Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi113
tag
Az a helyzet hogy a Nokia továbbra sem hajlandó minden olyan készüléket támogatni, ami képes lenne a játékok futtatására. Igy az sem tudja megvenni a játékot, aki esetleg megtehetné, csak ne adj isten egy N73-asa van. Ráadásul jól be is etették az N73 és N93 tulajokat, hogy majd támogatott lesz a telefonjuk, erre nemrég azt mondták hogy nem lehet, mert régiek a készülékek, nem elék izmosak. Érdekes feltörve állítólag tökéletesen megy rajtuk, ráadásul az N93 izmos is. Én annó N80-on üzemeltem be, Hooked on a 2,1"-os képernyő közepén ment, mert ugye nagyobb volt a kijelző felbontása. Persze nem azt mondom hogy az N80-t támogassák, azt az elején kellt volna kitalálniuk, hogy ne fix felbontásokban gondolkozzanak. Na most kezdhetnek minedt előlről az N97 miatt. Szuper

És ez a telefonkorlátozás csak azért történhet meg, mert nem saját üzleti alapokon van az Ngage hanem a Nokia pumpálja. Ha saját lábon állnának érdekük lenne minnél több telefont kompatibilissé tenni. Igy viszont csak egy kiegészítö szolgáltatás, ami ismét halálra van ítélve. Főleg ha most rácuppannak megint egy pár évre az új kijelzőfelbontásra (640x360), és nem teszik végre rugalmassá a rendszert. Én meg reménykedek

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő