- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Namost én is tudok képet berakni.
A kinézet szubjektív, (szerintem ocsmány a csempére pakolt ikon) de szerinted melyik kényelmesebb, ergonomikusabb ha meg akarsz nyitni valamit 22"+-on?
Ahol egérgörgővel mozdulatlan csuklóval egerészek vagy ahol ínhüvelygyulladást kockáztatok?GoodSpeed
Tudod minden OS esetében muszáj mélyrehatóan és előre gondolkodni. Figyelembe kell venni a gazdasági szempontokat, a felhasználói igényeket, és a konkurenseket is szemmel kell tartani, nehogy nekik jusson eszükbe egy olyan forradalmi újdonság ami igazi vásárló mágnesként szippantja el a vásárlókat.Khm.. ez mintha nem igazán akarna bejönni látva az úttörő wp sikereit aholis bevezették a csempézett felületet szintén kiegészítve egy hótbuta rendszerrel.
Az MS azt csinálta amit a józan ész diktált. Igazodott a trendekhez, megvizsgálta hogyan csinálta az Apple ezt a dolgot, és próbálta a jó dolgokat megvalósítani.
Ezek szerint nem egy földön élünk.
Az Apple a büdös életben nem próbálta, próbálja a desktopra erőltetni a mobil rendszerét hanem nagyon szépen elkülöníti a kettőt. -
-
virkir
veterán
Ha egyáltalán nem emlékszel a nevére, akkor Start menüben hogy találod meg?
Roppant egyszerűen.
Tudom a funkcióját. Tételezzük fel keresek egy ID3 taggert amit biztos, hogy a "Zene/MP3/ könyvtárba kell keresnem a startmenüben. Azt megnyitva meg már az ikonjáról felismerhetem.Ugyanezt meg tudod tenni itt is. Egy teljes képernyőn. Még csak almenüket sem kell kinyitnod.
Nagyon nem ugyan az pl a testreszabhatóság mikéntje sem mivel a startmenübe simán behúzok egy ikont az egyedi könyvtárba majd a program telepítő által létrehozott könyvtárat és a benne lévő 3-4 tök felesleges ikont két kattintással törlöm szemben a 8 kijelölgetem törölgetem millió kattintásaval.
A sorbarendezés meg még szép is egy bizonyos programszámig de én pl scrollozhatnék géptől a szomszédig ami minden csak nem kényelmes produktív. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Aha... gépeld be egy olyan spec program nevét amit fél-egy évvel korábban telepítettél mert akkor meg éppen most lenne rá szükséged.
Ja, hogy a fene se emlékszik nem, hogy az .exe-re de még a teljes névre se nagyon?
A másik fele, hogy ha olyan hektikusan indexel mint a 7 akkor meg alapból bacchatod.
Egy kupac szart lehet polírozni napestig attól még szar marad.
Azért a cikkben berakott screenshotok lehettek volna a telepítés utáni állapotról is mindjárt nem lenne annyi szép rendszerezett az a startscreen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest