Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin topik
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Maga a cucc nagyon korrekt, szerintem aki alig ért a gépekhez, az is percek alatt beüzemeli. IiTunes jól szól rajta, nem hallok jelveszteséget.
Ellenben az airfoil nem az igazi. Eleinte ment, majd dobálta az internal server errorokat stb, de használható, bár videónál ott van a 3 mp késés sajnos. (Amúgy nem értem miért is késik a hang, az N szabvány elméleti maximumának a fele elég lenne a tökéletes átvitelre... A másik, hogy miért kellenek TP programok az Apple hardware-ek jobb használhatóságához, pl Magic Mouse BTT, kb 10 gesturet állítottam be, szemben a gyári kb 3-al.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma 802.11n szabványra épülő WiFi router, melyen keresztül streamelhetünk zenét és nyomtathatunk. Mindez egy notebooktöltő méretében.
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Product RED újszerű független dobozában + tok + üvegfólia
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Nintendo NEW 2DS XL CFW okos! karcmentes, doboz, töltő, tok, 128GB SD kártya, gyűjtői állapot!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 32GB 512GB NVMe magyar bill ujjlolv gar
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- RÉSZLETFIZETÉS 12 RÉSZLETRE ELÉRHETŐ HP AY7E1EA
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP EliteBook 1030 G8 13 FHD notebook - i7 1185G7 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris Xe IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest