- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
-
giroud199
senior tag
Valaki cserelt már kamera üveget? Vettem egy szép állapotú s2t, de nagyon karcos az üveg rajta...
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Családban van egy ilyen tepsifon, de adott helyen és időben összeférhetetlen a 4G adat és hang. A tulajnak az üf. azt mondta, hogy vegye vissza 2G-re (?) az adatkapcsolatot és meg fog szűnni a telefonálás közbeni zavar.
Nadekérem. Mondtam neki, hogy sokkal egyszerűbb lenne kikapcsolni a 4G hangot, de nem tudja hol kell. Valaki nem tudná megmondani? Vagy a *#*#86583#*#* kód visszafelé is működik?
Előre is köszi.
-
Gyula196906
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Nem lehet általánosan kijelenteni, hogy ez az irány, mivel a Redmiknél nem az.

A felső kategóriában pedig mindenki áll át a USB Type-C-re, amin hangot is jobb minőségben lehet hallgatni.
Ez ilyen, mindig nehéz megszokni, engem pl hidegen hagy. Egy ideig autóban kábellel kínlódtam ,hogy tudjak AUX-on zenét hallgatni... Amióta van egy Roidmi 3-asom, beülök, csatlakozik, indul a zene... BT.
-
zdanee
őstag
Elnézést, az A2-vel kevertem össze. Késő törölni, bár rossz helyre írtam, de a véleményem a Xiaomi jelenlegi irányáról áll.
-
Graphics
Jómunkásember
Amikor láttam, hogy a Xiaomi az ilyen, már alsó / középkategóriás modellekből is elhagyja a fejhallgató csatlakozót, akkor tudtam, hogy ideje váltanom, mert nem ugyan azt képzeljük az ideális telefonról. A mi4-et egy évvel tovább használtam, mint kellett volna, mert bíztam benne, hogy a mi6 csak egy botlás volt. Sajnos nem. Persze a dolog érett.
Egyébként ennek a srácnak teljesen igaza van, el is engedtem a Xiaomit.
Kósza kérdés, ezt most mi alapján írod?

Csak mert ott van rajta 3,5"-es Jack.... Tehát így nem is értem mire írtad.. Ott van a tetején.
Annyit megsúgok, hogy amíg microUSB van, addig lesz Jack is rajta.
Vagy másik topicba akartál írni?
-
zdanee
őstag
Amikor láttam, hogy a Xiaomi az ilyen, már alsó / középkategóriás modellekből is elhagyja a fejhallgató csatlakozót, akkor tudtam, hogy ideje váltanom, mert nem ugyan azt képzeljük az ideális telefonról. A mi4-et egy évvel tovább használtam, mint kellett volna, mert bíztam benne, hogy a mi6 csak egy botlás volt. Sajnos nem. Persze a dolog érett.
Egyébként ennek a srácnak teljesen igaza van, el is engedtem a Xiaomit.
-
juuzer
addikt
Tetszetős a telefon és végre a Redmi széria kritikán aluli designját (műanyag + fémlemez rajta) úgy tűnik, hogy dobták

Egyedül a kijelző felbontása karcsú nekem ehhez a mérethet kicsit :/
Viktor0610: fun fact, elgondolkodtam, hogy az S7-et majd lehet egy Mi Mix 2S-re cserélem, részben a MIUI miatt is. Én, a Xiaomi hater.

-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
Duliee:
De nekem kell a dupla kamera.
(Persze, egy kezemen meg tudom számolni a készített képeket, de akkor is.
)
Ja, és jut eszembe! El is gondolkodtam a Redmi 5 Pluson, de végül a jó ár miatt a Redmi Note 5 lett a befutó. Csak sokáig tart neki, mire Kínából ide fut hozzám.
ollie:
Pszt!
Ott az A1
ne variálj -
Viktor0610
MODERÁTOR
Duliee:
De nekem kell a dupla kamera.
(Persze, egy kezemen meg tudom számolni a készített képeket, de akkor is.
)
Ja, és jut eszembe! El is gondolkodtam a Redmi 5 Pluson, de végül a jó ár miatt a Redmi Note 5 lett a befutó. Csak sokáig tart neki, mire Kínából ide fut hozzám.
ollie:
Pszt!
-
ollie
MODERÁTOR
FHD+ kijelzővel és 4000 mAh-s akksival elgondolkodnék rajta a Redmi Note 5 helyett.
Minek neked szelfitelefon, ha úgyis zacskóban van a fejed?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Graphics
Jómunkásember
FHD+ kijelzővel és 4000 mAh-s akksival elgondolkodnék rajta a Redmi Note 5 helyett.
annak nem lenne értelme. Az a Redmi 5 Plus. -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Graphics
Jómunkásember
-
ollie
MODERÁTOR
-
retesz147
addikt
Végre 2 SIM+microSD!

Amúgy meg épp most tiltakoznak Cannes-be a selfi ellen a szervezők 😀
-
Graphics
Jómunkásember
Miert terjed ilyen lassan az usb-c csatlakozo?
Mert pénzbe kerül a licensz
-
turbulencia8
addikt
Miert terjed ilyen lassan az usb-c csatlakozo?
-
törölt tag
-
HKorn
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
-
Mans20
addikt
Az A2 jön hozzánk?
-
roli543
őstag
Idén a pixeles kijelző a divat

-
jacis
nagyúr
-
aelod
veterán
-
HKorn
veterán
-
aelod
veterán
-
HKorn
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Véleményem szerint ez a Redmi Note 5A Prime utódja, mert az volt nagyon szelfie-centrikusra készítve.
Nem véletlen szerintem a SIM-tálca megoldása sem, illetve az aksi mérete is hasonló.
Jól legózik a Xiaomi, ehhez kiválóan értenek. Mondjuk az S2 nevet nem értem, volt egy kósza gondolat a Surge S2 SoC-ra is.
Amit viszont utálok, az a 2,5D-s üveg.... remélem egyszer visszatérnek a sík üvegekhez.
-
ollie
MODERÁTOR
Szelfitelefon helyett, szextelefont olvastam.

-
7Heads Drago
veterán
-
törölt tag
-
HKorn
veterán
De miért minden ilyen buta nagy phablet méretben jön ki???
Tök frankó lenne asszonynak, de már van tepsije otthon, amiben süthet.

-
sharp4
őstag
SD kártya bővítési lehetőség a 2 sim mellett igazán dícséretes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Rap, Hip-hop 90'
- Búcsúzóul itt a fekete Apple Vision Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 512GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL //
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB ORANGE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- Samsung Galaxy A55 128GB Normál Állapot,1 Év Garancia
- Moto G86 5G 8/256GB 0-perces Bontatlan 1 Év Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Mars Gaming fekete Aerocool 650W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I DP I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest