Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
senior tag
válasz
Cattle_Decap #56 üzenetére
ha QHD kijelzős 3999 mAh-s akkuval meg SD 821-el és 6gb rammal az jó lesz (na jó az utóbbit 5 év múlva amikor már 32 gb ram alatt nincs telefon)?
-
Cattle_Decap
tag
Ez a Sony egy rejtély számomra. Ha jönne egy Z Ultra utód befizetnék. De ezek a kopipészt csúcsmodellek évente kétszer kimerítik az öngól fogalmát. Én bármikor adnék 7-800 eurót ha jönne egy 6.5-7 colos, vízálló, 4000 mAh+, FHD kijelzős, 3-4 GB ramos,SD 820-as Ultra. Vagy gyártsák újra a régit. Nekem az is jó. Feketém még nem volt.
-
Sebhelyes
senior tag
Érkezik a SONY ...dobpergés... Y Mega !!!
-
GeryFlash
veterán
A tükröződő kijelző az egy dolog, de hogy a kamera nem szőrszálhasogatás az biztos. Ilyet 20 ezres telefonoknál látunk.
-
Matada2.3
veterán
válasz
GeryFlash #43 üzenetére
Az eddigi képek alapján viszont egy kicsit végre más lesz a külső, emellett ne menjünk el. Bár AMOLED-et nem reális várni tőle, azért mostanság már ezek a triluminos ips panelek se rosszak már. A belső okés, már csak 4 giga RAM kéne és hátha beleerőszakolnak egy 3000+mAh-s aksit.
(#45) Scrydhan: Az azért más "tészta"
-
TTommi
aktív tag
válasz
GeryFlash #43 üzenetére
Haaat, ha nagyon nagyon nezem akkor igazat adok neked, de szerintem ez egy kicsit szorszalhasogatas es olyan, mintha a problemas kamera kepessegeken felizgulva keresnenk meg tobb pontot, ahol hibat talalunk. Szerintem a kijelzo, ha nem is a legjobb, de nagyon jo. Megint csak a Z2 tol folfele ertem!!! Egyebkent a Z2 elott egy SE Ray-t hasznaltam, es annak is nagyon jo volt a kijelzoje. Mindenesetre szerintem a kijelzo pont egy olyan pont, amit nem kellene fikazni a Sony - nal.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Matada2.3 #42 üzenetére
Abszolút a Sony kedvelők csoportjába tartozok/tartoztam, de amit telefonok illetve mostanában PS ügyben művelnek az botrány. Fm rádiót érthetetlen minek vették ki, a régen hłíres Sony üzemidő a múlté, évek óta uyganaz a sablon dizájn, sz*rnak bele az egészbe,
TTommi: Tükröződik a kijelző
-
GeryFlash
veterán
Hadd találjam ki:
- S823
- 3 GB RAM
- fos kijelző
- fos kamera(-szoftver)
- 50mAH battery cut
- 700 euró
- hallgattunk a userek véleményére!!!4 -
Matada2.3
veterán
Várom az új flagshipet! Hátha gurít valami jót a sony is. Akármennyire is elkeserítenek, azért bizakodom.
-
Májkülnájt
tag
A vicc hogy épp most jutott még csak el a gsm boltokba a Performance, pont mint a 4k-s z5... Lehet olyanok lesznek a sony telói mint a tetétleni fantom, valaki láthatta...
Z2-m van de nem érzem azt, hogy bármire érdemes lenne váltani, sony már biztos nem lesz, mert a z2 óta megrekedtek. Lehet veszek mellé egy Lumia 1020-at. XD -
TTommi
aktív tag
Egyebirant csatlakozom azokhoz, akik szerint ideje lenne feltenni a kellemetlen kerdeseket, a tenyek ismereteben es a magyarorszagi Sony telefont hasznalok konkret eszrevetelei alapjan. Ha mar van lehetosegetek ra hogy kerdezzetek, akkor legyenek ertelmes kerdesek. Ez a 2015 os interjut en nem tettem volna ki. A csaj is gaz, de nemcsak o..
-
Fall-N
veterán
válasz
AllTheBest #30 üzenetére
Szerintem is kár. Teszik nekem is a baltával szabott külső és a szoftveres felület is. Meg, hogy nem AMOLED a panel. De ennyiben ki is merül sajnos a pozitívum. Z2 óta nem dobtak ki jó készüléket.
-
AllTheBest
őstag
Emlékszem, hogy régen a Z és Z1 mennyire tetszett nekem, most már nem tud elfogni ez az érzés ha meglátom az új sony flagshipeket... Kár értük...
-
Fall-N
veterán
Megint kapkod a Sony ahelyett, hogy javítanak a jelenlegi problémáját és mellé csökkentenék az árat. Bár ha már csökkentenék akkor normális árat kaphatna az X is. Így minden csak nem jó ajánlat X-széria.
Szakii: Főleg, hogy közben fejlesztenek hozzá egy új Exynos SoC-t is.
-
Szakiii
addikt
Azért lehet szidni a samut de legalább 1 éves ciklus megvan flagshipeknél
ez mi hogy épp hogy megvásárolható az új csúcskészülék rá 1 hónappal már mutatják be az újat? Nem értem mibe vannak ezek a sonynál, inkább reklámra költenének meg egy kamera szoftver fejlesztésére...
-
Mi a p-cs-m...?
Xperia X Performance utód? Épphogy megjelent....
A Sony megint ugyanazt csinálja?
-
Crafter32
őstag
Nagyon Sony párti vagyok, gyerekkoromban már ott voltak. Sony Vaio-t is utolsók között vettem amíg lehetett. De most nem mernék venni Sony telefont. Az ember rászánja azt a hatalmas (kinek mi a nagy?!) összeget, akkor a legjobbat akarja vagy legalábbis az egyik legjobbat. Sony úgy viselkedik a telefonok világában, mint egy balfék, homokba dugott fejű strucc. Csak azt hiszik magukról, hogy a legjobbak aki pedig másképpen gondolja biztos rosszat akar. Pedig nem, tényleg bénák.
-
kbyte1024
veterán
Sporolnak a rammal,gagyi a kamera,horror az ár.....esetleg valami telot is kiadhatnanak már
-
törölt tag
Ez mondjuk mind igaz, ezek miatt is váltottam hosszú idő után más gyártóra.
Viszont az, hogy gyakran adnak ki csúcsmodellt, önmagában még nem indokolna ezeket a hibákat, mivel más kategóriában szinte nem is játszanak már. Lenne idejük tisztességesen megcsinálni ezeket a telefonokat, de valamiért nem teszik.
Az az egy hátránya lehet ennek, hogy az előző telefonjaik gyorsan veszítenek az értékükből, de ez senkit nem zavar, aki nem befektetésként tekint a telefonjára. Aki igen, az meg vegyen Almát.
-
Dealer95
őstag
válasz
#16514048 #16 üzenetére
Az a baj, hogy mikor kiadják flagshipként, már akkor rosszabb a felszereltsége, mint a többi gyártó készüléke.
Nincsenek átgondolva, sietősen vannak kiadva, sok a hiba.
Az ár meg nevetséges, főleg ahhoz képest, hogy az eladásaik a padló alatt vannak.Meg hogy évek óta az egyik legrosszabb minőségű képeket a Sony telók készítik a saját szenzorukkal, miközben a többi gyártó a Sony-tól vásárolt szenzorokkal kenterbe veri őket...ezt már kommentálni sem kell.
-
törölt tag
válasz
Balint1408 #9 üzenetére
Én meg azt, hogy miért baj.
-
gerii
addikt
Ez az interjú volt a leggázabb emlékeim szerint idén, de még egyszer nem nézem meg
-
D4ni
őstag
Jöhetne az a flagship, úgy is régen vót má' viccet férretéve nem nevezhető a performance igazi csúcsmobilnak.
-
xmaas
őstag
Amugy tenyleg sracok jo lenne megkerdezni vegre sonyektol hogy azt mivel tudjak magyarazni hogy evrol evre szarabb keszuleket adnak ki egyre dragabban ? Evrol evre gyengebb akummulator gyengebb kamera minoseg habar szamok szerint jobbak a szenzorok fejlodtek stb
Meg hogy magyarazzak mar meg hogy ugyan az a kamera modul miert sokkal szarabb minosegu kepeket csinal amikor sony telefonba van szerelve mig konkurencia markanal sokkal jobb kepeket tud produkalni ugyan az a hardver ?
Na mindegy majd kiderul ha lesz egyaltalan uj csucsmodel vagy sem illetve ha vegre odateszik magukat ahogy kene
-
Balint1408
aktív tag
Nem értem mire jó ez, hogy évente 2 csúcsmodellt adnak ki.
-
janeszgol
félisten
Mutassanak kompakto(ka)t is.
-
balgab84
aktív tag
Nem a mi piacunkra szánják a telójukat😀 nekünk jó a kínai. Ócso legyen és kész.
-
Dealer95
őstag
Szóval igény van a "jobb minőségű kijelzőre".
Na igen, de a minőség nem csak a felbontásban érvényesül...
-
Örni
senior tag
Kérlek titeket, az IFA-n kérdezzétek meg őket, hogy miért tartanak most ott ahol, és addig ne tágítsatok, amíg meg nem válaszolják normálisan!
-
tomp
félisten
Reméljük megint találkozunk a feszült kéztartással magyarázkodó hölggyel aki újra elmondja mennyire ráfeküdtek a felhasználói visszajelzésekre.
-
Scrydhan
senior tag
Vagy 2 hete lehet kapni az XP-t és máris az utód...tiszta xiaomi szintű ez a paletta,csak azok meg is érik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A berlini IFA kiállítás megnyitója előtt egy nappal mutatkozhat be az Xperia X Performance utódja.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Konzol Screenshot
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest