- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Nem vitázom srácok, mert úgy sem tudnánk egymást meggyőzni soha. Jobb a békesség, egy kis szurkálást meg nem kell szívre venni.
-
Fejvadi
nagyúr
Attól senki nem lesz áruló, mert másik márkájú telefont vesz. Én is vettem egy Meizu MX5-öt. Már maga azt sem értem, hogy áruló. Nem vagyok elkötelezve egy márka iránt sem, csak azt veszem ami nekem tetszik. Lehet holnap veszek egy Samsung S6-EDGE-t, mert tetszik. Max akkor leszek elkötelezve egy márka iránt, ha fizetnek érte, de amíg én fizetek egy termékért, mindenféle árulás nélkül válthatok. Téma lezárva.
(#53) Blyan
Miért nem mondhatom, hogy nem szeretem az iPhone-t?(#54) skitter
Ki beszélt 10 éves kinézetről és Mac-ról? Eltévedtél. -
Fejvadi
nagyúr
Kislányokkal nem vitázom.
Ne vedd a szívedre.
Azért a címre reagálva, ugye tudod hogy a MEIZU-ról másolta az iPhone azt a formát amit a magáénak tud?(#48) batai15
Feleslegesen hazudsz mindenfelé.
Keresd, hogy belém köss, mert nem szeretem az iPhone-t? Ettől még nem fogom szeretni. -
Fejvadi
nagyúr
Nem fogják összekeverni. Egy rendes almás először a logót keresi, ha az megvan semmi nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest