- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
A kompatibilitási infó nekem érdekes. Nem látok benne egy Nokia vagy Samsung készüléket sem. Véletlen lenne?
-
whYz
őstag
jaj nem ide
[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
Attól, hogy ugyan ott készül, még más a minőségi elvárás, a felhasznált anyagok, illetve ha másik soron készül, lehet az emberek is másképp állnak hozzá, mert jobban megkövetelik az odafigyelést, esetleg szimplán tapasztaltabbak.
Dolgoztam hasonló gyárban, igaz mi alaplapokat gyártottunk, pontosabban SMT szerelést végző képekkel dolgoztunk, de remek példa, hogy különböző termékek különböző minőségi szabvány szerint értékelhetők, egyiknél egy SMD fél milliméteres elcsúszása nem hiba, másiknál ugyan annak az elcsúszása negyed milliméter esetén is hibának számít, vagy az ellenállás fejreállása egyiknél nem hiba, hisz működik, másiknál hiba, pedig működik. De van, amit nem szabad javítani, mert a gyártó csak elsőre sikerült terméket fogad el, van amit lehet javítani, értelem szerűen annak a minősége már nem egyenlő a hibátlan darabbal, pedig működik. Apróságoknak tűnnek, de hidd el, összeadódnak és a végeredmény jókora eltéréseket eredményez. Egyik termék elég, ha egy-két évig működik, másiknak 3-4, esetleg 5-6 év az élettartama, és ezek alapján kerül megállapításra, hogy mi fogadható el és mi nem. Voltak olyan sorok, ahol olyan termék készült, ahol már akkor is leállították a gyártást, ha egy hibás lap lejött, ugyanennek a beszerelését végzők egy külön elkerített részben dolgoztak, ahol biztonsági őrök vizsgálták őket kifelé, csak az ott dolgozókat engedte be a kapu és oda még telefont se lehetett bevinni soha, sőt semmilyen fémet. Az ottani minőség messze meghaladta az összes egyéb termék minőségét, ami ugyan abban a gyárban készült pár méterre onnan vagy egy másik csarnokban. De különböző géptípusok is voltak, amik különböző pontossággal és hatékonysággal működtek.
Sokat számít, hogy ki gyártatja a terméket, hidd el.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
tjb007
nagyúr
A Motorola is ugyanabban a kínai gyárban készül mint a noname azzal a különbséggel, hogy rákerül a Motorola logo + szép színes dobozba csomagolják.
A Nokia, Apple stb. headsetjeivel is ugyanez a helyzet.
Tudom, hogy sok ember úgy gondolkodik (ebbe én is beletartozok), hogy ami márkás az biztosan jobb pedig sok esetben ez nem egészen igaz.Van egy Motorola H555 -ös headsetem és hamarosan hozzájutok egy, a tesztben is szereplő példányhoz (köszönet érte a Mobilarénának és a Speedshop -nak
). Összehasonlítom a kettőt (lehet, hogy egy rövid tesztet is írok róla) és leírom a tapasztalataimat.
-
crue
őstag
A Motorola H500 is ugyanennyi ugyanitt. Az azért jobb választás lehet, mint ez a noname darab.
-
plus44
veterán
Ennyiért mondjuk best buy, de azért maradok a Motorolámnál.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
mindig akartam venni apámnak egy bluetooth headset-et, mert a kábeleseket soha nem használta, kocsiban pedig gyakran telefonál. 2 ezerért lehet kap karácsonyra.
a 3 "gumiharang" mérete rendesen eltér, ugye?
(vettem egy szintén noname vezetékes fülhallgatót, és azt látom melyik a legkisebb, de a másik két pár...dettó ua.)
"... and I hope you have a great day!"
-
betonfelhő
tag
Én is kacérkodok egy ideje egy ócó kékfogas fülbütyök vételével. Ha pár órán át az én fülemen is elviselhető, akkor veszek egy ilyet. Nekem is kocsiba pont jó lenne.
-
törölt tag
ennyiért simán vállalható. úgyis gondolkoztam egy hasonlón, lehet be kéne ruházni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év végén már egy pizza áráért is lehet kapni Bluetooth headsetet. A második legolcsóbb, 1990 forintos modellt teszteltük.