Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibszi
csendes tag
Szia!
Az alkalmazáson keresztül tudsz csak kapcsolódni, külön telefonon a bluetoothon-on keresztül nem lehet.
Párosítani nekem sem sikerült, mert az órán hol is tudnám a 6 számjegyet bepötyögni.Leszedtem a Hello Haylou appot. Ott meg lehet adni egy 4 számjegyből álló kódot és úgy indítani a párosítást. Igaz, hogy még mindíg nem látom azt, hogy párosítva lenne de kiírja, hogy párosítva. Nagyon sok finomhangolásra, beállításra ad lehetőséget ez az említett alkalmazás. Tud magyarul is :-) A fizetős verzió is csak 990ft.
-
GTVili
tag
Sziasztok!
Kapott a lányom karira egy RS4-es okosórát.... de nem sikerült a Bluetooth párosítás.
A telefon látja, de a párosítási kísérlet során mindig azt írja, hogy alkalmazás szükséges.
Viszont az alkalmazást letöltöttük.....Mégsem...
Valami ötlet...? Resettel, újratelepítéssel már próbálkoztunk...
Köszönöm, ha valaki tud segíteni....
-
Pipi75
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek felesleges töltöje Haylou LS 02 órához? -
Teagol
aktív tag
Közben meglett a megoldás. Vettem egy Haylou RS3-at.
-
Teagol
aktív tag
Leesett a hátlapról a fólia. (Sima kör fólia, ahol a pulzust méri). Majd megpróbálom visszaragasztani, a pillanatragasztó és a körömlakk nem vált be. :D
Viszont 3 napja merül az óra, mint a Titanic.
Hello Haylou prémiumot töröltem és újra telepítettem.Most 1,5 óra alatt merült 11%-ot.
Eddig ugyan ilyen használat mellett hetente 1x kellett töltem. Kb 2 éves az óra. Van erröl valakinek tapasztalata, vagy kuka lett? -
baitsee23
őstag
Én már rég T-Rex-re váltottam, és az Amazfaces appal változtatom az óra számlapokat. Ma jött egy frissítés az appra. Most már a Haylou Solarra is vannak watchface-ek rajta! Több, mint 1000-t láttam.
Próbáljátok ki!
-
tihibaby
senior tag
Detto.
Az is igaz,hogy a Haylou Fit csak addig volt a telefonon utoljára,amíg firmware-t frissítettem,aztán ment vissza a Hello Haylou.
Nem kell folyamatosan párosítva tartani bluetooth-on,csak egyszer kell párosítani,az alkalmazással.
Mostmár ráadásul megy minden frankón,időjárás frissítése,számlapok cserélhetősége,sok finomhangolás a Hello Haylou-ban.
Nekem nagyon bevált,azt a 8K-t az Ali-ról meg főleg megérte! -
Konyika
senior tag
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Ma vettem ajándékba egy Solar órát és sehogyan nem sikerül kapcsolódni hozzá.
A Haylou fitt alkalmazát töltöttem le hozzá, látja is az órát megsem sikerul kapcsolódni hozzá.
Végül kipróbáltam egy másik mobillal is, arra is letöltöttem de az sem kapcsolódik hozzá.Simán alkalmazás nélkül a Bluetooth is látja de ha ott akaratom párosítani akkor sem sikerül.
Valakiknek valami ötlete esetleg? -
Teagol
aktív tag
Nem bírtam kivárni, feltettem rá így:
[link]
Rendben van minden hiba nélkül. -
tihibaby
senior tag
válasz
RobbeV0201 #97 üzenetére
A Hello Haylou fejlesztője már jelezte,rajta van a témán,így hogy mostmár az óra is támogatja az óralap cserét,szerintem csak idő kérdése.
-
Teagol
aktív tag
Ezt várom már mióta!
Remélem hamar befut! -
patex1983
őstag
válasz
RobbeV0201 #97 üzenetére
Köszi, vannak egész jónak tűnők is
Na mostmár csak az a kérdés, mikor jön az update.
Még a végén újra elkezdem hordani az órát... -
patex1983
őstag
válasz
RobbeV0201 #94 üzenetére
Nekem sincs még frissítés.
Mutathatnál addig is azokból az új óralapokból valamit. -
baitsee23
őstag
válasz
RobbeV0201 #94 üzenetére
Egy hete adtam el. Jöhettek volna előbb.
-
baitsee23
őstag
válasz
RobbeV0201 #91 üzenetére
Mit jelent az óralap állítás?
-
RobbeV0201
tag
sziasztok, van valaki akinek még nem jött rá az új firmware? Van 2 ilyen óránk, az egyiken már van óralap állítás, a másik pedig még nem tudja.
-
Imi91
aktív tag
Jó lenne, ha lehetne rátenni valamilyen másik témát, mert úgy sokkal személyre szabhatóbb lenne az egész. A szöveges beállításoknál ami jó lenne az a kis betű->nagybetűvé alakítása meg a hangulatjelek felismerése, de egyik sem megy(én nem vettem meg az alkalmazást, csak tegnap próbáltam ki).
Egy magyar nyelv elférne szerintem benne, már eleve ha itt forgalmazzák nem hinném, hogy sokáig tartott volna lefordítani a menü elemeitvagy lenne nyílt forráskódú a szoftvere.
Remélem mikor érkezik rá egy frissítés a témákat bővítik, mert pl egy huawei-nél rengeteg téma van (mind a kettő kínai pedig) -
tihibaby
senior tag
Nálam működnek a szöveges beállítások,igaz,megvettem az alkalmazást.
Óra lapokat gyanús hogy a gyártó tudna beletenni,de ne legyen igazam!
Reménykedjünk hátha ez is megoldásra kerül!
Mondjuk tiszta vicc hogy egy magánember saját készítésű app-ja kell ahhoz,hogy normálisan lehessen használni az órát.
A gyártó meg kvázi tojik a saját cuccára. -
Imi91
aktív tag
Témák (Watch faces) nincsennek hozzá?
A Helo Haylou alkalmazásban nem működik a szöveges beállításokból semmi legalábbis nekem, de ettől függetlenül nem rossz alkalmazás
-
tihibaby
senior tag
Jelezném,hogy a Hello Haylou alkalmazás frissült,bekerült az időjárás,és teljesen önállóan is használható,nem kell hozzá a gyári app.
Teljesen kiváltható vele a Haylou Fit! -
Teagol
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #81 üzenetére
Szia! Nincs.
Nem túl bonyolult, el van nélküle az ember. -
NoNick
tag
Ha jól emlékszem nincs, de az értesítéseket jól kezeli.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Van az órában magyar nyelv?
-
NoNick
tag
válasz
baitsee23 #78 üzenetére
Köszi, hogy megnézted! Lehetne az is, de hogy pont így szaladjon végig, se a szenzortakarón, se a csavar felé nem látszik semmi, csak a műanyagon. Beviszem majd a Lurdyba, ahogy telefonon tanácsolták, aztán majd kiderül. Persze törésre meg ilyesmire nem vonatkozik a garancia.
-
gretzky77
veterán
Esetleg van valaki aki hasonlította már Amazfit GTS-hez?
Ez az óra 15e újonnan viszont találtam most használt gts-t, hibátlan állapotban, még egy kevés garival 23-ért! Gondolkodom,hogy megérné e a különbséget!? -
NoNick
tag
válasz
gretzky77 #71 üzenetére
Anyaga jó, tényleg fém, a szíj kicsit gagyi, de elmegy. Drágábbnak néz ki, mint amennyibe kerül, vagy amennyit ér valójában.
Már többször odacsaptam véletlenül vasajtóhoz, asztalhoz véletlenül, mindent megúszott eddig sérülés nélkül. Karcmentes az üveg és az óratok is. Külső átmérője 45 mm.
Értesítések jól belőhetőek a HaylouFit és HelloHaylou appal. Alvásfigyelés mintha nem lenne az erőssége (szerintem hülyeséget mér), és a lépéssszámláló is kevésbé érzékeny. -
gretzky77
veterán
válasz
baitsee23 #70 üzenetére
Gyereknek van egy honor Band 5 de az olyan viccesen néz ki a karomon, inkább szeretnék valami óra kinézetüt! Ennyi! Csak azért írtam a bandet, mert lehet tudásra azt ajánlották volna többen!
Mennyire megbízható kütyü amúgy, tudom ezért a pénzért ne várjak sokat de azért jó lenne egy normális anyagminőség! Amazfit gts- vagy gtr-t néztem még, de az jóval drágább illetve számomra a GPS is jelentéktelen! -
gretzky77
veterán
Sziasztok gondolkodom egy ilyen kis óra vásárlásán! Semmi extrára nem használnám, sport követés nem lényeg! Főleg értesítések és egészség dolgok lennének használva, ezért gondoltam egy olcsóbb "okosóra"is megteszi! Milyen az anyagminősége, tényleg fém a ház illetve mennyire kezelhető könnyen? Illetve valaki egy tokátmérőt tudna írni? A bandek a formájuk miatt felejtősek számomra! Köszönöm
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap megjött a kütyü...az LS02. Annak nem találtam fórumot.
Van mód a "számlap" módosítására, a gyári lehetőségeken kívül? Pár darab van, de azok nem igazán jönnek be. -
NoNick
tag
válasz
baitsee23 #62 üzenetére
Nálam is frissülget nagyjából, szintén Mi9-cel használom.
Mivel minden engedély meg van neki adva, egy térerővel kevésbé megáldott helyen rájött a frissíthetnék, és 2 óra alatt lemerítette a telefont.
Viszont a sportolásos részt kihagyhatták volna, úgy kaki, ahogy van.
Össze-vissza szinkronizálgat az óra meg az app, teljesen megbízhatatlan. Ha megy is hülyeséget csinál, dumál amikor nem kellene, stb. -
baitsee23
őstag
Opcionális óraszíj, ha valaki variálná:
[link]
Hajlítottak a tartó stiftek! -
g2gti
tag
Nekem is megvan 1 hete lassan, de nekem se tetszik
mint óra hordom csak , én is 8000 körül vettem , de ennyiért a helyén kell kezelni
-
tihibaby
senior tag
[link] Akciós megint,8300 Ft!
-
NoNick
tag
MiBand 3-ról váltottam, és tényleg vannak zavaróan béna dolgai. Pl. futás közben nem rezeg, csak beszéddel jelez, a tétlenségjelző teljesen rossz, gyári appal a gmail csak a feladót írja ki, kikapcsolhatatlanul jelzi, hogy sikerült kapcsolódnia a telefonhoz, az értesítések betűtípusa teljesen elüt az órán máshol használtaktól. stb.
Van kompromisszum bőven, kicsit már bánom is, hogy nem Band 4/5 lett belőle. -
tihibaby
senior tag
Pár napja megérkezett a Solar,a Haylou Fit+Hello Haylou alkalmazással sikerült frankón beállítani a kütyüt,egy dolog bosszant már csak.
Az időjárás.
Az istennek nem frissül,de eleve az alkalmazásban nem frissíti,így az órán sem.
Másnál is ilyen?
Vagy valamit még nem jól állítottam be az alkalmazásban,vagy a telefonon? -
albundy87
csendes tag
https://www.cafago.com/en/p-pb0177b.html?_ga=2.192404205.619605659.1597168734-2146684397.1589965349
-
tihibaby
senior tag
[link] Leárazás?
-
tihibaby
senior tag
És most sem lesz...
Mármint arra gondolok,hogy ez is csak egy aktivitás mérő,az okosórák kicsit többet tudnak,de többe is kerülnek,jóval többe.
Ugye a kérdés mindig az,hogy mire kell az embernek ill. ki tudja-e használni egy komolyabb okosóra tudását.
Én pl. pontosan tudom,a MiBand 4 után,hogy nekem még annak a tudása is több volt mint ami kellett,ettől sem várok többet,csak ez egy normális óraforma nagyobb számlappal,nem olyan kis kijelzős mint a MiBand 4 volt. -
atthany
aktív tag
Sracok-janyok, mi van, senki nem rendelt/nem tesztelt mostanaban?
Amúgy itthon kapható? -
patex1983
őstag
Kontraszttal nincs baj, eddig még nem sikerült annyira sütnie a napnak, hogy ne lássam a kijelzőt
A felbontás... hát...ennyi pénzért oké az is.
Lefotóztam a 2 kedvenc számlapomat, kár, hogy az első valahogy olyan gagyi hatást kelt, ezért a másodikat használom csak.
Ja, a töltés: Nem tudom, mióta megvan még nem kellett tölteni, merült vagy 12%-ot, igaz ahogy látod, én elég sok funkciót kikapcsoltam és Bluetooth kapcsolat sincs folyamatosan, csak kb napi 10 órát. -
patex1983
őstag
Nagyon mókás ez az óra....😁
Egy kis tapasztalat kb 1 hetes használat után:
Az alvásfigyelés kb semmit nem ér. Nem érzékeli normálisan, hogy mikor ébredsz.
A kedvencem az volt, mikor észrevettem, hogy miután már bementem az irodába, dolgoztam vagy fél órája és az óra azt mutatta, hogy 2 perccel azelőtt még aludtam 😁
Jóvan', gondoltam ezt a részt akkor hanyagoljuk, funkció kikapcs.
A következő, hogy figyelmeztetnie kellett volna, ha 1 óránál tovább ülök egyhelyben. Ezt mindig csak akkor tette meg, ha már épp felálltam a székből és tettem már vagy 5-6 lépést, de akkor nagyon bőszen villogott, rezgett, hogy biza ideje lenne megmoccanni 😁.
Ok, 2. funkció, ami szintén kikapcs.
A pulzusmérést összehasonlítottam egy csuklóra helyezhetővel, olyan 10 bpm eltérés volt, a Solar mutatott kevesebbet.
Oké, ez sem kell, mert amúgy is minek. 😁Ami működik, az az értesítő funkció. Igaz elég furán tördeli a szöveget. Ha hosszabb üzenet jön, akkor csak az első néhány sort mutatja. Gmail esetén meg pl. csak a feladót, az email-ből semmit. De legalább rezeg.
Az óralap kinézetét csak a beépített néhány darabból lehet kiválasztani, letöltésre, testreszabásra nincs lehetőség.
Egyébként viselni nagyon kényelmes, szeretem, hogy nem nagy bumfordi, kis csinos szerintem.
Összességében kb. ennyit tud, a többi funkciója számomra haszontalan, de legalább jól néz ki és tényleg nem kell 2 naponta tölteni az akksiját.
-
TaylorPro
addikt
Már csak az a kérdéses hogy egy egyenes szíj egyenes stiftel rámenne-e? Főleg egy kerámia. Meg oké hogy 22mm van ráírva. De ha tolómérővel pontosan megméred a tokfület az vajon mennyi? Mert ha szélesebb mint 22mm akkor a többi szíjjal is béna lesz. Azok a hátlap csavarok se túl szépek, meg az a szenzor is érdekes elrendezésű. Pedig tetszett, de így jobb hogy töröltem a rendelést.
-
esgabee
tag
Sziasztok,
Tegnap megérkezett az óra. A feleségem rögtön használatba is vette
.
Első benyomások:
Pozitív:
- jó anyaghasználat
- szép kijelző. Napsütésben is jól látható.
- a rezgőmotor jó erős (az Amazfit BIP-he képest)
Negatív:
- az órán lévő szoftver egy kicsit „döcögős” lehet érezni némi akadozást
- a szíj illeszkedése nekem nem igazán tetszik
- a Haylou Fit szoftvert nem tudtam mással szinkronizálni. Ez lehet, hogy csak user errorVéleményem szerint ennyi pénzért (12485 Ft. volt) teljesen rendben van. Nem voltak túl nagy elvárásaim.
A suportra kíváncsi leszek, bár itt sincs túl nagy elvárásom. -
7om
tag
-
TaylorPro
addikt
Akinek érkezik ilyen ne fojtsa magába a beszámolót!
-
Obyboy
addikt
válasz
SztiviVander #28 üzenetére
Köszi, egy Úr vagy.
-
Obyboy
addikt
válasz
SztiviVander #26 üzenetére
Tiszában vagyok mit jelent a replika neked nem sikerült utána olvasni a Haylounak vagy az Amazfitnek.
-
SztiviVander
őstag
Nézd, nekem az mind replika ami úgy próbál kinézni mint egy nagyobb nevű cég már jól bevált, jól támogatott és jó minőségű terméke, csak a legolcsóbb anyagokból 2 nap alatt összedobott szoftverrel és utána kb nulla támogatással. Vagy gondolod minden cég aki a xiaomi temékeire hajazó dolgot csinál az saját kutató/fejlesztő mérnök gárdát tart fent akik a formát és a menüszerkezetet is véletlenül pont ugyanolyanra agyalják ki mint a xiaomi/huami? Ne viccelj már... Én nem várom el ugyanazt tőle, le is írtam miben "más" egy ilyen olcsó(bb) cucc, aztán akinek ez jó annak váljék egészségére. Negyedébe meg maximum pár embernek fog kerülni akik kifognak valami 100darabos mézesmadzag akciót.
-
Obyboy
addikt
válasz
SztiviVander #23 üzenetére
Kicsit jobban utána olvasol rájössz, hogy ez nem replika. Helyén kell kezelni a dolgokat, ha valami fele vagy negyed annyiba kerül mint pld a GTR akkor ne várjuk el tőle ugyan azt a tudást és supportot.
-
TaylorPro
addikt
válasz
SztiviVander #23 üzenetére
Még jó hogy tudtam törölni a rendelést.
-
SztiviVander
őstag
válasz
TaylorPro #22 üzenetére
Mármint a szíja IS
Ahogy várható volt, ez egy gtr replika legolcsóbb anyagokból, gagyi másolat szoftverrel (órán és telefonon is) és kb borítékolhatóan közel nulla támogatással. A fw frissítést mint olyat el lehet felejteni ezeknél, ahogy az egyedi számlapokat is. Tele van alza és emag is miband meg bip replikákkal, de kb tized áron kellene adni őket hogy -talán- megérje valakinek azokat venni. Aztán annyival mégsem olcsóbbak. Egyszer vettem még a miband2 mellé egy tökugyanolyan kinézetű replikát (nagyobb méretű kék színű kijelzővel és valami "smartbee" nevű app volt hozzá) de akkora egy foshalom volt hogy egy hét után elraktam valahova és azóta se tudom hol van. És azóta nem is adok ki pénzt ilyenekért.
-
TaylorPro
addikt
[link] Megy az értékesítés. Űbergagyi a szíja. Nem olyan széles mint a tok fül.
Jobb hogy megvettem a Pace-t.
-
Obyboy
addikt
válasz
SztiviVander #20 üzenetére
Nyugi nyugi, nem lesz olyan drága Banggood-on mindenféle varázskupon nélkül most 10500 + szállítás.
-
SztiviVander
őstag
Alice, 7e/db áron küldjél már vagy 5db-ot lécci köszi. jaaa hogy az netto ár kinai juan-ban? hát azt itt mo-n tényleg sok értelme van leírni... jó lesz az kb 30e-nek is itthon (ha lesz egyáltalán), alirol meg kb 20e. úgy meg már nem is annyira az év biznisze, igaz? ilyen tudású és áru (vagy olcsóbb) "noname" kínai órákkal amúgy dunát lehet rekeszteni.
-
TaylorPro
addikt
Előrendelhető: [link]
-
Obyboy
addikt
Kíváncsi vagyok milyen lesz az appok értesítéseinek támogatása.
Én tegnap óta használom az "elődjét" Haylou LS01. Az árához képest jó a minősége és a tudásai is megfelelő. Egyetlen nagy hátránya számomra, hogy a gyártói app a Gmail és a Hanguots értesítéseket nem kezeli.Rendelés előtt elolvastam jópár tesztet de nem tűnt fel egyikben sem ez a hiányosság.
A címben van egy elírás, a gyártó neve Heylou-nak van írva Haylou helyett.
-
HMárió
junior tag
válasz
#76289792 #15 üzenetére
Hát...azt én nem tudhatom. Én csak egy sajt vagyok de abban nagyon jó.
Tippem persze van. Először is a Google az nem olyan zárt rendszer, tehát a telefon bármely részéhez hozzáférhet bárki. Mint azt tudod, az Apple telefonjainál ez nem így van. Tehát az androidos telefonokhoz bárki írhat káryás fizetős alkalmazást, így csináltatott is szinte minden bank. Egyébként simán el tudom azt is képzelni, hogy már voltak tárgyalások a bankok és a Google között, csak a pénzben nem tudtak megegyezni. Hogy kinek mekkora összeg járjon a tranzakciókból.A Google play áruházban a Simple vélemény rovatában mi több éve kértük az OTP bankot, hogy írjanak programot a Samsung órákra. Válaszra se méltattak minket.
Kb fél éve írtam nekik, akkor már hivatalos úton a levelezési címükre. Annyit válaszoltak, hogy fontolgatják a dolgot... -
HMárió
junior tag
válasz
#76289792 #13 üzenetére
Valamit nagyon keversz. Ha majd Magyarországon is szerződést köt a Google valamelyik bankkal, akkor nem kell elterjedni sehol, mert csak hozzáérinted az órát ugyanahhoz a terminálhoz, amihez ma is hozzáérintetted, mikor vetted a búrkiflit meg a kakaót. Ez kb 5-10 év, vagy akkor se.
Gondold csak el. Jelenleg van mobilfizetési szolgáltatása minden banknak, kivéve az Unicreditnek. Tehát minden hasznot a hazai bankok fölöznek le. Miért adnák a hasznukat egy idegen cégnek, azaz a Google-nak, vagy bárki másnak?
Újat mondtam?
Itt egyetlen esetben lesz változás, ha az EU kikényszeríti minden tagállamtól azt, hogy biztosítsanak egyenlő piaci feltételeket mindenkinek, hogy az ügyfél dönthesse el, hogy kit választ.
Szóval ahogy a Blöffben mondták: a nyúl baxhatja.
És mielőtt rákérdezel, hogy az Applepay akkor miért jöhetett be, hát azért, mert az alma nem engedi bárkinek használni a mobilfizetést, így kénytelen voltak a bankok engedni... -
HMárió
junior tag
Ahhoz kell egy program is, valamint hajlandóság a cég irányából, hogy a belépéshez szükséges kódot betáplálják az órádba. Az ugyanis titkosítva van. Nekem 3 éve van NFC-s órám, szarra nem tudom használni. Konkrétan az egész órát megutáltam az miatt, hogy szinte minden funkciója csak félmegoldás. Az a tökömet se érdekli, hogy hány lépést megyek egy nap.
-
adabra
senior tag
#mateknyelvtannáci_on
"240 x 240 pixel felbontású,1,28 hüvelykes kör alakú LCD panelt"
Ha kör alakú, akkor legfeljebb 240 pixel átmérőjű lehet. (De az is inkább csak a függőleges és vízszintes átmérőknél).
Tudom, mit akart írni a szerző, de nagyon zavaró.
#mateknyelvtannáci_off -
Predatorr
őstag
Csak ne legyen olyan gagyi a szoftvere, mint a Band 4-nek. Ha edzésprogram megy, sz.rt sem lehetett csinálni rajta, főleg nem zenét vezérelni. Rendszerpucolás meg minden alkalommal talált egy kis rejtőzködő, kínai programocskát a memóriában, amely sehol nem szerepelt a teló tartalmai között...
-
peestee83
aktív tag
Már várom a megjelenési dátumot, ha 10k körül kapható lesz, benevezek rá.
@Aweriot: nem lesz benne NFC. -
Freiherr
őstag
Hát erre simán cserélném a Bip-emet
-
Ricardo
titán
Ez így korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi ökoszisztémájához tartozó gyártó egy karperec áráért ad komplett okosórát. A Solar névnek viszont semmi köze a napelemehkez.
- Apple Watch SE 2020 1Gen. 40mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4144
- Apple Watch 6 44m Kék Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4142
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS ÚJ RTX 4070 / 4070 Super / 4070Ti Super / 5070 / 5070 Ti / 5090 készletről
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest