- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Pedig nagyon rossz a szemem, és az mellett, hogy mínuszos cilinderes is, nem tudom, hogy ez miatt, vagy a szemüveg, vagy annak csiszolása teszi, de elég sok monitoron látom ezt a csíkozást, főleg notikon, de rosszabb TN paneleknél is
Amúgy a led égőket sem bírom, nekem vibráló hatást kelt, bántja a szemem a fénye -
kisza25
félisten
Nem a kép törésről beszélek, hanem a kép frissítésről
Amúgy freesyncet használok
Zsébernardo: az lesz az, egy dell 2414h monitort vissza kellett küldenem, mert folytak tőle a könnyeim, fájt a szemem és a fejem, pedig állítólag nem PWM-es.
Bárhova állítottam a fényerőt a jelenség megvolt, -
kisza25
félisten
Én is próbálom megtalálni a minimum gépet amin már az adott játék jól fut, sajnos a pubg és bfv is elég gépigényes, esténként fent vagyunk TS-en és beszélgetünk közben játszunk (napi 2-3 óra)
Pubg-ba beleszaladt 1000 óra és bfv is már 100 körül van. Ez a nap végi kikapcsolódásom. Szerencsére most egész olcsón megúsztam a ryzen 1400+ 1050 ti -ről a fejlesztést -
kisza25
félisten
Vagy egy 1600x-et 45eFt-ért+ rx 570 45eFt, vagy rx 580 65eFt, most ezek a legjobb ár/érték cuccok
janos666: én a ryzen 1400@3,8Ghz-et cseréltem le r5 1600x-re rx 580 mellett, mert folyton FPS droppom volt (pubg, bfv) szóval az r3 1200 biztos, hogy hagy FPS-t a kártyába (volt r3 1200-am is), minimum felhúznám 3,8Ghz-re, ha nem is cseréli
Amúgy ki mit szokott meg, én multizok 10 éve100+FPS és egszerüen látom, ha alatta van
A vsync nekem olyan, mintha zselében mozognék, freesyncet használok , de csak 40-75- öt tud a monitorom, hááát ja, jobb, mint a vsync -
kisza25
félisten
Ha a vga amúgy 100% megy attól még pozitívan hat a minimum FPS-re
Én 1400-ra váltottam, azt szintén 3,8Ghz-en használtam, valóban nem volt nagy előrelépés
Nemrég váltottam 1600x-re mert 45 k volt, így elég olcsón megúsztam a cserét.
Ezt már nem kell tuningolni az rx 580- hoz pont jó -
kisza25
félisten
Ja meg az FPS egy dolog, a mikrolag meg egy másik, az i3 procikkal nekem már az volt a tapasztalat, hogy a ht miatt mikrolagolt minden.
Amúgy nekem is elég lett volna az rx570, ez az 580 rendes órajelen nagyon fűt visszvéve meg már rx 570 szint -
kisza25
félisten
Szia jó kis teszt, a gyári hűtővel nekem 3,8 Ghz-et simán elbírta proci tuning sokat hozhat ami intelnél nem volt opció, nem gondoltál rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest