- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutti
tag
galaxy s2 tokokról szeretnék olvasni cikket ha lehetséges
Hete Csjanikám indul a csvidejaú, kaughbász
-
PrinczA
őstag
Jajj, ide kellett volna: Jabra Cruiser.
-
BigChristian
csendes tag
Én azt szeretném tudni, hogy ha veszek SE walkman-t akkor fogok tudni rádiót halgatni szimpla mezei 3,5-ös fülhallgatóval. Vagy csak a gyárival. Előre is Thx a válaszért.
-
Xaels
félisten
[link] ha véletlen van nagyobb kapacitású akku SS-nél akkor azok közt is jó lenne egy kis tiszta vizet önteni a pohárba. Megéri-e vagy nem, a hozzájuk tartozó hátlap és stb. milyen minőségűek, beleférnek e a nagyobb akksival a tok(ok)ba...
Jah SS oldala káosz. Alig találom meg amit keresek sokszor és legutóbb megrendelést sem sikerült leadni neten mert mindig visszadobott hibával...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
invidia
tag
Említették az autós kihangosítókat, Parrot termékekről szívesen olvasnék.
invidia
-
Zozicsek
tag
Fóliák +1
Tokok +1Említettem egy korábbi tartozékblogos fórumban is, de ártani nem árthat: Univerzális autós tartókról szeretnék hallani (mennyire marad a helyén, mennyire leng az úthibákon, ilyenek). Ezügyben egy speciális kérésem van (remélem nem vagyok egyedül, ha valaki tud tippet, szóljon): olyan tartó kéne, amiben az oldalt tölthető telefonok (x10 mini pro) is tölthetőek álló helyzetben.
Szerk (off):
A Speedshop tényleg kezdhetne valamit a weboldallal, mert elég rémálomszerű valamit megtalálni, ha csak nézelődnék[ Szerkesztve ]
"Nice to meet you, Rose. Run for your life!" - Doctor Who
-
marcee
addikt
A gyorsbolt inkább csináljon rendes weboldalt normális szerverrel, mert katasztrófa... Utána lehet szponzorálni, meg reklámozni.
\m/
-
Zolesz007
őstag
Fóliák +1
Fold 5
-
h-yle
addikt
Autós kihangosítók.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
r4z
nagyúr
Bluetoothos sztereó fül- és fajhallgatókról szívesen olvasnék, a felsőbb kategóriából. A Sony Ericsson mozgásvezérlős headsetje is érdekelne.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Stifler93
tag
Sony Ericsson HBH-IS800 headsetről szeretnék cikket olvasni
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
fi:zi'k
nagyúr
Kijelzővédő fóliák +1
Tokok +1
Asztali dokkolók +1
Esetleg külön a Motorola Multimedia dokkolója, ha beszerezhető.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
gabor85
őstag
HTC HD2 autóstartó (lehetőleg a gyári)
Köszönöm szépen. Mikorra lenne meg? Ha esetleg.... -
luw2win
őstag
válasz
FoxiestFox #20 üzenetére
hát persze hogy a kutyáról, ennél hasznosabb kiegészítő mi más lenne mint a kutya?
amúgy +1 szavazat a minőségi tokok tesztjére
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
-
kenny123
addikt
HTC telefonokhoz tokok, headsetek, állványok, pl Hero-ra
yo
-
dfdfdf
őstag
válasz
FoxiestFox #15 üzenetére
napszemüveg?
-
RaveForce
veterán
ilyen kapható náluk?
hát igen erről akkor TÉNYLEG JÓ LENNE!!!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
skrabi
senior tag
ERRŐŐŐŐL jólenne
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
Van egy tartozék, főleg nőknél lehet megfigyelni, ezen belül is egy különleges rétegnél, én arról szeretnék tesztet.
-
bullpit
csendes tag
X-mini aktív hangszóró mobil eszközökhöz.
-
draco31
veterán
Sony Ericsson MH-907
Sony Ericsson HGE-100
Most ezek ugranak be elsőre.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Én valamiféle vésztöltőről olvasnék szívesen. Olyan cucc, amibe egy ceruzaelem megy, és tölti a telefont. Nokiának van ilyenje tudtommal. Kipróbálhatnátok, hogy különböző telefonokat meddig tölti, meddig lehet egy ilyennel navigálni, beszélni, satöbbi, satöbbi.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
h-yle
addikt
Detto.
Szilikon, bőr, műanyag, szövet, kutyafüle.
Olyan szempontok szerint mint kinézet, minőség, használhatóság, védelem...Meg jöhetne egy nagy kijelzővédő teszt is, mert azokból is van 543 gyártó és vettem már nem egy használhatatlant.
Nyilván ezek telefonspecifikus dolgok, de valahogyx csak meg lehetne oldani értelmesen.
Érdekelne még vezetékes 3.5 jackes headset teszt is.
szerk.: Uni. töltők is jó ötlet, meg egyéb utángyártott kétes minőségű cuccok. Hátha akadnak gyöngyszemek.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Egy népszerűbb eszközhöz kapható néhány márkásabb BT headset összehasonlítása.
Vagy esetleg univerzális töltők - mennyire használhatóak?
-
EczkE
veterán
Valami Stereo Bluetooth fülesről.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
Just486
senior tag
SonyEricsson MDS-65.. (a line-in es változat) nem mai cucc, de lehet érdekes.
That unconquered country we call the future.
-
littlelion21
addikt
A viccet félretéve valami olyat ami univerzális, tehát minél több embert érdekel(het).
[ Szerkesztve ]
-
kbence97
csendes tag
Én is szívesen látnék jó tokokról tesztet, főleg Sony Ericsson-ra valót!
-
Chosen
addikt
A legújabb genes iPod Touchról szeretnék.
-
Stunts666
őstag
HTC Desire autóstartóról és töltöről szeretnék tesztet.
-
engusz
veterán
Minőségi tokokról szívesen látnék összehasonlító tesztet.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
z0d1AK
nagyúr
TomTom iphone GPS tartó lesz?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mi pedig természetesen leteszteljüket azokat, amiket ti szeretnétek.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC SFF 16G bontatlan, garanciális
- Új Lenovo Legion Slim 5 l RTX4070 140w l AMD Ryzen 7 7435HS l 16GB l 16inch 2560x1600 165Hz
- Playstation - Xbox - Nintendo !! Moddolás // Okosítás // Karbantartás - ZACKONZOL
- DELL LATITUDE 5530 ( Még 8 hónap gyári gari) i5-1245U (12. GEN) 16GB RAM 500GB SSD 15.6 FULL HD
- Eladó Flipper Zero és Hack RF one Portapack H2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest