Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
XXArcAngelXX #320 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy tom_tol-lal egyetemben ironizáltok, vagy komolyan gondoljátok az egészet?!
Egyszóval: Ez most vicc, vagy komoly? Mert viccnek elég durva...Azért nevetséges, hogy hány olyan újgazdag csemete van, aki ész nélkül szórja a pénzt, megveszi a szerinte legjobbat, aztán ha valaki szerint neki más megfelel, mert nem kell több, vagy mert abban az árkategóriában az a legjobb ár/érték arány, akkor az már gáz.
Szerintem meg az a kurva nagy gáz, hogy az olyanok, mint te (értsd: nem értenek hozzá, de pénzük az indokolatlanul, de van), még köpködnek is azokra, akik nem azt merészelik venni, mint amit ők.Mondjuk az is igaz, hogy valakikből meg kell élniük a Bódi Gucci, Giorgio Ármány, Dolce & Gabona gyártóknak is...
-
MongolZ
addikt
válasz
Pasadena83 #256 üzenetére
S3 Trio 64
ASUS nVidia Riva 128
ASUS nVidia Riva TNT2 Vanta
PowerColor ATI Radeon 7500
SiS M760
Sapphire ATI Radeon 4730
Sapphire ATI Radeon 4890
Sapphire AMD Radeon 6870
Sapphire AMD Radeon 7950BEÉn csak mostanában kezdtem "gyorsabban" váltogatni...
-
MongolZ
addikt
válasz
v_peter2012 #35 üzenetére
Erre a hozzászólásra kellene valami eszméletlen nagy facepalm, nem linkelne be valaki?
-
MongolZ
addikt
Mi van azzal, akinek 2 kártyás rendszere van?
Mi van azzal, akinek nem csak 1 gépe van?Ez így ici picit karcsú, pedig az ötlet jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest