Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Köszönöm szépen, ez nem jutott volna eszembe. Órán nincs lehetőség, telefonos appban nincs, számítógépes appban (Store-ból letöltöttben) nincs... a honlapot nem is néztem volna meg - azért van az app...
A honlapon már azt mutatta, hogy a régió és a nyelv Europe/English, de még mindig akad a telefonos appban orosz szöveg...
Totál kaotikus a felület: azt még értem, hogy az órára kellett egyedi szoftvermegoldás, de hogy min. 3 verziójú alkalmazást toljanak párhuzamosan, az nonszensz... ráadásul egyik sem tökéletes (a honlapon pl. nem tudom beállítani, hogy megittam egy pohár vizet, csak látom, hogy telefonon vagy alkalmazásban mennyi elfogyasztott vizet állítottam be...
)Idióták ezek, már ott tartok... Nem is értem, hogy nőhettek ilyen nagyra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Quatix 8 (51 mm)
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- Apple watch Ultra 3 hibátlan 2028.10.11. Jótállás
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 11 + Cellular 46mm Space Gray ! aktiválástól 1éV nemzetközi APPLE GARANCiA
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)