- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
SentryGun #118 üzenetére
"Egyelőre ez csak egy renderelt videó volt."
A cikkben ez áll: "Az alábbi videó különlegessége, hogy ezúttal magát a játékot láthatjuk, nem egy előre renderelt animációt. "
A játékról...mivel leghamarabb 2014 végére tervezik (amiből könnyen lehet 2015-2016, láttunk ilyet eleget) szerintem kár bármilyen következtetést levonni. Várjuk meg a végét, de ezek alapján valami figyelemreméltó dolog készül, én félszememet rajta tartom majd
Amúgy csatlakozom a lejjebb kérdéshez: miután Lucas imádja a fejőstehene minden egyes csecsét tövig szívni, miért pont egy új X-Wing vs. Tie fighter nem jön ki??
-
Chapel
addikt
Anno a Freelancer valami ilyesmi irányba ment. A válasz: azért nincsi lyen game mert nem fognak rá áldozni annyi időt és energiát. Meghát most akkor a vérpistikék meg lázadnának hogy nem tudja mit kell csinálni (nem írta ki a gép hogy press space, miközben mutatja
)
Már rég megvan a technika, ala EVE, simán lehetne egy rendszerben, Han Soloként lopni, csalni, üzletelni, pihizni...de szép is lenneNa egy olyan gamet bizony megvennék/előfizetnék tuti.
-
Chapel
addikt
válasz
Grim.Reaper #92 üzenetére
Az elv hasonló egyes új fejlesztésű torpedóknál is. A lényeg, hogy az orr kiképzése olyan alakú, hogy szinte az egész torpedó körül vákum jön létre, így szinte nem is érintkezik az őt körülvevő vízzel, kvázi sokkal gyorsabban és kevésbé behatárolhatóan fog haladni.
Jó persze, nem kvantum fizika, de az elv ua. -
Chapel
addikt
Most olvastam csak hogy írtatok. szóval itt a rövid verzió. Én ennél egy részletesebb cikket olvastam anno, megkeresem azt is. A lényeg hogy tudjuk, hogy azokon a területeken hatalmas mennyiségű metán van a tengerfenéken, melyek amikor felszabadulnak lehetnek akár több 100 máter átmérőjüek is. Egy-egy ilyen buborék mikor feljön felszínre akkor "lyukakat" hoz létre rövid időre a víz felületen hogy gond nélkül képes az összehúzodó óceán akkor hullámokat gerjeszteni mely elnyeli a nagyobb hajókat is.
Ez felszállva a replüket is kinyírja, mert olyan tulajdonságokkal bír ez az elegy melyben a hajtóművek nem tudnak működni.
Én amúgy is amondó vagyok hogy nincs "varázslat", minden ok-okozat, mindent meg lehet magyarázni. Az már más kérdés hogy van amire sosem jövünk rá, nos ez inkább korlátolt tudásunk és képességeinkkel magyarázható.
szerk: sajnos a videó nem érhető el, keresek egyet.
-
Chapel
addikt
válasz
Malibutomi #82 üzenetére
Nagyon off, de erre van az off gomb, így én is élek vele.
.A "nagy egészről", szóval a miért van így és hogyan című kérdésekről semmivel sem tudunk többet mint 100 vagy 1000 éve. Szét analizálunk piciny morzsákat, melyek egy hozzánk képest felfoghatatlan méretű asztalról hullanak le. Bizony, sokat megtudhatunk, de igazából kb sosem lesz fingunk sem arról, hogy mi is folyik ott. Találtak/találnak újra és újra olyan leleteket, melyek szépen megdöntötték az addigi bizonyítékokat.
Egy dologban lehetünk biztosak: mindig lesznek időröl időre ilyen felfedezések. Csak hogy nézzünk csak vissza az időben. Na nem ám százezer vagy egy millió évet, csak mindössze 2-3-4 ezret. Olyan nagy lyukak vannak a tudásunkban mint annak a rendje. (Piramisok, Stone Henge stb...apropó, tudtátok hogy lett egy igencsak meggyőző elmélet, mely megmagyarázza Bermuda háromszög rejtélyét? Ha kell dobok linket, eszméletlen!)
Szóval visszatérve, most tényleg azon vitáztok, hogy egy játékban mennyire jó a fizika? Nyílvánvalóan ez egy szórakoztató játék, ugyan már.
De annak remélem kiválló lesz!
Én várom, ha lesz ionmeghajtású kondenzcsík, ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Facebook és Messenger
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest