Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
nah keresgéltem egy kicsit neten, a 2.0 szoftverről! ezt nézzétek meg!
király szerintem! én a számológép részénél estem hasra!! azta!!!
Software 2.0 beta -
Csigger
őstag
naa! ide mér nem ír senki! hagyjuk mer azt a Samu telefont! csak nagy hírt verünk annak a topicnak, ahelyett hogy ide írnánk értelmes dolgokat!
-
Csigger
őstag
tehát arról van szó, hogy visszatetted a vodas kártyádat, de T-mobile hálót ír ki!
ezesetben olyan mintha külföldön lennél teszem azt Vodas kártyával egy másik hálózaton! nyilván drágább a hívás! de hogy mennyivel? az jó kérdés!
egy tipp! próbáldd azt meg hogy kikapcsolod, kiszeded a kártyát, bekapcsolod, vársz h mit ír ki, ha semmit akkor kikapcs, újra be a vodas kártya bekapcs! hátha! -
Csigger
őstag
látom átpártoltunk egy páran a Samu F430 vagy tudja a fene milyen mobil topicjába!
nembaj, osztani kell az észt! érvek ellenérvek, lyen egy jó fórum! -
Csigger
őstag
hát az biztos hogy ütős lesz, én eddig nem 5 mp-s kamerát vártam, hanem csak 3,2-et, de ha télleg az 5ös lesz benne, meg gps, akkor kihagyhatatlan! főleg ha sikerül normális gps szoftvert hozzárakni, bár szntem ezzel sem lesz gond, mivel állítólag a TomTom fogja szolgáltatni a térképrendszert! a bluetooth meg hát sajna ilyen, ez az Apple politika és vhol meg is értem őket!
amúgy kérdés! a BT csak telefonokat nem lát? szal egy laptop bluetoothával össze lehet kötni? tom ott a dokkoló, ha géppel akarok vmit vacakolni, de hát azt se tartja a farzsebében az ember mindig!
-
Csigger
őstag
rákerestem csak úgy az iPhone címszóra gugliban, és ráböktem a képekre! ezt nézzétek meg: kép
ötletes! olyanoknak csinálták gondolom akik már nem bírják kivárni, hogy a kezükben legyen, hát nesze neked ez!!! király!!! -
Csigger
őstag
hát igen! énis max 100 esetleg 110k ra gondoltam! ennél többet én sem adok ki érte! ennyiér ha adják majd akkor best buy vétel!!!
de ezt mondjuk meg pl az Apple-nek is és hátha hallgatnak a szép szóra és pont oda lövik be az árat!! -
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
jaja! szerintem se lesz ám nagyon más a szoftver! 2.0-nak is hívják az Apple hivatalos oldalán is, szóval kibővítik a szoftvert, kap egy kicsit újjabb külsőt, talán nagyobb akksit, meg ugye a 3G-s cuccokat, aztán hajrá! hadd szóljon, de remélem azér nem veri majd az ára az eget itthon!
-
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
hát igen, jó lenne megkapni ilyen árban lévő kemény magyar forintban, mer az akkor elég szép! mostani kerül kb ennyibe! persze az ittohni kereskedős rátesznek jó pár százalékot!
én amúgy azt hallottam hogy itthon nálunk a T-sek fogják forgalmazni az iPhonet, persze arról nem szólt a pletyka, hogy melyiket és mikortól! nah a Vodától mentsen meg az isten, nehogy átszabják nekem itt a menüt, mondjuk az Apple nem is engedné!!! (tom T-sek is hajlamosak rá, de az még mindig konszolidáltabb menü mint egy voda live!!!) -
Csigger
őstag
hát ez aztán jó kérdés! nem tudom, gondolom! jah mer be van állítva alapból egy csomó extra cucc hozzá, meg hát ugye vmibe csomagolni kell, postaköltség ill. futárszolgálati díj is van, no meg hát mivel kiadás után gondolom rögtön kapod, ezért van ott egy röpke 200 dolláros előrendelési díj!!! tudnak vmit!!!
-
Csigger
őstag
történetesen a hír innen jött:Mobilportál
és ebben a cikkben láthatsz egy linket, ahol vesznek már fel előrendelést a cuccra! itt: International orders
Viszont SORRY mindenkitől, nem 699 csak 599 dollár a 16 Gb-os 3G iPhone!!!
csak már látnám hogy kijön, mit tud és legfőképpen TARTHATNÁM MÁR A KEZEMBEN!!! -
Csigger
őstag
válasz
HaRdCoRe #909 üzenetére
értem értem, szal akkor jó, hogy van magyar nyelv, de ha angol nyelven használod akkor sincs semmi para! mer nekem aztán végülis mindegy, annyira tudok angolul, hogy elnavigáljam magam az iPhoneban! akkor ha jól értelmezem az angol menüvel is lehet ékezetes betűket írni?
-
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
köszi! vmi bővebb infóra gondltam, mondjuk hogy sms írásnál tudja az ékezeteket? mer azt ha jól hallottam az angol verzió is tudja. meg pl a menüben a fordítás mennyire "magyar", mert hát azér ismerve a magyarokat, (már ha mi fordítottuk) akkor lehet benne egy két érdekes dolog! szal ebben a témában még várnék egy két hszt!
köszi mindenkinek!
-
Csigger
őstag
lenne ismét egy kérdésem az iPhone tulajoktól! használ vki magyar nyelvű szoftvert??? mert eddig csak természetesen angolt láttam és hát őszintén szólva elég egyértelmű a kezelőfelület! mit tud ez a magyar menü? megéri?
thx -
Csigger
őstag
huhú köszi srácok az infókat! egyre jobban izgat ez az iPhone dolog, és egyre jobban tetszik, már alig várom a jövő hét hétfőt!!!
tuti beruházok egy 3G iPhoneba!!!
-
Csigger
őstag
sziszatok!
érdeklődnék az iPhone tulajoknál, hogyan lehet kicserélni a csengőhangokat a készüléken??
azt tudom hogy iTunes-szal elvileg lehet pár mpes csengőhangot kreálni mp3ból, de nekem pl azt írja ki, hogy csak olyan dalokból lehet amit a Store-ból töltöttek le!
télleg ennyire levédi az Apple a cuccait?!
mondjuk profi kis cucc az biztos, én is jelenleg egy ilyen megvételén töröm a fejem, de szntem megvárom a jövő heti 3G-s iPhone bejelentést! aztán majd meglássuk!ja és még egy kérdés!
az különféle programokat az iPhoneon keresztül töltitek le és installáljátok rá?előre is mindent köszi!
-
Csigger
őstag
uhh bocsi, nem voltam elég körültekintő!! sorry, már gondolom mindenki tudja hogyan kell az ikonokat átszervezni! tényleg bocsi, megin csak kapkodtam és nem olvastam!
-
Csigger
őstag
sziasztok!
énis nagy szerelmese lettem a kis almatelónak, de én inkább megvárom a 3G-set és azt fogom valszeg megvenni!
olvasgattam a fórumot, és a minap ráakadtam az apple oldalán egy igazán hasznos dologra: Home screen ikonok átrendezése és egyéb hasznos tippek
remélem tudtam egy kicsit segíteni! már alig várom hogy megjelenjen az új üdvöske!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest