Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Jövő héten startol a Snapdragon 4s Gen 2-es Redmi
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
one plusok valahogy sosem jöttek be , valami mindíg hibádzott.
-
wlandroid
tag
Akkor most 4/6 vagy 3/4 GB RAM-ról szól a fáma?
-
dementor
aktív tag
Én már a előző szérián is erősen gondolkodtam, de ezt most lehet meglépem.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
peterson1190
tag
Ha még kamerában is fel tud mutatni valamit, elég instabuy számomra.
Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
Angel78
aktív tag
Ennek a cikknek kb. az első 1-2 mondata az, ami értelmes tartalommal bír! Minden további amolyan bulvárosan "ha" meg "lehetséges" és társai. Semmi értelme az ilyen fikciók irogatásának. Aztán egy unpacked alkalmával meg megy a pironkodás, hogy mennyire mást kaptunk, mint amit vízionáltunk
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Obyboy
addikt
Az OP2 a hivatalos honlapon jelenleg 114eFt, ha ez alá lövik be a 3-at akkor rendesen csökkenteniük kell a 2 árát, hogy vegye még valaki.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Just_Reboot
addikt
Soha többet OnePlus telót. Pocsék támogatás+ bugos szoftver.
-
holozis_HUN
veterán
Nfc, fringeprint, vezetéknélküli töltés lesz? Nfc asszem eddig hiányzott belőle.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Fejvadi
nagyúr
Nincs igazán jó tapasztalatom a márkával, de azért kíváncsi leszek mit hoznak ki a 3-ból. Az Amoled amúgy tetszene.
-
addikt
Jó kezdeményezés lehet, ha a telefon is normális lesz!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Obyboy
addikt
válasz Just_Reboot #8 üzenetére
Bugos szoftver??? Melyik a COS vagy az OOS?
Pocsék támogatáson mit értesz? Az OPO COS 11-gyel jött ki 2014-ben most COS13 van rajta, az OP2 Lollipop-pal jött ki és már megkapta a Marshmallow-t.[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz Just_Reboot #13 üzenetére
India jogi vita miatt kellet a COS helyet az OOS-t megalkotniuk. CM-et és egyéb custom ROM-okat lehet rá tenni ha nem jön be az OOS.
-
bostone
addikt
Az utóbbi években majdnem minden készülékről kiderült, hogy valami alapvető probléma van vele. Az összes zászlóshajó szivárgott valahol. Klassz lenne, ha végre valakinek sikerülne összerakni egyet.
-
Matada2.3
veterán
Nem rég próbáltam ki kicsit több ideig egy O+2-t nekem bejött A bugos software-re pedig ott van a tömérdek Főzött ROM, ennek a készüléknek szerintem pont ez a lényege
Finn the human
-
leslien
nagyúr
akkor idén ismét benevezek.. jaj csak az a idióta invites..
na mindegy muszáj lesz...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
konczy3
senior tag
Biztosan nem fog nálunk olyan alacsony áron nyitni OPX is még kB annyiba kerül, sztem 130 alatt tuti nem lesz, de még annyiért is jó vétel lesz.
Never Settle
-
Zsolt7981
tag
Szerintem semmi baj az oxygennel, legalabbis oneplus xen tokeletes. Raadasul youtube speed test es multitask osszehasonlitasok szerint veri a konkurenciat. Amikor megvettem az xemet, neztem speedtesteket, es mindnel gyorsabb volt, marmint azok kozul, amikben ugyanez a hardver van. Belulrol ugyanaz a Sony z3, galaxy s5, xiaomi mi4, lg g3, opx. Fair osszehasonlitas, mert sd 801,3gb ram, fullhd (kiveve lg) mind, es majdnem az osszes teszt szerint az opx a leggyorsabb.
Nekem majdnem tokeletesen mukodik, max annyi a baja, hogy a duplakoppos feloldas mondjuk 2 naponta csak masodikra/harmadikra sikerul. (Azaz Kb 100bol 1x osszesen)De hogy valami rosszat is irjak, tenyleg csapnivalo a gariztatasuk. 2 nagy nemet youtubert is megszopattak, 3-4 honapig futottak a penzuk utan,es tobbszori ugyvedi level utan adtak vissza a penzt. (Kiszallitas napjan jeleztek emailen hogy foltos a kijelzo, es a support valaszanak megfeleloen meg aznap feladtak postan a keszuleket a kozpontba, es aztan honapokig ment a hitegetes, se uj keszulek se penz vissza)
Ha ezt megcsinaljak olyannal, akinek 250K+ kovetoje van, akkor el se tudom kepzelni, mit csinalnak massal.Egyebkent erdekes, hogy a cikk biztosra veszi a 5,5 collos kijelzot, en sok kulfoldi oldalon olvastam, hogy 5 colos lesz az op3
-
Balint1408
aktív tag
Jó lesz. Várom.
A térerő veled van!
-
Obyboy
addikt
Nem valószínű még az OPO is kapható.
-
Matada2.3
veterán
válasz Just_Reboot #19 üzenetére
Ez viszont kellemetlen, mármint én abban a hitben éltem, hogy a nexus után ez a legjobban romolható telefon.. Érdekes.
Finn the human
-
randras_83
addikt
válasz Matada2.3 #26 üzenetére
Meglátjuk még mi lesz. A Oneplus X-re is van hivatalos CM, simán lehet hogy az OP3 ra is lesz. Az tény hogy az OOS - nek van hová fejlődnie. Én N5-ről váltottam OPO - ra simán jó főleg COS13-mal. Viszont első olvasatra ha az idei nexusok nem akkor az OP3 jó alternatíva lehet.
https://www.flickr.com/randras83/
-
RazorDaPro
tag
Az OP2-nél az a magyar áfás ár, a cikkben pedig a kínai/áfa nélküli nyitóárat írják.
(#20) leslien: A meghívósdit hanyagolják már. Új készüléknél is csak maximum az első 1-2 hónapban lesz (készülékenként egyre hamarabb törölték el, OPX-nél már 2 hónap után).
(#26) Matada2.3: Sok jó rom van rá, de mindegyiknél van 1-2 apró bug. De nálam pl. a stock is most jól működik, szóval elég változó.
Pixel 4
-
Matada2.3
veterán
válasz randras_83 #27 üzenetére
és (#28) RazorDaPro Na ez így már megnyugtató, a következő készülék ami nálam lesz tuti 1+, HTC, vagy Moto lesz
Finn the human
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
- iPhone 13 256GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 91%/p3712
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen