Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Blizzardking
üzenetére
De miért az a jó ha minél vékonyabb? Ez valami elvárás? Mert van akit kurvára nem érdekel, inkább szeretné cserélni pl a háttértárat ha eljön az ideje.
Igen, ez hosszú évek óta telefonfronton is rejtély előttem is. Pont telibeszarom, hogy 5,8 vagy 7,2 mm vastag a telefonom, hogy 6,4 vagy 8,9 mm vastag a tabletem és hogy 12 vagy 19 mm vastag a notebookom. Sőt, notebooknál egyenesen az utóbbinak mennék neki valószínűleg, mert ott nem kényszerűen 0,0000001mm utas billkóval kell szopnom, hanem valószínűleg valami használható van benne.
De ti tudjátok, én mindenesetre nagyon örülök hogy az apple nem gyárt autót, 3 literes lapos tankkal, hifi nélkül mert kell a hely a tanknak, és vehetnék új autót mikor elkopik a fékbetét. Mindezt háromszoros áron. 😂
Ott a Tesla

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest