- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz
SMartin-HU #16 üzenetére
Akkor passz, nekem lenovo-n ugyanez volt, és ez segített.
-
ribizly
veterán
Értem én, hogy lehet, csak nem érdemes. Sokat fejlődött az Intel ezen a téren (ugye az AMD ebben odavert rendesen), de rendszeres játékra senkit sem kárhoztatnék, mert olyan szintű kompromisszumokat kell bevetni, ami már nem normális, mert már magát a játékot sem arra tervezték.
-
trufa12
addikt
Túl sokan...........
most ott van pl komám pár hónapja eladta a vga-t mondván ő már nem játszik ...
(idősebb )
erre mondja itt nekem tegnap mikor a monitorját lőttem be, jó ez a witcher 3 , csak nem tudta merre kell menni, próbált leugrani az erkélyről de nem jött össze ...így letörölte ( intel igp-n )
meg játszik gondolom mással amibe tud is haladnienyhe elvonási tünetei vannak ... én is próbáltam a witchert mikor nem volt vga-m , nah mondom hátha min en legalább játszható lesz, de 7-10 fps. dia film volt...
szóval nem tudom mi a poén ebbe de sokan játszanak integrálton . -
Valdez
őstag
válasz
SMartin-HU #11 üzenetére
Távolítsd el az eredeti drivert (eszközkezelőből) és utána próbáld feltenni.
-
SMartin-HU
tag
Majd ha a fél éves Asus laptopom nem azt ba$$za ki elém minden driver frissítésnél, hogy ez a driver nincs a gyártó által bevizsgálva és nem telepíthetem.
Na majd akkor esetleg felteszem....
-
--HARDCORE--
senior tag
Szuper. Ez se érint. Se hardveresen, se szoftveresen.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
Vagy inkább a játékok
-
7Heads Drago
veterán
Régen nem játszok már, de ez elégé megdöbbentő, hogy manapság minden játékhoz külön kell kiadni javítást hogy hibamentesen fusson. Ennyire teli vannak hibákkal a hardverek??? Vagy a winnek ilyen rosszak???
-
Dyingsoul
veterán
Ez a driver a lehető legjobbkor jön!
Pont VGA váltás közbeni első IGP-s korszakomat élem és hát azt kell mondjam van azért élet IGP-n. Persze nem nagy szám, de meglepődtem az erején a korábbi alaplapra integrált megoldásokkal és mobil CPU-k IGP-ivel szemben.
-
Tudom, hogy sokan játszanak IGP-vel, nem ezen döbbentem le, hanem hogy ilyen hardverigényes címekkel.
Én vagy a diavetítést nem bírnám, vagy a nullára butított grafikától kapnék kiütést. -
$p@rr0w
őstag
Az integrált cuccokkal futnak egyáltálán ezek a felsorolt játékok élvezhetően?
-
Ilyenkor mindig az merül fel bennem, hogy létezik olyan ember, aki Intel IGP-n tolja a 2016-os Doom-ot, vagy a Witcher 3-at?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest