- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
Szerintem nem feltétlenül akkora hülyeség. Nyílván nem helyettesít egy profi műszert (bányászok, pincészet stb) és marketing szaga is van, de hasznos lehet. Mondjuk én a CO érzékelőnek látnám igazi hasznát. Teljesen logikus az elgondolás, hogy a telefonod a közvetlen közeledben van, tehát ott detektál a készülék ahol te veszélyben lehetsz. Annyit biztosan tudna, mint a boltban kapható 4-5ezres detektorok. Utóbbit viszont nem viszed fel a buszra, autóban nem hurcolászod.
Egy gond merül fel csupán: zsebben, tokban tartva mire érzékeli a bajt, a gazdáját ez már nem érinti.
Viszont ha otthon, autóban az ember kiteszi a telót asztalra, tartóba, akkor teljesen ok! És a lényeg: a semminél jóval több.
A pollenérzékelőn viszont jót mosolyogtam. Allergiások a menüben beállíthatnák mire érzékenyek és a telefon csak azokra riasztana.
Telefon üzenete:
"Kérem vegyen elő egy zsebkendőt, mert tüsszenteni fog, 9 8 7 6 5... egészségére!"
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Star Trek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest