Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Maga a cucc nagyon korrekt, szerintem aki alig ért a gépekhez, az is percek alatt beüzemeli. IiTunes jól szól rajta, nem hallok jelveszteséget.
Ellenben az airfoil nem az igazi. Eleinte ment, majd dobálta az internal server errorokat stb, de használható, bár videónál ott van a 3 mp késés sajnos. (Amúgy nem értem miért is késik a hang, az N szabvány elméleti maximumának a fele elég lenne a tökéletes átvitelre... A másik, hogy miért kellenek TP programok az Apple hardware-ek jobb használhatóságához, pl Magic Mouse BTT, kb 10 gesturet állítottam be, szemben a gyári kb 3-al.) -
zsolidodd
senior tag
Bog: Ha tudjátok, kipróbáljátok ezzel a programmal, hogy milyen a filmezés? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma 802.11n szabványra épülő WiFi router, melyen keresztül streamelhetünk zenét és nyomtathatunk. Mindez egy notebooktöltő méretében.
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest