- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
12nm?
A samsung mar a tobb mint 2 eves Galaxy Watchba is 10nm-es SoC-t rakott..
A design viszont tetszik, de a WearOS egy poros, elhanyagolt lo.."Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Skynet258
veterán
Ezt most nem értem, egy Watch Active 2 nem keret nélküli?
-
SkiDev
őstag
-
scyllarus
veterán
Pont erre gondoltam, a kijelzőcserékből meg fog élni.
Vigyázok rá, mégis vertem már párszor neki az órámat tárgyaknak, de az a pár milis fém keret megvédte."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
jUUh
addikt
Pofásan néz ki, viszont fekete szíjjal még jobb lenne szerintem.
Samsung Galaxy S23+
-
GreatL
őstag
A következő gyártó a ReadMy lesz...
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Rollme?
Azért ez így erős... Redmi, Realme, Rollme... Melyik agyament volt ilyen kreatív?
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
bear_
aktív tag
De szépen fog törni rajta az üveg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem sokat árul el magáról a Rollme, de úgy tűnik, az első keret nélküli okosórát készülnek bemutatni a Qualcomm legújabb ultramobil platformján.
- Eladó Oneplus watch 2R
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Apple watch SE 44mm cellular normál állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest