Hirdetés

2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) <NewL>


<NewL>
(PH! kedvence)

Kár ,hogy nem legális,így nem tudja felvenni a versenyt az iphone játékokkal.

There's an app for that

(#2) sheratan válasza <NewL> (#1) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

ps meg ps2 emulátor kéne (esetleg psp), meg megfelelő kezelőszerv hozzá (ilyenkor jó a baloldali navigációs gyűrű a billentyűzeten), azok már nem lennének rosszak, főleg, hogy mennyi játék elérhető.
nem is értem az SE miért nem próbálkozik ilyet meglépni, ha házon belül megoldanák, gyakorlatilag újra el lehetne adni azokat a játékokat, amiket már nem sokan vesznek amúgy meg.

(#3) h-yle válasza sheratan (#2) üzenetére


h-yle
(PH! addikt)

It is me Mario! :)

A PS meg N64 emu simán megoldható technikailag, de azért egy PSP vagy épp PS2 emulátor már elég sokat eszik.

A miheztartás végett PC-n kell egy Core 2 Duo, és legalább 8800GT ahhoz, hogy 3D-s PS2 játékokat emuláljon az ember értelmes sebességgel, szóval a handheld verzió még kicsit odébb van.

A Sony meg azért nem csinál ilyet mert egy iszonyat szar politikával rendelkező cég. Ők fogják ezt utoljára implementálni erre mérget vehetsz. PL. PSP-n is csak azokat a PSONE játékokat játszhatod (hivatalosan persze), amiket a Sonytól külön PSP-re megveszel. Nem számít ha neked már megvan a game $200-os gyűjtői változata, amit 3 gombnyomással át lehet "konvertálni" PSP-re akkor is csak a Sonytól hivatalosan elérhető szűkös kinálatból választhatsz plusz pénzért.

És most ugyan ezt el akarják játszani PS3 -> PS2 vonalon. Szóval tőlük a legjobb ha semmit nem vársz.

[ Szerkesztve ]

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#4) Karma válasza sheratan (#2) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Ez a hardver alkalmas a PS emulalasra, ezt mar az iPhone 3GS bizonyitotta. PS2 eselytelen, a PSP meg felfedezetlen (van egy Javas emulator eddig, tudtommal), de szerintem ahhoz is keves lesz.

“All nothings are not equal.”

(#5) plus44


plus44
(PH! nagyúr)

Ez de jó. :C

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#6) Dare2Live


Dare2Live
(PH! nagyúr)

uh mekkora gizda volt régen akinek ilyenje volt.... :) Orákat elnyomogattam...

A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80

(#7) Xaels


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Ne értsetek félre de ezt nem értem igazából, hogy miért nagy szám ez? Symbian-ra már évekkel ezelött létezett nintendo, super nintendo, sega genesis emulátor. Nekem az 1. ilyen készülékem a Nokia 6680-asa volt és jókat játszottam rajta régi nagy kedvenceimmel. Oké ez nem Symbian alapú készülék emlékeim szerint, de nem új dolog akkor sem. Amúgy meg egy ilyen emulátorhoz többezer RoM-ot talál az ember és van közte azért elég sok minőségi darab amikkel el tud lenni az ember, bár lehet az ifjú generációknak mások az elvárásai, bár sztem 1 Nekketsu a mai világban is erőteljesen megállná a helyét.

PSN ID: Lord_Machine_X ///

(#8) Dare2Live válasza <NewL> (#1) üzenetére


Dare2Live
(PH! nagyúr)

Egy 7+éves marokkonzol nem is akarja. Ez egy emulator....
btw remélem C64 emulator is lesz.... még lehet énis játszanék vele vonaton... :)

szifonnal a direkt erre irt gamek veszik majd fel a versenyt. A HW képes rá.

A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80

(#9) Karma válasza Xaels (#7) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Szerintem meg rosszul emlékszel.

“All nothings are not equal.”

(#10) Xaels válasza Karma (#9) üzenetére


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Mire emléxem rosszul?

PSN ID: Lord_Machine_X ///

(#11) sheratan válasza Karma (#4) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

PS1-es játékok simán mennek PSP-n is, szóval azt nem nagy dolog megoldani. a PSP is ha megnézed, akkor egy 233MHz-es procival meg 32MB rammal dolgozik. ha ezt nem képes egy gigahertz körüli csúcsprocesszor teljesíteni, akkor azért szépen vagyunk ;) (tudom nem csak a nyers erőtől függ, de azért látványos a különbség).
igazából ezért lenne jó, ha az eredeti platform fejlesztői is aktívan részt vennének a dologban, mert náluk kevesen ismerik jobban, hogy mi kell a sima futáshoz.

(#12) Karma válasza Xaels (#10) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Hát ha egy 6680 hanggal, folyamatosan tudott emulálni egy SNES-t, én megeszem a kalapomat :P Vigyázz, mert szavadon tudlak fogni, ha elmondod, mivel csináltad. Van 6680 a cégnél.

sheratan: Gondolom az ilyen dolgok erősen üzleti titoknak számítanak, úgyhogy nem nagyon fog megtörténni. De tényleg egy idilli világ lenne.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#13) Xaels válasza Karma (#12) üzenetére


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Hanggal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni mert én mindig kikapcsoltam, mert olyan helyen voltam sokat ahol zavart volna másokat, de a kép folyamatos volt az tuti. a Vampent vSun - ja volt talán. Már rég volt, azóta 5telefont elfogyasztottam, de a 6680-ast visszasírom néha.

PSN ID: Lord_Machine_X ///

(#14) <NewL> válasza Dare2Live (#8) üzenetére


<NewL>
(PH! kedvence)

írtak már m.linuxra játékot?

There's an app for that

(#15) Karma válasza Xaels (#13) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Egy pillanatban veszélyben éreztem a fogyókúrámat, mert ígéretesnek indult a vSun Plus. Csak jött, hogy nincs hangja :) A sima vSunnak meg van (csak lassú - a kettő együtt megmentett engem :DDD), de egyik se támogatja pl. az átlátszóságot, így egyes játékok eléggé játszhatatlanok lennének :)

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#16) Xaels válasza Karma (#15) üzenetére


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

[Mortal Kombat 6680 hanggal] Biztos, ha te mondod én nem vitatkozom. Amikkel én játszottam azok tökéletesen jól játszhatóak voltak. De mind1 végül is csak ez akkor sem teljesen új keletű dolog.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X ///

(#17) Karma válasza Xaels (#16) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Kösz. Látszik Sub Zero mozgásán, hogy csak minden nyolcadik képkockát rajzolja meg :) A kalapom marad (a boltban), de ez tényleg szép tempó egy ilyen öreg telefontól :Y:R

“All nothings are not equal.”

(#18) Xaels válasza Karma (#17) üzenetére


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Nem is Mortaloztam rajta :DDD . A kisebb játékok mint a Mario, a Sonic vagy a Kontra ill. a nagy kedvenc ike! ike! Nekketsu ennél sztem jobban ment (hang nélkül). Mondjuk az emulátorra sem emléxem már melyik volt csak 1régi biztonsági mentésem maradt 1 vampent könyvtárral abból asszociáltam a vSun-ra, de nem csak az az egy volt. Na mind1 nekem csak az volt a fura, hogy kicsit úgy állították be, hogy eddig az életben nem lett volna ilyesmi elérhető telefonon.

PSN ID: Lord_Machine_X ///

(#19) vsgaborr11


vsgaborr11
(fanatikus tag)

Hümm,egyre jobban látszik,hogy leváltom az N95 8GB-t...

[ Szerkesztve ]

Zune HD 16 GB, és Nintendo Wii eladó, privát üzenetben érdeklődj!

(#20) h-yle válasza sheratan (#11) üzenetére


h-yle
(PH! addikt)

Emulációnál általában nem elég, ha 2x-3x gyorsabb elméletben a HW (persze egy jó programozó csodákra képes). Sokat segít ha az emu-t fix vasra kell írni, mert úgy van lehetőség optimalizálni, de mivel ez a Nokia által több telefonon is használt platform lesz jgy ez ki van lőve.
Szerintem ne nagyon reménykedj handheld PS2 emuban, még legalább 2-3 évig. Még 3.6 C2D és 4850 és 4G ram társaságában is találtam olyan játékot ami fullon megakasztotta a rendszert (jó... szűrők maxon, full HD, 4x élsimítás, de akkor is megakasztotta :) ).

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#21) Grisa_kvr


Grisa_kvr
(kvázi-tag)

Hű, most aztán valahol megtojták a spanyolviaszt azzal hogy fogtak egySnes9x-t vagy Zsnes-t, beforgatták armra és deb-be rakták. (Gyk.: ezek a progik Linuxon ősidők óta léteznek, sőt mi több már nokia 770-re is volt okos mókus aki portolta, pedig nagyságrendekkel gyengébb a proci: [link])

Mi lesz a következő? Felháborodás mikor valaki az Aircrack-ng-t forgatja rá? Vagy tátott száj hogy van rá Abiword?

(#22) Karma válasza Grisa_kvr (#21) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Reszemrol orulok, de nem konkretan a hirnek, hanem hogy a Nokia belatta, hogy 1) az Internet Tablet fogalom nem piackepes, kell a telefon; 2) az S60 nem eleg a konkurencia ellen (lasd a legujabb AdMob eredmenyeken); 3) kell a normalis hardver. Mondjuk annyira nem fut szepen :( (eddig nem tudtam megnezni a videot).

Szoval reszemrol orulok az N900as hireknek alapjaraton.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#23) sheratan válasza h-yle (#20) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

nade azt is nézd, hogy egy mobilon nem kell azért fullHD felbontás, meg a grafikus szűrők is nélkülözhetőek azért.
igazából nem is emulátorra gondoltam, hanem egy ilyen beépülő futtatói környezetre, mint a wine is tud lenni tulajdonképpen. az emulálás elég bruteforce megoldás, tudom, hogy nagyon erőforráspazarló. persze ettől még sajna valószínű, hogy ps2 játékok futtatása mobil eszközön az álom kategória, de én eleve csak annyit mondtam, hogy jó lenne :)

(#24) Karma válasza sheratan (#23) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

A WINE-nek konnyu dolga van, mert nem kell CPU-t meg GPU-t meg hangot emulalnia egyaltalan, "csak" a WinAPI (es egyeb) hivasokat transzformalja a masik rendszer hivasaira. Mivel ARMos Windows nincsen, ilyen luxus nincs :(

Viszont ha valaki nagyon unatkozik, Windows Mobile-hoz keszithetne egy ugyanilyen layert :DDD

“All nothings are not equal.”

(#25) Duree


Duree
(PH! kedvence)

Ez szép.A mobiltelefon mint konzol.Hová jutottunk

Notebook javítás alaplap szinten, csatlakozók , chipset , smd csere. Kijelző és káva javítás, csere

(#26) honfoglalo válasza Duree (#25) üzenetére


honfoglalo
(senior tag)

A telefon szerintem még mindig nem játszásra való, arra van sokkal szebb, jobb okosabb, ezek a barkács megoldások pedig..

(#27) twollah válasza sheratan (#2) üzenetére


twollah
(PH! nagyúr)

A PS2-hoz meg jelenleg is eleg eros vas kell, hogy normalisan lehessen emulalni.

(#28) Motyon válasza <NewL> (#1) üzenetére


Motyon
(újonc)

és akkor mi van ha nem legális????
megáll az eszem ilyen ökör hozzászólások láttán... :/
az iphoneon is mindenki lopott cuccokkal tolja (hülyék is lennének megvenni)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.