- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
GreenGoblin #19 üzenetére
Ugye mobilról van szó, így kvázi random IP. Követni meg cookie-val követnek és nem IP-vel, így a valós végpont IP-jének elrejtése kb. értelmetlen.
VPN access kontrollra jó másra nagyon kevés esetben a mai világban. -
válasz
SamiCsillag #4 üzenetére
több mint valószínűleg így lesz
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Ezekiell
veterán
Jaja, árversenyről beszélni a folyamatosan felfelé rohanó árak mellett több mint röhej. Pláne a Huaweinél...
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
rajd
tag
Itt már arról van szó hogy a Honor V40 is GMS-el jön valszeg [link] (már ha jól vettem ki a lakótelepi angolommal...)
-
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas #35 üzenetére
Én utazni akarok, szóval mindegy, csak bökjenek...
-
doooo
veterán
válasz
kakuk.tamas #35 üzenetére
Miféle árverseny (abba ne menjünk bele, hogy végtelen büdzsé mellett nem létezik ilyen amúgy se)? Drágább Androidos gyártó nincs a Huaweinél (vagy nem volt). Főleg nem GMS nélkül. A Honor sem lesz a régi sokáig, az is biztos (nem mintha számítana, hisz tőle függetlenül is az égbe repültek az árak). A valóság nem támasztja alá ezt a "pozitív árverseny, mindenkinek jobb volt így" dumát.
Ja egyébként ma mondta a szenátusi meghallgatásán az új (ma posztjába lépő) amerikai külügyminiszter, hogy bár összeszedettebb lesz minden, de az irány nem fog megváltozni a gazdaságpolitikában, Kínának gátat fognak szabni. -
törölt tag
Remek hír, de árversenyre ne számítson senki, ha lesz és alámennek a jelenlegi áraknak, akkor megint jön a gyanú, hogy a felvásárlás után miből telik deficittel a piac alá menni árban... Ráadásul, ami a szabad gyártókapacitást illeti a chippek terén is vannak gondok rendesen mindenhol. Esetleg Qualcomm vagy Exynos jöhet szóba, az MTK meg eleve inkább az alsó és közép szegmenst fedi le valamennyire a felső kategóriában esélytelenek.
-
Ádám16
addikt
válasz
kakuk.tamas #38 üzenetére
Meglátjuk, de szerintem nem. GMS-sel is zuhantak a Huawei árai, és talán a Honor majd akkor fogja tartani, ha széles körben elterjed a híre, hogy van GMS. Ami szerintem 1-2 év.
-
Segal
veterán
Akkor is ha itthon valamiért többet fizethetsz az extra büntetővámok végett?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kakuk.tamas
addikt
De remélem tisztában vagy vele, hogy amint lesz a Honorra GMS , annak az ára nem nagyon fog esni. A Huawei mobiloké hamarabb.
szerk.: De legalább Honorról könnyebb lesz lehackelni a GMS-t és feltenni Huaweire.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Ádám16
addikt
Nem tudok merre upgradelni a Mate 20 Pro-ról jelenleg. A DS nálam alapfeltétel.
Xiaomi felülete nem tetszik, a Samsungnál az S20 FE jön be, de csak 5G-vel kéne a SoC miatt, ami már nem megérős szerintem, a Oneplus ára indokolatlanul felment, a Sony méregdrága, így számomra az egyetlen út egy GMS-es Huawei/Honor lenne, aminek szépen beesik az ára egy év alatt kb. 180-200-ig.
Mint készülékben (minőség, szoftver) megbízok, a szervizháttér is remek, így én nem váltanék másra, de a GMS nagyon kell.Szóval én can't wait.
-
kakuk.tamas
addikt
Az nem számít, hagyjad már. Önként adja át őket, és a nagy vízen túl biztonságban van minden adat.
Egyébként durva a lista. 10 oldal i12-n.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
De azért az oroszvakcinát elutasítod, igaz?
Egyébként meg ennek inkább tényleg örülni kellene. Egy szerplővel több lesz újra, és a Huaweiből kiindúlva hamar megerősödnek majd, és imátkozhatunk az (pozitív) árversenyért.
Habár engem az Androidos vonal tizenxév után végleg elveszített, usánka cég meg tojik az árversenyre.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Aryon87
félisten
Most váltottam csak a P30Pro-val 1 év után a 40-re, és szerettem volna idén is az 50-re, mert találtam egy ügyes megoldást (így lett a 30-ról 40-re váltás), amivel lehetett volna, csak mikor meglett a P40Pro, nem számítottam arra, hogy így bezuhan az ára a GMS hiánya miatt. Ez van, de nem bánom
.
Nekem teljesen jó a HMS. 2 alkalmazásom is felkerült AG-be ősszel, ami eddig Google-ért rinyált. Szóval teljes a kör.Bár ha jobban belegondolok, 2018-ban elég sok teló megfordult a kezemben
Mentor az csak egy kamu, de kellett valami ürügy. Bizonyíték a mai napig nincs. Itt a legjobb versenyző elgáncsolása volt a cél, az sikerült is. Csak épp az nem profitált belőle, akinek eredetileg kellett volna és még vissza is esett a ranglétrán.
(#11) yuing kb erre számítok én is Snapdragon verzióban.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
A szavazást én nyertem meg. A kínaiak kémek. Ez annyira biztos, mint ahogy a szavazást én nyertem meg.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
=Mentor=
őstag
A kínai gazdaság gőzerővel fejlődik és lassan beelőzi az USA-t, ezt próbálják lassítani, ha te elhiszed, hogy a valódi indok a nemzetbiztonsági vagy bármilyen más biztonsági kockázat akkor igen naiv vagy.
Az USA is téved ha azt hiszi, hogy Kínát meg lehet állítani, az a hajó jó régen elment. Ráadásul ezek a korlátozások az USA cégeit is rosszul érintik, nem beszélve arról, hogy Kína se hülye, előbb utóbb válaszlépéseket tesz.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
cherubion08 #25 üzenetére
Huawei is lehetne akar. De teny, a GMS hianya miatti eros aresessel nem lehet valtani hamarabb. Iden P50Pro lenne a kivalasztott, de 130-150K nem er meg nekem tuladni a mostanin, ezt elismerem. Ezt leszamitva szamomra tokeletes telo
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
Nagyszeru hir. Varom nagyon. Jovore valoszinu Honor az utod.
-
törölt tag
Azért ne felejtsük el, hogy a Honor már nem a Huawei tulajdona. Igaz részben kínai tulajdonban maradt, de amennyiben megint a Huawei ügyködne mögötte, megy majd újra el a gms róla. Gondolom tavasszal jönnek új modellek, amik már nem Huawei alapúak és kizárólag azok kapják meg újra a GMS, a régiek biztosan nem.
-
doooo
veterán
válasz
kakuk.tamas #13 üzenetére
Na mennyit? Még miféléket? Ne kezdjük az összehasonlítósdit, mert nem a KKP magáncége fog jól kijönni a dologból.
-
GreenGoblin
őstag
Őszinte legyek egyetlenegy dolog ellen véd, hogy az igazi IP címedhez hozzá ne tudjanak férni illetve titkosított lesz az adat ami a szerveren keresztül megy. Bár ha az ember HTTPS-es oldalakat néz az már eleve titkosítottak. Szóval sok értelme a VPN-nek nincs biztonsági szempontból de ha valakinek mégis kell akkor inkább már saját szerverén menjen át az adat minthogy egy olyan cég szerverén ami a sok esetben csak bérelt de ha saját is akkor is hozzáférhet az üzemeltető. A felhasználási feltételekben mind ott van hogy ezeket az adatokat ki is adhatják a hatóságoknak. Kecskére a káposztát esete ez.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
golyós
addikt
Most, hogy vettem egy szarszungot, megjelenik a gms a Honoron.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
vicze
félisten
válasz
GreenGoblin #10 üzenetére
És mi ellen véd?
Csak mint aki elég sok VPN-t üzemeltet, és egész nap azon lóg szeretném tudni mi ellen kéne "védjenek" már ezek. -
Adat és adat közt rengeteg a különbség. Az, h milyen böngészőt használok és hányszor az nekem nem tartozik a személyes félteni való adataim közzé. A képek? Más kirakja a facebookra hátha valaki belájkolja neki. Amire én vigyáznék azok a jelszavak, banki appok, biometrikus adatok...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Teo.
aktív tag
Joey04
Az miért is jó ?[ Szerkesztve ]
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
kakuk.tamas
addikt
-
V40 sajna még GMS nélkül jön, így annyira az még nem lesz releváns. Viszont a P50 és P50 Pro átcímkézve Honor 40 és 40 Pro néven érkezhetne Google szolgáltatásokkal akár néhány jelentéktelen módosítással. Szerintem nagyjából ez volt az eladás mögött, legalábbis remélem.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz
WhiteWalker #6 üzenetére
Én sem teljesen értem ezt a hisztit a kémkedés miatt. És? Egyedül csak ők? Tehát, aki fél az nem keres Google-ben, csak VPN-nel dolgozik, nincs facebookja, whatsappja, nem csatlakozik a netre, nincs okostelefonja etc.
Kissé fel van fújva, az emberek 99.5%-nak nem hiszem, hogy van félnivalója a telefonján, egyedül annyi, hogy ne kerüljön ki rossz kezekbe (hacker).Én örülök, ha van elég komoly versenyző. Akkor a Samunak sem lenne akkora arca, hogy butított telefont adnak drágábban.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
joey04
titán
Remélem a honor is gyorsan megkapja a bant.
-
SamiCsillag
senior tag
Gondolom Honor P50, P50 Pro és Mate 50 néven
-
jacis
nagyúr
Ügyes húzás volt a Huawei-től. Mehet tovább a kémkedés.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Én akkor sem veszek, ha lesz rajta újra gms, de tényleg jó hír a szolgáltatok ezeket a készülékeket bárkinek is el tudják adni aki beesik és fingja sincs mit akar. Van minden fajta árkategóriában is szóval tényleg jó.
-
Nagyon jó hír, ha igaz.
Kell az EU piacnak. A Honor 40 széria ez esetben akkor eléggé várós.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei a Honor eladásával lehetőséget nyitott a Google szolgáltatások újraintegrálására, a Kommersant úgy tudja, már tavasszal jöhetnek az új GMS modellek.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest