Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy J5 (2016) - jé, ez elöl is villan!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
whatwhatwhat #13 üzenetére
+1
Mennyire szép, amikor valaki átfogóan, szélesebb perspektívából nézve és konstruktívan le tudja írni, hogy miért is kerül annyiba amennyibe. -
Quasi_modo
nagyúr
Megállapítom, hogy ezt sem fogom szétszedni.
-
tejbele
csendes tag
Az összeszerelés valóban nem rossz
-
dementor
senior tag
Egyszer kell profin összerakni és ez itt megtörtént.
-
7Heads Drago
veterán
Hát nem tudom. Ha ez a telo azt kapta volna mint a honor 8-am , akkor sztem ez kuka lenne. Mivel az rendesen meg is hajolt. És a szerviz szerint elő, és hátlap illetve akkucserével megúszom. De ebben hosszában is van panel, ami ha megfeszül kuka lesz.
Tegnap megnéztem élőben a T-homenál. Engem nem fogott meg. -
slimshady
senior tag
Nem meglepő, manapság nem sok otthon "szervizelhető" telefon van. Főleg nem állnék neki egy ilyen árkategóriájú telefont barkácsoni, bajlódnjon vele a szervíz.
-
Fejvadi
nagyúr
Eszembe se jutna egy ilyan telefont otthon babrálni.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Eugene Roe #8 üzenetére
Csak hogy nem az a lényeg, hogy mennyi nyersanyag van benne. Mire mennél vele ha odaadnák neked a fémeket meg köveket meg kituja mit amiből készült? De ha benne van az előállítási költsége is a komponenseknek(a gyártósorok, dolgozók meg mindennek a díja), akkor is azokat még egybe kell rakni. Az egyberakást pedig azelőtt valaki megtervezte(hogy beleférjen minden ilyen kis házba) aminek szintén költsége volt. aztán jön még csak a szoftver: az oprendszer, a programok, meg minden ami ahhoz kell hogy csináljon is valamit a telefon. Ezeknek talán a legnagyobb a költsége. Akkor még ott vannak a licensz díjak, hogy használhassák a portokat, szabványokat stb. És akkor még ottvan a szervízelés és egyéb szolgáltatásoknak díja. Aztán nem szabad megfeledkezni a profitról, senki nem fog ingyen csinálni semmit. ráadásul a profit szükséges ahhoz, hogy későbbi fejlesztéseket finanszírozzanak. Ja és a legdurvábbat kihagytam: marketing. Az is rengeteg pénzbe kerül. Sajnos mi felhasználók azért az elköltött pénzért semmit nem kapunk.. Úgyhogy láthatjuk is, hogy mennyire semmi értelme nincs ezeknek a "mennyibe kerülnek az alkatrészek" dolognak.. Főleg, hogy sokmindent valószínűleg ki is hagytam.
Mindezektl eltekintve tényleg jobban megéri a oneplus, szemezek is vele, kiváncsi vagyok milyen lesz az 5
-
Eugene Roe
őstag
válasz
gyurkikrisz #9 üzenetére
Először értelmezed, amit írtam, ráérsz ezt követően savazni.
Képzeld tudom, hogy Samsungnál sem az ár 80%-át teszi ki a márkajelzés
nem is kommenteltem ezt a részét, csak a beltartalom bekerülési árával kapcsolatban tettem egy megjegyzést.
-
janeszgol
félisten
válasz
gyurkikrisz #9 üzenetére
Tedd le az asztalra a telód. Látod a licenszeket? Nem? Akkor nincs. Látod a K+F-et? Nem? Akkor nincs. A kijelzőt a fáról szedik, a ramot bányásszák stb.
Ilyen egyszerű. Na nem a helyzet. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
Eugene Roe #8 üzenetére
terjeszteni, fejleszteni, támogatni meg ingyen szoktak a gyártók, ugye?
-
Eugene Roe
őstag
válasz
voyager4.4 #5 üzenetére
Tavaly volt cikk, hogy az s7e vagy iphone7 az 38-48 ezer ft-nyi cuccot tartalmaz.
Mondjuk engem nem zavar, hogy 8*-os áron adják, ezért fogok oneplust venni
-
-
nullpoint
őstag
Van az egészben tízezer forintnyi cucc
Mondjuk ez érvényes a többi készülékre is.
-
Ez is olyan, hogy egyszer kell összerakni, a következő szétszedés után meg rakja össze a Samsung, ha bírja..
Persze , nem szerelik sokan a telefonjukat otthon, ami érthető is.
-
Fred23
nagyúr
Vajon ilyen speciális ragasztót hol lehet kapni, illetve elárulja -e egyáltalán a Samsung, mit használt?
-
Roxbury
őstag
Jól össze lett rakva. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iFixit a Samsung Galaxy S8 otthoni szerelésének nehézségeit is megvizsgálta, amikor benézett az Infinity Display alá.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! ASUS PRIME B550M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Zalman S5 RGB 600W
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest