Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Mondom, hogy fogalmad sincs az alvás szakaszairól. Nézz utána, nagyon hosszú lenne itt leírni.A mély alvás nem 5 perces idő szakasz, hogy 6:30 és 6:25 között majd ébreszt.
Nem veletlen a fél órás időtartam.
De állítsd 6:40 re az ébresztőt ha ennyire zavar, és akkor ne nyígj ha néha később ébreszt.Igen, mikor edzem bekapcsolom, épp mit csinálok azt. Majd a végén leállítom.
Pulzus, ez megint az amiről oldalakat kellene írni. Mi a max pulzusod, milyen közel vagy képes megközelíteni, melyik pulzus mire jó, stb Leírtam pontosan hogyan tudod megmérni az óra pontosan mér e. Én bementem a dokihoz, mért egy vérnyomást, pulzust, elokaptam az órát és pont azt mutatta, amit a doki mért. Az egy hitelesített eszköz, ez nem, de ez mutatja kb jól mér.
Olvass vissza amit irtam hogy ellenőrizheted terhelés közben. Jelzem minden rész fontos, nem csak úgy írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Update 11.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest