Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weebergy
csendes tag
Hello!
Nekem csak egy kérdésem lenne ezzel a kütyüvel kapcsolatosan. Mondjatok már egy alternatívát erre, ami olcsóbb. Mert nekem egy megbízható routerre lenne szükségem, Macbookom van, és a nyomtatót és zenét is megosztanám. Én nem találtam ennél olcsóbb megoldást, nem maces környezetben sem.
Szerintem nem burzsúj aki Macet vesz, csak igényes. Én tudom, h. miért fizettem többet, mint egy pc laptopért és nagyon is megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma 802.11n szabványra épülő WiFi router, melyen keresztül streamelhetünk zenét és nyomtathatunk. Mindez egy notebooktöltő méretében.
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest