Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Laci.M

  senior tag

  Én a Xiaomi további erősődésére leszek kiváncsi MI9 tulajként. Egyszerűen túl jók ár értékben, hogy maradjak a Oneplusnál (3 és 5 után). Samu, Huawei nálam valahogy szóba se jött, nagyon el vannak szállva. Barátnőm Samu A5-e is valószínű MI9SE-re, vagy MI9T-re lesz cserélve. Több ismerősöm vett Redmi Note 7-et, egyszerűen verhetetlen a 45-70 közti ársávban (Ram-háttértár kiépítés függvényében).

  Aláírás

 • Laci.M

  senior tag

  Igen, de eddig nem volt hivatalos magyar forgalmazó, míg a oneplus support az példaértékű. Gearbest, vagy sufnigsm garanciát ne hasonlítsd a hivatalos oneplus garihoz amikor futár viszi, hozza a telefont pár nap alatt, bármilyen kérdésedre egyből jön a válasz a supporttól stb.

  Aláírás

 • Laci.M

  senior tag

  Én is stock droid párti vagyok, de azért ez így nem igaz. Mint írtam a Oneplus support példaértékű, a régi oneplus 3-amra ami a családba maradt mai napig jönnek frissítések.

  A MIUI-nál a problémák 90%-a user error szokott lenni. Habzó szájjal kürtölik, hogy így meg úgy szar a telefon, mert juliska üzenetét nem kapta meg, holott csak be volt neki kapcsolva az energiatakarékosság. Gyárilag jó, nekem soha semmilyen üzenet nem késett még, gyorsabban jelez a gmail mint a PC, a mi home szintén. Még be se csukom magam után az ajtót, már rezeg a kezemen a telefon, hogy ajtónyitást érzékelt az okosotthon. Pedig érzékelő-> gateway-> kína-> telefon mi home -> telefon mi fit-> óra az üzenet útja. Oneplusnál ez lassabb volt sokkal.

  Semmit nem kellett átállítani a MI9 gyári szoftverén, minden megjön mégis.

  -Ettől függetlenül nem tökélletes a szoftver, de Oneplusnál is vannak hibák amiket hónapok alatt se tudnak kijavítani, de ugyan ez volt LG-nél is anno.-

  Aláírás

 • Laci.M

  senior tag

  Pont ezt írtam, hogy user error. Alapbeállításon megjön minden értesítés. Nehogy már a xiaomi legyen a hibás ha a felhasználó elnyomkodja. Az almenüs dolog amirő beszélsz az meg teljesen hülyeség. Semeddig nem tartott átszokni OOS-ről MIUI-ra. Annyit csináltam, hogy a launchert lecseréltem Novára, mert nekem kell az app drawer, meg már Oneplus alatt is azt használtam. Ha S10-et vettem volna valószínű akkor is felraktam volna a Novát.

  Ezt a 2 generációval ezelőtti androidot meg nonszensznek tartom. Az egy dolog, hogy az enyém az aktuális zászlóshajó, és jönnek rá már Q-ra épülő dev romok, de a régebbiek is P-n vannak, ahogy a facebook csoportokban olvasom, illetve kint van a lista, hogy melyik készülékek kapják meg a Q-t, és nem csak csúcsmodellek vannak benne, mint sok más gyártónál.

  Továbbra se szeretem a MIUI-t, de a sógorom nővérének a szomszédjának volt miui-ja és hogy az milyen rossz típusú hozzászólásokat nem igazán szeretem. Odaadtam a barátnőmnek, akinek samsungja A5-je van, életében nem használt MIUI-t és simán kezelte, semmi problémája nem volt vele. Valószínű ő is Xiaomira vált.

  (Anno redmi 3at vettem keresztanyámnak, na azon még pislogtam néha én is, de már változott a helyzet) Javaslom menj be a lurdyba megnyomkodni az aktuális szériát. Használhatatlan rendszerrel már megállt volna a növekedésük.
  _________
  Ha lenne a Oneplusban QI töltés akkor azt vettem volna harmadszorra is.

  Aláírás

Hozzászólok Aktív témák