- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
WinstonWolf #56 üzenetére
Akkora akkut nem pakolnak mobilba, de még tabletekben is ritka, tehát nem kell félni a 300 grammtól. A másik meg a felbontás növelés nem igazán jelent nagyobb fogyasztást, legalább is nehezen lehet ezt majd észrevenni. A mai hardver már mondhatni csuklóból kirázza ezt anélkül, hogy nagyon izzadnia kéne. A kijelzőknél meg a hátérvilágítás a fő bűnös a fogyasztást illetőleg. Ezért írtam, hogy hülyeség. Pont annyival fogják növelni az akkuméretet, hogy szinten maradjanak, néhány esetben meg talán többet is kapunk. pl Note 2, Motorola Razr Maxx.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
zotyesz66 #52 üzenetére
Ja mindennél van nagyobb mihez képest a másik egérmozinak hat. De tábláknál is ott a másik ellenpélda a iPad 3, vagy most az új Nexus 10. Mindkét eszköz magas felbontással és ppi-vel bír. Aki hasonlította már össze az elmúlt három iPad generációt kijelzőileg az tudja miről beszélek. Nos ugyan ez van itt mobiloknál is. Azért 5" az még inkább a mobilok felé húz még. A másik meg, hogy nem kell megvenni, hiszen senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig mész aztán veszel egy FHD-s tepsit. Persze mindenkinek lehet saját véleménye a dologról, de azért mert nekünk nem tetszik, vagy nem látjuk értelmét az nem jelenti azt, hogy másnak sem kellhet.
WinstonWolf: ez jó teszik.
De mindkettő pont hülyeség.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
zotyesz66 #46 üzenetére
Igazából nem is egérmozira van értelme ennek. A tepsiken viszont annál inkább, mivel ott a kijelzőméret nagyobb 5"+ra gondolok.
De én is azt mondom mint Bone123 amint megjelenik az első fecske el kell menni azt megnézni, addig felesleges ítélkezni előre én szerintem úgy hogy "felesleges, meg minek ez a xar stb..blablabla....".
-
Cyberpunk
félisten
Nem csak amoledről szól ez.
Kicsit bővebben kifejtem, de ezt már párszór leírtam más topicokban is. De látom mindig ismételnem kell magam.
Na szóval fogd meg a mobilod és egy nyomtatott szöveget. Nagyjából egyforma betű méreten melyik lesz jobb, kellemesebb a szemnek? Hát persze hogy a nyomtatott betű. Persze a papír vs kijelző miatt is, de kérlek azért mert habár a nyomtatott szöveg is pontokból épül fel, de jóval többől, mint egy mai átlag 4-5"-os 720p-s kijelzőn. Magyarán a betűk rajzolata szebb lesz, s ezért nem kell vonalsimítást használni, ami meg mossa a körvonalakat. Persze egy felbontás felett már értelmét veszti, de én itt inkább ppi-ről beszélnék már.
Ez az egyik része a dolognak.
-
Cyberpunk
félisten
Pentile.
Egyébként felcsillant a remény még, hogy dobják az AMOLED-et, de ezek szerint mégsem. De szerencsére van más gyártó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest