Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Van igény egy Paul féle ROM mod-ra?
Egy kis magenta marad benne az igaz. Nem lehet teljesen kiirtani. De ahhoz sokkal több Framework van, mint a vanillahoz. -
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11581 üzenetére
Korábban csináltam egy béna webkamos videót a Paul féle ROM-ról, amit most visszanéztem. Nálam elég jól működött. Lehet, hogy csinálok egy mod-ot és kirakom csak tesztelésre!
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11551 üzenetére
A Fancy widgetet azért kell törölni, mert a HTC levédette a design-t. Ezért változott a Beautiful widget is. Nem mindenben előnyére szerintem. Bár nekem most jobban tetszik az alap skinnel és a 4x1-es, mint a korábbi verzióban.
És igen a Paul féle ROM-ra gondoltam. Abból sajnos nincs másik fejlesztés.
Ezek a nők mindenhol hisztiznek?
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11574 üzenetére
Vannak kisebb hibák az FLB r5.1-ben, de semmi komoly. Eddig talán ez a legjobb custom ROM. Igaz Paul-ét nem nagyon nyüstöltem eddig. Most elgondolkodtam rajta, hogy egy gyomlálással
, LauncherPro-val és egy custom Framework-el kipróbálom majd.
CoolBoy: A HSZ-ed az nem off.
Akos: Kösz a visszajelzést és az elismerést.
-
llaszlo
veterán
válasz
sippet #11566 üzenetére
Na látod. Pont ez a baj, hogy képtelen vagy jót feltételezni a másikról csak a rosszat látod és feltételezed, hogy csak bunkó módon tudok válaszolni. Ezzel mindent el is mondtál magadról. Te akkor mégis miben vagy különb??? Semmiben! Már megint csak kiemeltél részeket és nem egyben nézed az egészet. Igenis szánalmas, hogy azért mondják a 16 órás töltést, hogy az ügyfél ne vegye észre a hibát 72 órán belül. És így vezetik félre őket.
A "Még mindig van olyan", "Vásárlók könyvével" mi a gond?? -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11559 üzenetére
Igen elolvastam, azt is amit ő linkelt. Én meg jobbító szándékkal azt javaslom sippetnek, hogy talán nem részekben kellene nézni a dolgokat hanem egészben és el kellene olvasni a folytatást is!
Már nem dolgozom ott.
CoolBoy: És szerinted én miért tudtam rosszul? Arra meg ott van a válasz a linkedben. -
llaszlo
veterán
válasz
sippet #11553 üzenetére
Mi a szar bajod van azzal a HSZel? Nem vetted be a gyógyszert vagy mi bajod i a gond azzal, hogy leírtam másnak is volt rossz a telója? Az aksis témàt meg olvasd már tovább mielött itt baszakodsz!
Lehet, hogy én vagyok ennyire hülye de valaki elmagyarázná, hogy ennek mi baja? -
llaszlo
veterán
Froyo tesztek vannak már? Ez mennyiben Froyo és mennyire gányolt ROM lett?
Igazából simán elégedett vagyok a 2.1-el max a sebesség miatt és az automatikus app frissítés miatt lenne jó. -
llaszlo
veterán
Valaki tudja, hogy hogyan lehet automatikusan indítani egy scriptet bootnál?
Mert hiába teszem bele az init.d-be nem indul el. Kell még valami ehhez? Egyelőre nem találom sehol sem.Érdekesen működik ez a wifi. Csatlakozom ssh-n a telóra és ha kikapcsolom a kijelzőt akkor elvileg megszakad a wifi kapcsolat. Viszont, hogy ha megszakadna akkor az ssh kapcsolat is bontódna. Igaz, hogy nem tudok parancsot beírni, de a kapcsolat megmarad, mert ha visszakapcsolom a kijelzőt akkor újra minden rendben.
Erre még N1-on sincs megoldás. -
llaszlo
veterán
Kb egy nap használat után nagyon jól megy az FLB r5.1 alapból csinált ROM-om. Nincs FC (nagy ritkán androidbill FC), nincs lassulás. GPS jelet 10 secen belül talál. Minden frankó vele.
-
llaszlo
veterán
Ha nem tudod, hogy mi ez akkor nincs is rá szükséged.
sshd beállítása:
Töltsd le ezt Csomagold ki és másold az SD gyökerébe majd terminálba:$ su
# mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock1 /system /data
# mkdir /data/dropbear
# cat /sdcard/dropbear/dropbear > /system/xbin/dropbear
# cat /sdcard/dropbear/dropbearkey > /system/xbin/dropbearkey
# cat /sdcard/dropbear/scp > /system/xbin/scp
# chmod 755 /system/xbin/dropbear
# chmod 755 /system/xbin/scp
# chmod 700 /system/xbin/dropbearkey
# dropbearkey -t rsa -f /data/dropbear/rsa_host_key
# dropbearkey -t dss -f /data/dropbear/dss_host_keydropbear indítása, a jelszóhoz értelemszerűen ird be amit akarsz.
# dropbear -A -N root -U 0 -G 0 -C JELSZÓ -d /data/dropbear/dss_host_key -r /data/dropbear/rsa_host_key -p 2222 -
llaszlo
veterán
válasz
zarandok33 #11486 üzenetére
Volt itt valaki aki lavórba ejtette a telefonját. kérdezd meg, hogy mennyiért javították neki.
Keress: lavórWatt25: Még mindig van olyan aki 16 órákat tölti a telót. Miért? Mert a hülye szervízesek/üfisek azt szajkózzák új telefon vásárlása esetén, hogy kikapcsolva kell tölteni 12-16 órát először. Miért? Mert ezzel is csúsztathatják a 72 órás csereidőben történő hiba felfedezés esélyét. Szánalmas. Utána meg ugye már csak javításra lehet küldeni. Ha nekem legközelebb azt mondtja bárki, hogy Li-os aksit 16 órát töltsek szó nélkül veszem elő a Vásárlók könyvét és már írom is bele, hogy félre tájékoztatnak. Előbb-utóbb remélem megb@ssza őket ezért a fogyasztóvédelem.
-
llaszlo
veterán
válasz
nemethzoli #11470 üzenetére
Kipróbáltam a Sygic 10-et. Nálam megy rendesen 10 másodperc alatt csatlakozik is.
-
llaszlo
veterán
Valaki nem tud olyan megoldást, hogy ki lehet-e valahogy iktatni a ZÖLD és a PIROS gombokat?
Tehát, hogy csak a kijelzőn lehessen felvenni a hívást. Főleg úgy lenne jó, hogyha bejövő híváskor nem reagálna egyik sem. Utána már igen. -
llaszlo
veterán
válasz
nemethzoli #11475 üzenetére
Az 1.7-et nem nagyon tesztelgettem, ezt írtam is valahol.
-
llaszlo
veterán
válasz
nemethzoli #11470 üzenetére
Passz. Nem használok sygic-et. Hívd a supportot és kérdezd meg. Feltéve, hogy nem warez cucc.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11468 üzenetére
Van az alap.
-
llaszlo
veterán
Kész az LCR V1.8 FLB r5-re épül
Változások:
- Mivel a stabilitást tartottam szem előtt így nincs benne JIT és a2sd+ sem. Ha valaki a2sd+-t akar használni akkor csak ennyit kell írni a terminalba:
$ su
# a2sd cache
és már kész is az a2sd+. Újraindítani sem kell a telót.
- Ebből a rendszerből is kigyomláltam amit csak lehetett
- Lecseréltem a Settings appot. Így most szebb a kinézete (zöld ikonok vannak a feliratok előtt)
- Lecseréltem az ADW Launchert LauncherPro-ra
- Lecseréltem a Framework-öt, Espresso White bar-ra
- A gyári böngészőt lecseréltem a Dolphin Browserre
- Beltettem még a/system/app mappába: Astro, Mathdroid, NoteEverythingHolnap még teszek bele pár appot (pl Handcent SMS, DialOne eseteg a Better Terminalt, az legutóbb lefagyott így a rendszerben) de már rohadt fáradt vagyok.
Szerk: A better terminal mégis benne van, és sajnos nem is indul el. Marketről le kell tölteni ugyanúgy, mint eddig.
-
llaszlo
veterán
Aki letöltötte az LCR_V1.7-es ROM-om. Az mondana pár szót róla? Mert még nem volt időm nagyon tesztelni.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11402 üzenetére
Mert a híres neves HTC-vel talán nincs is ennyi gond, mert nem egy fos az alap rendszere.
-
llaszlo
veterán
Sikerült lefagyasztani az r5-öt. Csak az email widgetet próbáltam és amikor a gmail fiókot állítottam akkor megfagyott.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11374 üzenetére
Alap esetben nem is. De most, hogy tesztelgetem meg flashelem igen. És nekem nem tetszik.
janez: Megnéztem amit csináltál. Ha jól értem akkor ez csak root explorerrel működik? Fölösleges amúgy a RE-ben írhatóvá tenni a fájlrendszert mert az első két parancs azt csinálja.
Gondolkodom egy olyan megoldáson ami hasonló lenne, de az a2sd cache-t indítaná el. De ha csak root explorerrel működik akkor kizárt. Ha free cuccokkal megoldható akkor oks.
-
llaszlo
veterán
válasz
Totyasrác #11373 üzenetére
Javítva. De fogalmam sincs, hogy miért nem volt jó a link, már 63 letöltés volt eddig és valamiért megváltozott a link egy .html került a végére.
Az 1.5-öt nem javaslom. Instabil. Már dolgozom egy új ROM-on ami az FLBr5-re épül. Meg van egy ami az RMB-re.
Viszont azt még én sem nagyon teszteltem.
Nincs benne A2SD+ csak A2SD. A stabilitás miatt most már csak A2SD-s romokat csinálok.
Akinek A2SD+ kell az a terminálban megoldja ennyivel a2sd cache és kész.Innét letöltheted a V1.7_rmb-t
movetosd (ez nem ellenőriz) kb= a2sd + a2sd cache (ez ellenőrzést is csinál)
Minek találjuk fel újra a spanyolviaszt újra? Tudom, hogy én csináltam a movetosd-t, de mostanra fölösleges lett, már akkor is az volt. -
llaszlo
veterán
Fölösleges a movotosd. Nem olvastad mostanában a fórumot?
a2sd cache
kész ennyi.Most bootol az FLB r5. Nekem nagyon nem tetszik az a villogó PULSE felirat. Ez lesz az első amit lecserélek.
FONTOS INFÓ!
Ha a /data/app mappába tesztek appokat akkor csökken a további telepítéshez a szabad hely. Tehát a /system/app-ba tegyétek inkább. a2sd+ esetén mindegy. -
llaszlo
veterán
PandaHome? Annál alulról jön fel az applist és sokkal jobban configolható.
impalaman: Ha kiszedem a build.prop-ból a JIT-es sort és újraindítom akkor kikapcsolja? Ennyi elég neki?
Én is csináltam két további ROM-ot, de még tesztelés alatt. Csináltam újra egy RMB alapút is.
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11318 üzenetére
Mit csináltál előtte?
Keress rá itt a root jog-ra vagy a nandroid-ra. Valahol leírtam már. Vagy a rootolásra esetleg. Ugyanúgy kell csinálni, mint a gyári ROM rootolását. Flashelni kell egy zip-et.imapalaman: Hová kell berakni a háttérképeket? Mert a Wallpaper gallery-ben csak 1 háttérkép van most. De nyilván be lehet tenni többet is. Persze a Gallery-ből tudnék betenni, de nekem a ROM-ban kellene.
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11308 üzenetére
Neked nem csinált olyat az 1.5, hogy csak úgy újraindult?
Amúgy egyszerűen ki tudod kapcsolni a JIT-et. /system/build.prop utolsó sort kell törölni.Ezt: dalvik.vm.execution-mode=int:jit
rebootHa jól tudom ennyi a JIT kikapcsolása.
Most össze dobtam egy 1.6-ost, most flashelem. Ez a második FLB alapú ROM-om. -
llaszlo
veterán
Valaki próbáltam már az FLB beta5-öt?
-
llaszlo
veterán
válasz
Katcha #11301 üzenetére
-Azzal hogy a telefon maximális hangerőn sem dobhártyaszaggató, rootolás és mindenféle garanciavesztéses megoldás nélkül lehet-e kezdeni valamit?
Vidd vissza és cseréltesd ki. Mivel ez HW hiba lesz szerintem. Kötelesek kicserélni 3 munkanapon belül, ha neten rendelted akkor 8 munkanap. -
llaszlo
veterán
Bevezettem azt a módszert, hogy
1. Régi ROM wipe minden, kivéve az ext, mert azon maradnak az appok
2. Új ROM fel, elindít az alapbeállításokat megcsinálom
3. wipe factory, és dalvik
4. Új ROM újratelepít, így nincs FC meg ilyenek. -
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11258 üzenetére
Az első indítás foglalmam sincs, hogy miért volt olyan hosszú. Nálam gyors volt.
De nem te írtad, hogy nem használsz ext-et?
Most 32 mega a szabad memória. Tök mindegy, hogy milyen programmal nézed, mert mindnek ugyanazt kell kiírnia. És nálam egyezik is. A LauncherPro-nál amúgyis be lehet állítani, hogy mennyi memóriát zabáljon, nálam az alapon van.Most tesztelem még a ROM-omat így wipe után. Aztán majd annak függvényében hogy hogyan működik lehet, hogy csinálok mégegyet.
Ez az első FLB/DMC (most jól írtam) alapú ROM-om.
-
-
llaszlo
veterán
Érdekesen működnek ezek a ROM-ok. Mindenkinél más eredményt produkálnak ugyanazok, ugyanolyan telefonon.
Szerintem úgy telepítsétek őket, hogy 2x egymás után. Tehát wipe, aztán tedd fel valamelyiket DCM/LCR.
Utána indítsd el a telót, állítsd be az alap dolgokat amiket kér.
Aztán reboot, wipe megint és tedd fel ugyanazt.Ez csak TIPP, de lehet, hogy a wipe nem tökéletes? Passz. De mindenképp elég érdekes, hogy van aki az én ROM-omat találja jobbnak és van aki impalamanét.
-
llaszlo
veterán
FONTOS INFÓ!
Ha az Amonra-ban wipe-olod a dalvik-cache-t és az az SD-n van (A2SD+), akkor az törlődik az SD-ről. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11245 üzenetére
Ezt linkeltem én is.
bucsupeti: Köszi
Akik használnak ext2-t és az én ROM-omat tették föl, és rászánnak egy kis időt akkor megnéznék, hogy működik-e rendesen az A2SD+? Mert nálam megy rendesen, de a biztonság kedvéért jó lenne visszajelzés.
Better Terminalba:
$ su
# ls /system/sd
Ha itt a kimeneten ott van a dalvik-cache sötét kékkel akkor az már jó. Főleg, hogy ha volt előtte ext wipe, mert az tuti törölte az egész partíciót.
# ls /system/sd/dalvik-cache
Ezzel pedig kilistázza, hogy mik vannak a dalvik-cache-ben. Ha nem üres akkor tutira működik.
# ls /data
Ha itt türkizkékkel látod a dalvik-cache feliratot az egy újabb jel hogy működik.Köszi.
-
llaszlo
veterán
Jönnek az új Framework-ök.
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11232 üzenetére
Ez jó kérdés. Szerintem ha nincs ext akkor sincs gond. Mivel ellenőrzi, hogy van-e ext ha nem tud hová másolni akkor nyilván nem másolja. Max nem indul el a ROM, de akkor is feltehetsz egy másikat, vagy csinálj előtte backupot az a legtutibb.
Én már 1.5 óra a2sd-t használok és nem is nagyon terveztem mást.impalaman: Leírnád részletesen, hogy mi a hibajelenség? Köszi.
-
llaszlo
veterán
Tudom, hogy anomália volt.
Normál esetben minden a telóra kerül. Ha van A2SD akkor az appokat átrakja az ext-re. Ha A2SD+ akkor még a dalvik-cache-t is, de még egyéb dolgokat is át lehet rakni, csak azokat nem lehet wipe-olni.
Vagyis lehet ha manuálisan törlöd a tartalmát. -
llaszlo
veterán
válasz
Gergő_ #11220 üzenetére
Lehet gyűjtögetni is egy normális telóra. Én eddig mindig összeszedtem a pénzt arra amire akartam. És még mielőtt azt írnád, hogy nem tudsz félre tenni, elmondanám, hogy a háztartások legalább 5-10%-ot teljesen fölösleges dolgokra költenek el.
Ezt a telót csak azért vettem meg, mert ez volt az első Android a T-nél. És nem is bántam meg. Ha a Hero lett volna az első akkor most az lenne.
Elégedettség?? A legtöbb ember csak panaszkodni tud és sajnáltatja magát. Ezt látja a TV-ben ezt hallja a szomszédtól, a munkahelyen stb. Akkor mégis mit várjunk? Ha valaki valamivel elégedett akkor azt nem írja le nem osztja meg másokkal, de ha valami gebasz van azt egyből elharsogja mindenkinek csak, hogy sajnálják.Ha meg nem tetszik akkor csinálj ROM-ot magadnak.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #11205 üzenetére
Én csak a dalvik-cache-t wipe-oltam úgy tettem fel egy RMB-re. Igaz így volt pár (3-4) FC az elején, de az MFLOPS 3,58 lett.
Ez elég nagy gyorsulás.
Korábban 2.3 fölé soha nem ment az RMB-s rommal.
Az én korábbi romjaim is csak max 2.55-öt tudtak.Viszont most nem kell mindent újra beállítani, csak a widgeteket.
-
llaszlo
veterán
Elkészült az LCR V1.5-ös ROM-om. Ez még gyorsabb lett a V1.4-nél is. Linpack teszt: MFLOPS 3.65
Ebből a ROM-ból minden el lett távolítva ami (számomra) fölösleges. Tehát utólag mindenki olyan appokat telepít amit saját maga akar.
Több ROM-ból gyúrtam össze. Mindenhonnan kiszedtem ami nekem kellett.Jellemzők:
- Első és talán a legfontosabb, hogy működik az A2SD+, tehát a dalvik-cache az SD kártyára kerül
- A Browser-t lecseréltem a Dolphin Browser-re
- Egyedi bootscreen. MoDaCo custom ROM
- Full Green Monster Framework.
- Alap home lecserélve erre: LauncherPro_0.6.0
- build.prop módosítva. Minden tweak funkció benne van, amit a modaco-n lehet találni. -
llaszlo
veterán
FONTOS INFÓ!!
Valaki elmélkedett itt arról, hogy lecserélje az alkalmazások ikonjait. Ezzel az a gond, hogy ha frissíted az alkalmazást akkor az ikonja is frissül és felülírja a régit. Tehát csak az a járható út amit már írtunk, hogy az asztalon lévő ikonokat cseréled le. Pl: A pandahome tud ilyet, vagy a Folder Organizer.akos: Kösz az elismerést.
-
llaszlo
veterán
Kész vagyok a V1.5-tel. Most tesztelés alatt.
Kigyomláltam mindent ami nem kellett bele.
Fullra.
Azt nem tudom megmondani, hogy milyen típus, mert mindenből (FLB az alap, RMB-ből is van benne, és a DCM-ből is) raktam bele valamit. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11182 üzenetére
Nem rendszer alatt lett törölve. Nézd meg, a te ROM-odról beszélek.
Nekem ott voltak benne a Roadsync, google Maps meg egyéb cuccok. Az indító linkjük eleve ott van az alkalmazásoknál, a touchpal meg az alkalmazások kezelésénél.
Ezért kérdeztem, hogy törölted-e.Paul romjában hol van az A2SD? Mert én is kerestem, de még nem mélyedtem bele különösebben abba a ROM-ba.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11178 üzenetére
Indítsd újra, utána jó lesz. Nálam is ezt csinálta.
Az ilyeneket, hogy google maps, roadsync, touchpal és nyelvi csomagok, te kiszedted a ROMból? Mert az Alkalmazások kezelésénél ott vannak. Törölhetőek, de alapból benne vannak a romban?
Mert sehol sem találom azokat.
Igaz az FLB-ben sem találom ezeket. Te sem tudod, hogy hol vannak? -
llaszlo
veterán
Már korábban is azt javasoltam, hogy inkább az FLB-t használjátok. Most ismét ezt teszem. Nem hagyott nyugodni a dolog.
Az RMB-s ROM-oknál a Linpack 2.22-2.45-ös értéket ad, az FLB-snél viszont 3 felett.
Holnap én is csinálok egy kigyomlált FLB-s ROM-ot.
Csak még azt nem tudom, hogy r3 vagy r4. De szerintem mindkettő lesz. -
llaszlo
veterán
válasz
Eclips21 #11162 üzenetére
Lehetséges, hogy ha nincs hozzáférése.
TERM:
su
mount -o remount,rw /
Ezzel az egész rendszer írható lesz, szóval csak óvatosan nehogy törölj valamit
chmod 777 /system/build.prop
Ezzel írható a fájl a usernek is.
ASTRO editor
TERM:
chmod 755 /system/build.prop
mount -o remount,ro /
reboot -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11150 üzenetére
Értem. De ez nyilván függ attól is, hogy éppen mi terheli a procit. Milyen home app van meg egy rakás cucctól. Már vissza tettem a backup-ot most nem tudom megnézni az én ROM-omat. Ennél viszont elég gyatra eredményt ad, bár amit műveltem vele az is csoda, hogy megy.
Mára már nincs kedvem ezzel szórakozni.Én is összedobok egy kigyomlált FLB ROM-ot.
Lehet, hogy az r4-re építem.
Te miért az r3-ra építetted? -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
A Linpack az mit csinál tulajdonképpen? Mit jelentenek azok a számok? Mert elég eltérő eredmények születnek egy-egy ROM-nál.
-
llaszlo
veterán
impalaman: Mi a különbség, hogyha egy appot a data/app-ba teszek, vagy a system/app-ba?
Akik letöltötték impalaman vagy az én ROM-omat és kipróbálták azok megírhatnák a tapasztalatokat.
Köszi.
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #11136 üzenetére
Ezt az elején gyorsat, hogy érted? Gondolom minél több appot teszek fel annál jobban lassul. Ésszel kell csinálni. Bár ahhoz képest, hogy nálam mennyi app van fent és mennyi módosítást csináltam vele, elég gyorsnak mondanám De ahogy írtam az enyémnél még azon is csodálkozom, hogy működik. Nemsokára rászánom magam és felteszem azt amit most hoztam össze, wipe után. Most egy másik SD-vel tesztelem ami nem mellesleg egy 1Gigás szutyok kártya.
-
llaszlo
veterán
Kész a V1.4-es ROM-om
- Touchpal magyar nyelvvel
- Kiszedtem minden fölös appot, tehát eléggé le van butítva.
- Egyedi bootscreen. MoDaCo custom ROM
- Full Green Monster Framework.
- Alap home: LauncherPro 0.6.0
- Music app lecserélve.
- build.prop módosítva. Minden tweak funkció benne van, amit a modaco-n lehet találni.A2SD+: Tölts le egy terminalt pl Better Terminal és írd be ezt:
$ su
# a2sd cacheKb ennyi. Lehet tesztelni.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11126 üzenetére
Nézted már az a2sd fájlok tartalmát? Mindkettőnek ugyanaz a tartalma
Az(ok) rakják át. Viszont vizsgálják, hogy van-e már app, app-private stb mappa az SD-n.
Szerintem ha bele írod ezt akkor átrakja a dalvik-ot is: Legalábbis a többihez is ezek a sorok vannak, csak nem a dalvik szerepel ott hanem az app mappa pl.cp -a /data/dalvik-cache /system/sd
rm -rf /data/dalvik-cache
ln -s /system/sd/dalvik-cache /data/dalvik-cacheElé kell még írni valami busybox-os sort is.
Ami érdekes, hogy az MCR-ben is ugyanazok a fájlok vannak, de ott mégis átteszi a dalvik-ot is.
Igaz ez nem vizsgálja, hogy van-e már dalvik-cache az SD-n, de ez nem is lényeges, hogy ha mindent wipe-ol valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest