Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
kisapi379 #33 üzenetére
Sosem használtak még felsőkategóriás telefont... mind melegszik.
(#34) gabancs: Akkor olvasd az M9 fórumot. Ne iStyle, meg ilyen oldalakról tájékozódj. Pocketnow is pl. remek oldal, vannak videók is Youtube-on. A "túlmelegedő, sütő, felrobbanó", stb. M9-re azt mondták, hogy 2015 egyik legjobb készüléke jelenleg. Ennyire sz*r csak.
A WP meg van annyira optimalizált, hogy ki se használja az S810-et.
-
no more
veterán
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
Nem védem én, csak még ilyenekről nem olvastam az M9 fórumon. A múltkor nyomogattam egy Flex 2-t, azt sem éreztem forrónak... langyos volt olyan 20 perc nyomkodástól (mint írtad, ez bárminél előfordul). Játéktól meg minden telefon felmelegszik, SoC-tól függetlenül. Az M7 is képes szinte égetni a fémház miatt (nyáron főleg), tesóm Z-je is tűzforró, gondolom a többi is hasonlóan viselkedik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Júliusi techmontázs (2025)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest