Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz szlaci888 #5558 üzenetére

    Srácok, a pontosítás végett:
    Mert van egy 6a-m, ez eredetileg eladásra jött, de húszezres bukóval sem tudom eladni. A volte miatt (Esztergom környékén fos a 2g lefedettség) 6a megjelenése előtt a korábbi 4a-t egy 12X váltotta.
    Ha rootolom a telefont...
    Ne frissítsek auton, de nincsenek meg a részletek.
    -Ha jön egy (nem főverzió, csak a havi) frissítés, nem tud települni, hibára fut?
    -Vagy települ, de felülírja a rootot?
    -Ha felülírja a rootot, csak nem leszek SU, de amit bekapcsoltam, az úgy marad (volte, 5g) vagy azokat is visszavágja alapra?
    -Egyéb, csúnyább következménye van az OTA frissítésnek?

    -Ha OTA frissítés NOK, akkor hogy telepítsem a frissítéseket?
    -Lehet külön? Rohadtul nincs rá ingerenciám havonta két koppintás helyett, de érdekelne ennek menete is, néha agyérgörcsöt kapok a 12X kamerájától (gcammel is).
    -Többféle forgatókönyvet olvastam unrootra, de nem tudom a pixelre melyik vonatkozik. Factory reset azt csá, minden jó; vagy innentől mindig is nyitott lesz a BL és a garinak csá?

    Bocs, de nem találom a P6 esetén ezekre a választ :B
    :R

    +2: Esetleg nejem 4a-ja is megkapná, de nem találom van e már arra yettel konfig, hol keressek? :B Régebben ilyen windowsos rootolások is voltak bl/radír nélkül, ezek nem játszanak a pixeleknél?

    näte: Ezt kapcsolhatják le serényen. Melóban (az egomi telephelyen) vagy aldiban, lidlben, müllerben (stb, heti bevásárláskor) közepes 4g térerőből ha hívnának/hívnék 0 pálcás edge lesz, és kurvára nem tudok volte nélkül telefonálni már. Másutt, otthon még jellemzően tudok. De elkezdődött a lekapcsolgatás, és egyre több helyen lehet hasonló szívás. 2G lesz sokáig, csak ha sok sok éve ilyen fos a környéken, nem fogják most fejleszteni (ott melóztam 2008-2016-ig, akkor se volt jó, de a 3G-vel ez már nem volt gáz).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák