- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
Egyetértek.
Mi Mix 3-at használok, amin nincs noccs, se kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó. Ellenben van fizikai olvasó a hátlapon, meg a Face ID is működik. Próbáltam, nem tudtam átverni.
Most ezzel nem a telefont vagy a gyártót reklámozom, de ha egy kevésbé neves gyártó olcsóbban le tudja ezt hozni, akkor egy Samsung-nak ez 250k Dezsőért kötelessége lenne. Ja, és a Mix 3-nak is elég jó a kijelzőaránya, meg a kalauz se lyukasztotta Pest felé...
Szóval az ilyen bakikat nem lehet elbagattelizálni azzal, hogy használd helyette a másik ficsőrt, ami szintén nem működik kijelzővédő üveggel, meg szalonnás kézzel se.
Ahogy már korábban írtam is, a legjobb biztonság ha nem adod ki a telefont a kezedből senkinek. Gyereknek se kell rajta játszani, kérjen sajátot karácsonyra vagy másszon fára. Szóval igazából biztonság szintjén nem vagyunk sokkal előbbre a PIN kód feltalálása óta. Sőt azóta minden adatunkat fellőttük a felhőbe
Szóval kinek kell a telefonod, úgyis megosztod róla az össze adatot Big Brother-rel. -
Emericus Max
tag
A legjobb, ha a teló mindig nálad van és soha nem adod ki a kezedből, nem hagyod a cégnél az asztalon stb.
Gyereknek se kell odaadni.
Ha meg az akciófilmek világában élsz, akkor:
1. Úgyis kiverik belőled a jelszót és/vagy PIN kódot.
2. Lecsapják baltával a kezed és akkor megvan az ujjlenyomat feloldás.
3. Lecsapják baltával a fejed és akkor az írisz alapú feloldás is megvan.Én nem szeretem ezeket, mert kb. így akárki kémkedik utánad, akkor a helyzetedet úgyis bemérik kikapcsolt telónál is, mert az aksit ugye nem tudod kivenni, aztán az ujjlenyomatod is megvan, mert ugye beregisztrálod a telóba, meg a képed is megvan, mert a Face ID-ba regisztrálod. Szóval már minden a felhőben van azzal a címszóval, hogy ezekkel a dolgokkal a te adaid véded. Ehh. A piti tolvajoktól lehet, de azok akkor sem fogják visszaadni a telódat, ha nem tudják feltörni, szóval halottnak a csók. facebook, google kémkedésről már ne is beszéljünk. Normális ember a céges telón se tárol bizalmas adatokat max. kontaktokat.
A nem cserélhető aksit is köszönjük az Apple-nek, mert ők voltak az elsők...
Puska kéne ehhez a melóhoz, mint a Ponyvaregényben...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest