Hirdetés

2018. december 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Totheground


Totheground
(PH! addikt)

Ki hitte volna. :U

Tokyoite - https://www.instagram.com/denesnv/

(#2) akoska07


akoska07
(PH! nagyúr)

Várható volt a szoftverfrissítés.

Én továbbra is szemezek az új készülékkel.

De azért megvárom mi lesz a vége.

(egyik off topikban linkeltem a videót,szerencsére ide is kikerült,úgy is,mint hír)

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD

(#3) wesder


wesder
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A nap híre.

"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."

(#4) FatMonster


FatMonster
(kvázi-tag)

Ilyen öntudatos árazás mellett én nem nézném el nekik, ha ilyen telefonom lenne. Állítólag ez nem egy 60 $-os kínai "gagyi".

A hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#5) noro79 válasza FatMonster (#4) üzenetére


noro79
(tag)

Note7 se volt olcsó , ráadásul ki is gyulladt. Ez csak lejáratása az Almának.Egyébként van egy beállítás,amit ha kikapcsolsz simán tölt. Nem is értem miért ír róla MA hiszen ez senkit se érdekel. Nekem ezt írták...

(#6) hemaka


hemaka
(PH! nagyúr)

Na, akkor kezdodjon itt is a musor.

☀️"Turn your face to the sun and the shadows fall behind you!"☀️ Alienware Aurora 💙 specs: tde.fun

(#7) dud998 válasza hemaka (#6) üzenetére


dud998
(senior tag)

:DDD

Téged ki tanított meg vezetni? Stevie Wonder!

(#8) skitter


skitter
(senior tag)

Ennyi össz-vissz a megoldás, nagy kaland.

[ Szerkesztve ]

Az ember már nyugodtan idegeskedni se tud.

(#9) .Szaki. válasza FatMonster (#4) üzenetére


.Szaki.
(őstag)

Ez egyáltalán nem az árazáson múlik. Sose fogom megérteni azt a mentalitást, hogy a flagship kategória kivételével úgy gondolják az emberek, hogy az összes többi telefon azért olcsóbb, mert annak lehetnek hibái. Szerintem ez egyáltalán nem így van, azoknak is tökéletesnek kéne lenniük, csak nyilván az árnak megfelelően szerényebb tudással, szerényebb háttértárral, chipsettel, felbontással, stb-stb kéne rendelkezniük. A hibátlan működésnek ott is elvártnak kéne lennie, szóval elmehetnek a francba mind, hogy erre képtelenek.

Viszont sajnos abban a világban élünk, hogy bármilyen termékről beszélünk, legyen az tablet, telefon, vagy akár autó is, a vételártól függetlenül lassan kijelenthető, hogy mindnek van valami baja. Régről igen, fellehet hozni a Note7 problémáját, de tavaly megnéztem a frissen érkezett flagshipek topicjait, - ez akkor a Samsung Galaxy S8, az iPhone X, valamint a Samsung Galaxy Note8 volt - és egytől egyig az első tulajdonosi hozzászólások kb arról szóltak, hogy ki milyen probléma miatt viszi vissza a telefont vagy gariztatás, vagy pedig pénzvisszafizetés céljából, mert hibásak voltak. Volt aminek szoftveres gondja volt, de a legtöbb probléma mindhárom típus esetében a kijelzővel, valamint az akkumulátorral volt. Ebben a világban pedig az szerintem igenis elismerésre méltó, hogy ha már képtelenek elsőre hibátlan készülékeket, és főverziókat kidobni, akkor legalább rekordsebességgel érkezzenek meg a javítások. Ebben pedig az Apple messze a legjobb, ezt úgy gondolom, hogy fanatikusságtól, haterségtől, szimpátiától mindentől függetlenül el lehet ismerni.

Du sagst, du kannst nicht, dann willst du nicht - ganz einfach, Talent ist nur Übung und Übung macht den Meister!

(#10) Gaboo77


Gaboo77
(kvázi-tag)

Úgy látom 6 év múlva is a Note 7 lesz még felhozva ellenpéldának... Az valóban egy vacak helyzet volt, de az Almának kicsit több elcseszése van azért az utóbbi időben. IOS 11 ugyebár, azután a szintén akku problémák, ha bár nem gyulladt ki,csak kikapcsolt 30%-nál az Iphone 6S. Mielőtt bárki megjegyezné, hogy urban legend: Az enyém is kikapcsolt! Ezt ugye a szoftveres átveréssel oldotta meg a kedves gyártó. Most meg nagy duma ment, hogy a megbízhatóság a cél és nem a sok feature az IOS 12-nél, erre meg megint elcseszik! Ez messze nem prémium minőség szerintem! Szuperül mutatja, hogy a minőségi ellenőrzésnél annyit sem volt a kezükben egy IOS 12-es Iphone, hogy legyen ideje lemerülni, mert rögtön kibukott volna a probléma náluk! De a pénzt az szeretik, azzal nincs gond!

(#11) kovbandi82 válasza skitter (#8) üzenetére


kovbandi82
(őstag)

A frissítés előtt is így volt. Kb annyi értelme volt a cikknek, mint amikor megjelent, hogy lassítst be a droidot: Fejlesztői beállításokba az ablakanimációkat vedd fel. Lassította a fenét :D Na mindegy senkit nem érdekel ezen az oldalon, hogy egy funkció kikapcsolásával egy bugnak nem nevezhető dolog elmúlik :D Csupán a fikázás a lényeg. De ilyenkor hol vannak a megmondóemberek? :D Pár nap, és aki annyira buta, hogy nem tud egy funkciót kikapcsolni, annak is meg van oldva a problémája :D
Az Androidos bugok javítására várnak, várnak.....vagy vesznek uj telefont 60000-ért félévente, míg végül kiadnak egy ugyanannyi lóvét, mint egy Iphonert.

[ Szerkesztve ]

(#12) janeszgol válasza skitter (#8) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

Én még nem tettem fel az iOS12-t, de ha valóban ez volt a "hiba", akkor gyesek hülyét csináltak magukból. A droidosok mindig hangoztatják, hogy mennyivel okosabbak, hát annyira okosak, hogy már túlcsordultak. :)

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#13) Gaboo77 válasza kovbandi82 (#11) üzenetére


Gaboo77
(kvázi-tag)

Az, hogy egy telefon egyik funkcióját ki kell kapcsolni, hogy más funkció működjön, az nem feltétlen alap. Az, hogy éppen valaki ezt a funkiciót nem használja annak, nem zavaró, de aki igen, annak probléma. Egy átlag ember meg nem jön erre rá, csak a kockák, ezért pedig butának nevezni őket, kissé erős. Egy üzletember pl. nem fogja a fórumokat bújni, hogy rájöjjön, hogy mi a fene van.

(#14) pauliboy23 válasza .Szaki. (#9) üzenetére


pauliboy23
(fanatikus tag)

+1

| Welcome to Crystal Lake | Jason Voorhees |

(#15) dud998 válasza Gaboo77 (#13) üzenetére


dud998
(senior tag)

Mondjuk ebben igazad van. Az IOS mindig is erről szólt, hogy használod, megy mint a svájci óra és nem kell semmire figyelni vagy mókolni. De azt nem értem, hogy ilyen hosszú bétázás alatt ez hogy nem jött ki. Én is végig csináltam és most is az van a telefonon, de ilyennel egyszer sem találkoztam.

Téged ki tanított meg vezetni? Stevie Wonder!

(#16) Timer válasza skitter (#8) üzenetére


Timer
(őstag)

Ja. Neked nem az. De kapásból ismerek 4-5 olyan usert, aki nem hogy majd rájön magától a magoldásra, ha megmutatod neki SEM fogja megtalálni a saját telefonjában ezt a menüpontot. Plusz, hol van a sokat hangoztatott "just works!" mentalitás? Vagy itt nem gond egy-két hiba, csak ha droidról van szó? :)

(#17) kovbandi82


kovbandi82
(őstag)

Gond az 1-2 hiba, csak az nem mindegy mennyi idő alatt javítják.
Továbbá ha a fent nevezett üzletember lehet megértené, hogy ok, volt egy bug amit javítottak, de azért volt, mert a telefonod biztonságosabb lett, lehet megértené...

(#18) Gaboo77 válasza kovbandi82 (#17) üzenetére


Gaboo77
(kvázi-tag)

Megérti persze, csak a "buta" jelző volt szerintem túltolás. A gondom az inkább, hogy ha az ember kifizeti egy átlag telefon 2-3 szorosát, akkor elvárna egy kicsit több odafigyelést. Az meg, hogy gyorsan javítja igaz, de a Samsung, a Huawei és a Xiaomi is piszok gyorsan javítja, ha ilyen jelentős a hiba. Ez is tapasztalat! Én úgy érzem, hogy ennyi pénzért a szolgáltatást és a minőségbiztosítást veszem meg elvileg. Csak az utóbbi időben ez semmivel sem acélosabb, mint bármely más gyártóé. Itt most engedjük, hogy el, hogy IOS, vagy Android, telefonokról beszélünk.

(#19) <Adamsky> válasza skitter (#8) üzenetére


<Adamsky>
(PH! kedvence)

Ez minden esetben megoldás? Mert én azt hallottam, hogy van akinél ez sem segít.

Apró: http://goo.gl/SEJNpP

(#20) Erwinke válasza kovbandi82 (#11) üzenetére


Erwinke
(fanatikus tag)

Hat baratom ... en meg kulonosebb hibat egy telefonnal sem tapasztaltam es mind a mai napig megvannak es 60e nel tobbet sosem adtam ki ertuk(alt. 1 evesen hasznaltan vettem oket)
Samsung g s2, xperia Z, xperia z1, z2, s4 mini, s5 mini, htc one m7, s7(itt tartok most)
A legoregebb az s2es. 7 eves. Mai napig hibatlanul hasznalatban van a csaladban(csak akksit csereltem 2x).
7ev soran nem koltottem annyit telefonra mint 1 iphone ara es mindig premium telefonom volt.

[ Szerkesztve ]

(#21) vicze1 válasza skitter (#8) üzenetére


vicze1
(PH! nagyúr)

És ettől a ponttól törhető a telefon. Pont a védelem miatt vezette be az Apple, és 12-esig semmilyen probléma nem volt vele. De nyilván mindenki hülye hozzá.

(#22) skitter válasza <Adamsky> (#19) üzenetére


skitter
(senior tag)

Tudtommal igen, az újakkal mondjuk nincs tapasztalatom.

Az ember már nyugodtan idegeskedni se tud.

(#23) Herreløse válasza <Adamsky> (#19) üzenetére


Herreløse
(PH! addikt)

Igen.
Én nem hallottam sehonnan,hogy így gond lenne. Ugyanis ekkor van “normál” állapotban.
Ha a kapcsoló “ki” állásban van,akkor van védelem alatt és lekapcsolja az USB-t.

"...Mindenki panaszkodik a pénz hiánya miatt,de az ész hiánya miatt soha senki..."

(#24) Herreløse válasza vicze1 (#21) üzenetére


Herreløse
(PH! addikt)

Javítva lesz hamarosan.

"...Mindenki panaszkodik a pénz hiánya miatt,de az ész hiánya miatt soha senki..."

(#25) Mrpingvan válasza Erwinke (#20) üzenetére


Mrpingvan
(lelkes újonc)

Soha nem értettem amúgy miért hiszik az emberek, hogy a nem több száz ezres telefonokat (főleg ha még droid) félévente/évente/kétévente KELL cserélni. Az igaz, hogy a márkátlanokat lásd iLike, Doogee, Homtom,... tényleg olyan gyakran kell, de szerintem azt telefonnak se lehet mondani. Az egyik kedvenc telefonomat egy LG Magna-t használtam vettem (1 éves volt akkor) és még máig patentül megy (most lesz összesen 3 éves) pedig akkor 40ért vettem. Volt már P9Lite-om is (talán 52 volt), igaz, még csak 2 éves, de megint csak, semmi gond nincs vele. Igaz, már ezeket nem én használom, de élnek, vidáman.
Szóval ennyit erről.

(#26) Drp81


Drp81
(tag)

Amúgy.. a teszt mikor lesz kész kedves MA? :) :)

[ Szerkesztve ]

(#27) noro79 válasza Drp81 (#26) üzenetére


noro79
(tag)

Nekem azt írták, hogy nagyon kevés embert érdekel, így nem foglalkoznak egyenlőre vele. De lehet lesz. Tudod, nem Samsung nem érdekes.

(#28) wesder válasza noro79 (#27) üzenetére


wesder
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

LOL

"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."

(#29) utomi válasza noro79 (#27) üzenetére


utomi
(senior tag)

:DD :DDD :D :)) :C :Y Ezt most tényleg így ? Mármint csak a világ legnagyobb számában értékesített prémium okostelefonjai szoktak lenni. Biztosan nem érdeklenek senkit. :DDD Eszem megáll ahogy saját magát égeti egyre jobban ez az oldal. Olyan kár érte, pedig valaha egy minőségi és szakmai oldal volt. Most meg egy LG/Huawei/Samsung (mikor ki fizet jobban) béroldal. De ugye a pénz nagy úr. :W

[ Szerkesztve ]

(#30) Drp81 válasza utomi (#29) üzenetére


Drp81
(tag)

Csak viccelt a kolléga, ne szívd ennyire mellre .. :)

[ Szerkesztve ]

(#31) nagyzsolt69 válasza noro79 (#27) üzenetére


nagyzsolt69
(újonc)

Én meg már új kábelt vettem a gyereknek....... :W
Ezek szerint minden hibánál be kell néznem a prohardverre

Az igazi optimista nem fékez a zsákutcában!

(#32) wwenigma válasza .Szaki. (#9) üzenetére


wwenigma
(Jómunkásember)

iPhone XS MAX - 2000$
Lightning -> Jack adapter nem fért az árba - 9$

Az érzés amikor meglátod a hozzászóló avatarját és rájössz hogy akarmiről is van szó biztos te vagy a hülye és rosszul tartod, megfizethetetlen.

:DDD

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7

(#33) 7Heads Drago válasza .Szaki. (#9) üzenetére


7Heads Drago
(PH! addikt)

Jelenleg még elég erősen a szemétgyártásán van a hangsúly. És addig amíg kapunk levegőt a szeméttől valszeg nem is fog változni. Csak ne verné már a víz a cégeket, hogy ők mekkora zöldek. :W

Kevés vagy, mint Mackó sajtban a brummogás.

(#34) .Szaki. válasza wwenigma (#32) üzenetére


.Szaki.
(őstag)

Gratulálok.

Látom az avatarig sikerült eljutni, de a hsz elolvasására már nem jutott idő.

"iPhone XS MAX - 2000$
Lightning -> Jack adapter nem fért az árba - 9$"

Várom a linkedet arról a hozzászólásomról, ahol én írtam olyat, hogy ez rendben van.

Du sagst, du kannst nicht, dann willst du nicht - ganz einfach, Talent ist nur Übung und Übung macht den Meister!

(#35) wwenigma válasza .Szaki. (#34) üzenetére


wwenigma
(Jómunkásember)

Hagyjuk, fanatikusokkal nem vitatkozom. :)

#36 mondom hogy nem vitatkozom, engedd el. Ilyen szuggesztiv belemagyarázásokkal felesleges. :)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7

(#36) .Szaki. válasza wwenigma (#35) üzenetére


.Szaki.
(őstag)

Persze, hogy hagyjuk, nem tudsz ilyet mutatni, sőt hasonlót sem. Véleményem szerint pedig a legkritikusabb pont az lehet a mai Apple-el, akinek S.J. az avatarja.

Benézted, semmi gond, csak az ilyet illik belátni.

Du sagst, du kannst nicht, dann willst du nicht - ganz einfach, Talent ist nur Übung und Übung macht den Meister!

(#37) wesder válasza wwenigma (#35) üzenetére


wesder
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem fanatikus, mert nem elfogult a màrka irànt, az avatar nem jelent semmit.

"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."

(#38) Pjotr


Pjotr
(fanatikus tag)

40 éve meg 7* annyiba került a színes tv, mint az átlagfizetés és fel is robbant, plusz színes műsor se volt rá először. Ma meg ez a töltési mizéria. Régen minden sokkal jobb volt. Nőttetek volna fel kvarcjátékon meg COCOM listán, nem sírnátok. (Kinek nem inge, ne vegye gatyára)

[ Szerkesztve ]

(#39) janeszgol válasza wwenigma (#35) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

Beszólsz neki, majd nem akarsz vitatkozni, az írását mindenféle meggondolás nélkül lepattintod. Grat.
Nesze neked szakmai fórum.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#40) nozs23 válasza wwenigma (#35) üzenetére


nozs23
(tag)

Azért nem vitatkozol, mert nem tudsz. Csak trollkodtál egyet lássuk be.

(#41) Pjotr válasza vicze1 (#21) üzenetére


Pjotr
(fanatikus tag)

Az FBI miatt van. Hogy ne tudjanak belenézni a telefonba. Na, most lázad a nép, szépen kiveszik a funkciót, az FBI mehet bele a telefonba, a nép meg örül, hogy tölt a telefon. :) Ki is lett megszopatva, mikor meg mivel? Birkák az emberek.

[ Szerkesztve ]

(#42) Timer válasza Pjotr (#41) üzenetére


Timer
(őstag)

Szerintem túlgondolod. Ez csak szimplán sz@r! ;-D

(#43) wwenigma válasza nozs23 (#40) üzenetére


wwenigma
(Jómunkásember)

Nem. Olvasd el mit irt. Eloszor altalanositja mas gyartokra, lealacsonyitja oket mert olcsóbbak (!) majd elkuldi oket melegebb eghajlatra ezek miatt. Ezt kovetoen kiemeli a sajat preferaltjat mindenek felé csak azert mert gyorsan reagalnak ra. Megertelek titeket mert ilyen szuggesztiv és manipulativ irasokat nehez ertelmezni, ez van. Ezert nem is vitatkozok ilyen emberekkel mert lehetetlen, arra fogjak vinni a beszelgetes fonalat hogy a vegen te kersz elnezest holott igazad van. Lasd azt, melyik felére reagált a hozzászólásomnak. :) Ennyi. A véleményem miatt pedig nem fogok elnézést kérni senkitől, engedtessék meg hogy legyen még ha olyan is mint az a bizonyos lik, azaz senkit nem érdekel. Téma lezárva.

#45 persze persze, húzzuk elő a troll kártyát az ellen akinek különbözik a véleménye, olcsó trükk. Rádkerestem pár kulcsszóval kombinálva, nem lepodtem meg. Viszlat.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7

(#44) 7Heads Drago válasza Gaboo77 (#13) üzenetére


7Heads Drago
(PH! addikt)

+1

Kevés vagy, mint Mackó sajtban a brummogás.

(#45) nozs23 válasza wwenigma (#43) üzenetére


nozs23
(tag)

Megertelek titeket mert ilyen szuggesztiv és manipulativ irasokat nehez ertelmezni, ez van.

lol.

Nekem inkább úgy tűnik, hogy te próbálod kiforgatni a szavait, hogy igazolhasd a trollkodásot.

(#46) 7Heads Drago válasza wesder (#37) üzenetére


7Heads Drago
(PH! addikt)

Ezt te se hiszed el... :) :) :)

nozs23: Marhára szeretem ez a trol-ozást. Itt mindenki trol valamiben, vagy valamire. Ilyen az emberi természet.

[ Szerkesztve ]

Kevés vagy, mint Mackó sajtban a brummogás.

(#47) wesder válasza 7Heads Drago (#46) üzenetére


wesder
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kommentjeiből itélve nekem az jön le hogy hajlik az Apple felé, de nem fanatikus módon. Ha tévedek ilyen az élet.:)

"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."

(#48) nozs23 válasza 7Heads Drago (#46) üzenetére


nozs23
(tag)

Ha valaki egy teljesen irreleváns, flame keltő hozzászólással reagál valamire az kvázi a trollkodás definíciója.

(#47) wesder

És akkor mi van?

[ Szerkesztve ]

(#49) wesder válasza nozs23 (#48) üzenetére


wesder
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semmi, pont ezaz...

"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."

(#50) menyasszony válasza kovbandi82 (#11) üzenetére


menyasszony
(tag)

Valaki írta hogy az androidosok trollkodnak folyamatosan az ájfón topikokban. De neked minden hozzászólásod úgy kezdődik hogy fikázod az androidot mikor szó sem volt róla. Ha nem tudsz értelmeset vagy okosat írni miért kelted folyamatosan a feszültséget? Komolyan érdekelne. Délelőtt már akartam írni ezt neked egy másik fórumban de gondoltam inkább nem. Választ nem várok mert gondolom mi lesz az..........

[ Szerkesztve ]

Huawei P10, Pubg mobile/Origin/: Fruzsinah

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.