Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharp4
őstag
Már akinek
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5
-
Egyből nem telepítem őket , kiváncsi leszek a többiek véleményre és tapasztalataira .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tudi13
aktív tag
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Public Beta kezdete óta használom XS Max-on. Nekem semmi hiba nem jött elő.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Nálam alap, hogy majd a .4-es patch-nél frissítek.
-
Hogy lehet visszaállítani, hogy a lock screenen a normális helyre érkezzenek az üzenetek? nemtom ki találta ki, hogy alul legyenek.
-
zachary
tag
Ez engem is érdekelne, iszonyat idegesítő, hogy lent csoportosítja őket. Ha listát állítok be akkor legalább egymásra teszi, de meg így is lentről indul. Az meg külön nagyon logikus, hogy ha bal sarokból lehúzom az értesítési sávot akkor külön fel kell még alulról húzni egyet, hogy ténylegesen mutassa is az értesítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jövő hétfő estétől válik elérhetővé az Apple új telefonos és okosórás rendszere, az iPadOS-re októberig várni kell.
- Macska topic
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elég komoly kis noteszgép bukkant fel a Microsoft Surface portfóliójában
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ha valaki OnePlus Buds Pro 2 Lite-ot szeretne...
- Parfüm topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Új Dobozos Acer Aspire 5 Laptop 15,6" -25% Brutál AMD Ryzen 5 5650U 6Mag 8/512 FHD IPS
- Új Acer Aspire 5 Erős Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8GB 256GB SSD FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Újszerű állapotban eladó
- APPLE IPHONE 12 Pro Max 256 GB Független
- Szuper áron eladó dobozos új Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest