Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Majd ha pl automatikusan indít GPS-es edzést akkor lesz normális sport óra
Plusz ha állok pl 15 percet és csinál egy auto pause-t, akkor is mennek bele a méterek, mert folyamatosan azt hiszi h elindultam... Pontatlan, és szoftveresen egy rémálom. Hidd el ez nem hiszti, és nekem is volt már egy raklap ilyen órám. Ennek ellenére tartottam meg, mert külsőre mai napig bejön, és az NFC meg nagyon jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Amazfit Balance okosóra
- Apple Watch 8 45mm Fekete Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4526
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- Apple Watch 2022 2Gen. 44mm Újszerű/2026.05.11.Apple Gar.%Akku 100%/p4529
- Hibátlan 2Hónapos HUAWEI Watch GT 5 46mm 1OO% ! 22 Hó Media Markt Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Plusz ha állok pl 15 percet és csinál egy auto pause-t, akkor is mennek bele a méterek, mert folyamatosan azt hiszi h elindultam... Pontatlan, és szoftveresen egy rémálom. Hidd el ez nem hiszti, és nekem is volt már egy raklap ilyen órám. Ennek ellenére tartottam meg, mert külsőre mai napig bejön, és az NFC meg nagyon jó dolog.