök, mert elárulom: Nem sok van. -
Finder
csendes tag
Hello!
- Az a helyzet, hogy az Apple begurult és a következő frissítéssel megakadályozzák ezt. Ha nem hiszel nekem akkor: http://iphone.nullriver.com/beta/ Igen, ez az a program ami a te készülékeden "gyárilag" telepítve volt. Néha a komoly fejlesztők is csinálnak olyan dolgokat miket nem szabad.
- A válasz fentebb.
- A telefonszámokat vissza tudod szinkronizálni.
- A CD dologgal nem értek én sem egyet. Az Apple nyugodtan rakhatott volna bele egy teljes méretű 12cm-es CD-t, de mini CD-t semmiképpen mert az nem használható a réstöltős meghajtókban, sőt a tálcás notebook meghajtók nagy részében sem.
- Egyet kell hogy értsek és van egy olyan érzésem, hogy a maradék 3 ikon közül az egyik pont a bővíthetőségről fog szólni. Majd meglátjuk...
- Az iTunes-ban lehet szinkronizálni. A Devices alatt ki kell választani az iPhone-t és felül a fülek között (Music, Movies stb.) lehet beállítani a telefonkönyv szinkronizációt is.
-Ez is jó kérdés. Majd kiderül -
Finder
csendes tag
válasz
blueMerle #150 üzenetére
1. Az Apple egyértelműen megmondta, hogy pont azért nem teszi lehetővé a bővítést, mert a 3rd party programok minősége lerontaná a telefont és most pont ez a probléma.
2. -
3. Ezt azért írtam mert Bog ennek a hiányát tényként említette anélkül, hogy utánanézett volna. Az a helyzet, hogy az Apple ugyanannyira törekszik a Windows kompatibilitásra mint a Mac-esre.
4. El kell ismerned, hogy ez hibás a cikkben!
5. Szerintem még mindig nem érted. Hivatalosan erre a funkcióra sosem lenne szükséged, mert nem tudsz bele olyan SIM kártyát rakni amin már vannak telefonszámok.
6. Ugyanaz igaz rá ami a 4. pontra.
7. Azért azt is vedd számításba, hogy nem sok telefonban van 8GB tárhely!
8. Látom, hogy igazi szakértő vagy. Nincs olyan réstöltős meghajtó ami képes lenne kezelni a miniCD-t. Inkább feláldozom a miniCD támogatást (3 évente látok egyet) minthogy letörhető tálcás meghajtó legyen a notebook-omon.Én a bemutatása után már 2 nappal használtam iPhone-t. (Nem is egyet.) Így első kézből vannak vele tapasztalataim és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem rossz telefon. Jelenleg Nokia 9300-ám van, de bármikor lecserélném egy iPhone-ra. Hogy miért? Egyszerű. Sokkal átgondoltabb a kezelőfelület. Ennyi. Azt persze mondanom sem kell, hogy S80-ra gyakorlatilag nincsenek programok. És amik hiányoznak nekem azok mind benne vannak az iPhone-ban. Hidd el, hogy van egy olyan réteg akinek ez a telefon pont megfelel.
-
Finder
csendes tag
Az összes többi iPod-dal ellentétben nem:
Languages:
English, French, German, Japanese, Dutch, Italian, Spanish, Portuguese, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish, Korean, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Russian, and PolishInternational keyboard support for English, UK English, French, German, Japanese, Dutch, Italian, Spanish, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish, Polish, and Portuguese
Dictionary support for English, UK English, French, and German
Talán majd készül hozzá később magyarítás amibe belekerül frissítéssel. Az iPod touch fejlesztését az Apple titokban tartotta és a magyar képviselet így nem tudott hozzá fordítást csinálni, mert a magyar képviselet (HDSYS) csak képviselet és nem Apple leányvállalat. Majd azzal kapcsolatban, hogy lesz-e magyarítás beszélni fogok velük.
-
Finder
csendes tag
Hello!
Ha valaki jár a beszeljukMac.com-ra akkor az tudhatja, hogy én ott az egyik moderátor vagyok és nem vagyok elfogult a Mac-ekkel szemben.
Bog, kérem értsd meg ezeket:
1. Az iPhone szoftvere hivatalosan nem bővíthető. Az a 3 kimaradt hely a jövőbeli extra funkcionalitások helye. Ahol nálad a telepítő program volt ott a jövőben az iTunes Store ikonja lesz. A másik két ikon szerepe nem ismert. Ezekre a programokra az Apple nem adta az áldását, hanem ugyanazok alkották őket mint akik a szoftveres törést készítették.
2. A telefont az Apple sosem hívta smartphone-nak.
3. A telefonkönyv szinkronizálható Outlook-kal is.
4. A telefonkönyvben oldalt van a teljes ABC, ha itt rányomsz valamelyik betűre akkor azonnal odaugrik.
5. A SIM kártyáról azért nem tudod elérni a számokat mert normál esetben nem is tarthatnád őket ott, ugyanis még akkor is a vele adott SIM kártyát kell használnod, ha AT and T-s voltál korábban is, csak ebben az esetben a régi számodat át kell mozgatni.
6. Az iPod Touch-ban több billentyűzet kiosztás és szótár is van és az iPhone-ban is benne vannak ezek a kiosztások. A szótárakkal nem tudom, hogy mi a helyzet.
7. Az iPhone amerikai ára nem magas.
Most hírtelen ennyi jutott eszembe, de írok, ha van még.
8. MiniCD-t azért nem adnak az Apple termékekhez, mert az Apple számítógépek között jelenleg csak egy modell van ami képes azt olvasni és az összes többinek a meghajtóját azonnal tönkreteszi. Ennek az az oka, hogy az Apple réstöltős meghajtókat használ.Lehet velem vitatkozni, de nem érdemes, mert Mo.-n nem sokan ismerik nálam jobban ezeket a kütyüket.
További kellemes napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest